Pozdrav svima, dugo vas citam ali tek sad se javljam s problemom!
Imam bebicu od 3 mj, i problem je sto inace imam jako cvrsti san a sad sam , od kad nam je beba u kuci još dodatno iscrpljena.
Doggađa se da beba po noci place a ja tako cvrsto spavam da ju ne cujem, i onda nakon tko zna koliko vremena me muž probudi!:-(
Sta da radim? Jel ima tko kakav savjet?
Ma jooj...:-( nista od odmora preko dana. Beba tak malo spava. Ako uspijem preko dana pola sata odspavati, super.
A I cijeli dan sam sama s njom pa pokusavam nesto skuhati I malo pospremit.
A sto se hrane tice, ne jedem ja tesku I masnu hranu, vise voce, zitarice, mlijecne proizvode I kuhanu hranu.
Hvala curke!
Odgivor na tvoje muke se zove Luvion grand elite baby phone!
Najbolje potrošene pare IKAD!!! Imaš u babycetru kupit. 1500 kn ali vrijedi svake lipe. Na monitoru stavi mute funkciju da ti ne dolazi do mikrofonije i uključi alarm funkciju... Počet će pištat ko manijak kad beba zaplače i pustit će ton... E nema šanse da to prespavaš. Nema teorije.
Potpisujem
Odgivor na tvoje muke se zove Luvion grand elite baby phone!
Najbolje potrošene pare IKAD!!! Imaš u babycetru kupit. 1500 kn ali vrijedi svake lipe. Na monitoru stavi mute funkciju da ti ne dolazi do mikrofonije i uključi alarm funkciju… Počet će pištat ko manijak kad beba zaplače i pustit će ton… E nema šanse da to prespavaš. Nema teorije.
DOCKY
Sortiraj odgovore
Najstariji