Termini poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    05. Svibanj 2015. 14:43

Haha.... Da nebu da tri dana budemo skupa u bolnici, i tek kad dodemo doma skuzimo da smo s klokanice :-D

renchiii
    05. Svibanj 2015. 15:02

Pa da! Ja obecajem da cu vas obavijestiti kad krenem pa da znate di me možete naći! 

Buco tvoj
    05. Svibanj 2015. 16:08

Morale bumo se obavjestavati .  Ja sam uvjerena da bum ranije pa bi renchiii mogla u tvoj termin , nadam se da nebum jos ranije . Da si mozemo vikat iz boksa u boks 

renchiii
    05. Svibanj 2015. 20:54

A i ja bum vjer ranije haha 

Mary36
    05. Svibanj 2015. 21:17

Buco tvoj moja bebica je imala 1300 na zadnjem pregledu, ali to je bilo prije 5 tjedana, znači 28 tjedan. Idemo prekosutra na pregled tak da čemo vidjeti kolika je sada . Danas sam prala robicu i vješala vani veš i naravno susajeda morala prokomentirati da koliki trbuh imam...a da stvarno je naraso, tak da je vjerojatno bucica.

Buco tvoj
    05. Svibanj 2015. 23:46

Moja je u 27 imala 1078, ali zato sad u 32 ima 2200g :-D
    Alki ja imam mali trbuh :-/. Svi me pitaju di mi tolka beba stane  :-/

• Shambala
    06. Svibanj 2015. 09:57

Meni je termin 10.08., a na zadnjem pregledu (17.4.) bila je teška 600g. :) Sunce mamino!
    Planiramo porod u Varaždinu i nadam se na stolčiću. :)

• Aslan
    07. Svibanj 2015. 12:40

Termin za 4 dana!!! 😂 za vikend idem u bolnicu... 

renchiii
    07. Svibanj 2015. 12:50

Aaaaa bravo Aslan! Svi smo uz tebe i čekamo vijesti! Držim fige da bude što brže i što bezbolnije! 

Buco tvoj
    08. Svibanj 2015. 14:34

Aslan sretno, da cim prije imas svoju bebicu u rukama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.