Termini poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    01. Lipanj 2014. 10:52

ja isto vise neznam kome sam cestitala,a kome nisam pa eto cestitke svima kojima nisam....

Laura 21.08.2014 :-*

jolevk
    01. Lipanj 2014. 13:59

rodila nam je i nasa azra- danas sina ,neznam kako joj je nadimak vamo.

Lilica
    01. Lipanj 2014. 17:07

cestitke i azri 

bjap
    01. Lipanj 2014. 20:57

Gnjezdim, gnjezdim. To i ovi pripremni trudovi koji me drmaju cijeli dna su jedini zankovi da ću uskoro. Jučer sam bila luda, toliko me hvatala panika da mi je sve prljavo, i polomila se čisteći. Htjela sam zidove usisavati, oprati unnutarnju stolariju, kvake, šaltere od struje...ono gluposti koje nikom drugom ne padnu napamet. Kud su se ovaj tjedan bušili zidovi za klimu pa je sve ispremještano i prljavo, kud imam osjećaj da je sve prljavo jer sam cijelu trudnoću mirovala i nisam nikako radila generalku...vidjet ćeš uskoro!! 

Lea2
    01. Lipanj 2014. 21:59

Draga bjap javi se jeli se trud vratio ili je bio lazni
    Ja sam odlicno jos ni t od truda

mmama2
    02. Lipanj 2014. 10:25

mislila sam da neću dočekati nazovimo ljeto, ali evo i meni proletile sve vaše trudnoće i moja narvno, jošš maloo... čestitam mamama koje su rodile, nemrem sve ni pratit..

url=https://lilypie.com]

Lea2
    02. Lipanj 2014. 11:30

Ja sam nova ovdje i voljela bi da ima jefna tema za trudnice gdje mozemo pisat kako smo, tko je rodio kako je proslo,kako ce se beba zvat, kako se osjecamo pred porod ksko je porod prosao i svasta nesto ......  ja klokanicu pratim preko mob pa dok povatam sve pola zaboravim sta je bilo kod koje. Neka netko izabere temu i pocinjemo. Pozdrav

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.