Termini poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Idony
    31. Svibanj 2014. 16:21

chocolate čestitam na malom anđelu  
    uživajte  

Lilica
    31. Svibanj 2014. 16:51

joooj draga prekrasno, cestitam ti  sva sam se sad raznjezila  uzivaj u svojoj malenoj princezi, jako sam sretna zbog tebe 

DOCKY
    31. Svibanj 2014. 18:33

CHOCOLATE

CESTITAM

DOCKY

MarijaŠ
    31. Svibanj 2014. 21:31

chocolate, iskrene čestitke i brz oporavak vam želim! Brzo ćete vi i dojenje savladati... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    31. Svibanj 2014. 23:36

Chocolate draga cestitke i ovdje 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lea2
    31. Svibanj 2014. 23:53

Drage mame sve vas pozdravljam prvi put se javljam. Termin mi je 16. 06 jos malo a neznam jesam li spremna  uglavnom oprala sam i prozore i staze u sobi a nadam se da cu na termin rodit da se do tada psihicki spremim ako se to moze. Sve vas pozdravljam idjem vas malo citat

01. Lipanj 2014. 09:02

milamil, chocolate ( ne znam jesam kog zaboravila) uh da Countes iskrene cestitke!

Nove cure dobro nam dosle! :-D

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

renata6
    01. Lipanj 2014. 09:29

Ajme koliko BEEBICA!!!!
    Više ni ne znam kome trebam čestitati, pogubila sam se više tko je kad rodio, pa skupno čestitam svima koliko Vas ima!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.