Temperatura kod školske djece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tajana2008

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moje cure 8 i 7 g. imaju temperaturu od 38,5 pa me interesira da li dajete paracetamol-lupocet ili samo sirup paracetamol?Ne znam da li samo da ih tuširam bez davanja tih lijekova,mozda samo da pratim temperaturu mjerenjem.Brine me jedino sta stariju boli glava i kao da joj netko ubrzano prica, vrti joj se.Naravno place razdrazljiva je i brine se da moze ozdravit do ponedjeljka da bi isla u skolu jer ima predstavu u kojoj glumi.Stavljam im kapi u nos operil p za djecu i sprej za grlo Tantum Verde za djecu.Doktoru ne bih vodila jer uvijek pita,a gospođo zasto ste ih dovela ,sta im je.Kazem temperaturu doma rjesavamo uvijek jedino glava me zabrinjava kod starije.Molila bih vasa iskustva ,mozda ima koga upravo ovdje? Hvala

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.