Super tata natječaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • p.babic

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Kao što ste vjerojatno vidjeli, na Miss mama portalu je u tijelu glasanje za Suer tatu pa Vas molim da glasate za Dina Jurića, mog muža koji je (isključivo i samo on) mijenjao pelene našem mališanu što je za svaku pohvalu i nadam se, za titulu Super tate! :)
    Glasati možete na https://supertata.24sata.hr/ [supertata.24sata.hr]    ——–> DINO JURIĆ

    “Nekim tatama mijenjanje pelena je kao po kazni, a za izbjegavanje im služe izgovori razni. Ja sam izgleda onda iznimka, jer obožavam presvlačiti svog ukakanog potomka. Hej ljudi, dvadeset i prvo je stoljeće, pa nekad i tata za prematanje ulijeće. Ja, Super Tata Dino, to često radim, nema spretnijeg od mene, u to se kladim. Poput pauka kao da imam ruku osam, svog Niku, pelene, vodu, maramice i kremu na prematalicu nosam. Kad ga prematam lude face radim, dok leži na leđima da mu ne dosadim. Zato moj Niko čim pelenu napuni se smije, jer nastupa Super Tata Dino – za prematanje genije. Ja sam pravi tata od formata, Super Tata Dino – tata koji premata!”

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.