Sto mi je raditi?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaantonia1950
    06. Listopad 2017. 20:46

Pozdrav cure,
    Znaci zanima sto mi je raditi sada? Imam bebu koja puni godinu dana u ponedjeljak,prije koji dan doznamo da cekamo jos jednog bebana 😄
    Gdje i kome se trebam javiti u vezi porodiljnog?

ikyri
    06. Listopad 2017. 20:52

Pa ovisi u kakvoj si situaciji? Zaposlena? Primala porodiljnu naknadu?

• ivaantonia1950
    06. Listopad 2017. 20:56

Zaposlena na neodredeno,primala minimalac jer mi je falilo mjesec dana da primam puni doplatak

ikyri
    07. Listopad 2017. 07:49

Sad imaš opciju da ideš radit odmah kad mali navrši 1 god i to 2mj... i onda uzmi godišnji  i imaš tri platne liste i možeš dobit punu plaću. Ili iskoristi godišnji pa odi na komplikacije i na minimalcu si stalno. Ako ti je poslodavac privatnik i mislis da ce ti dat pedalu kad dođes na posao odmah reci da si trudna da se osiguraš. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.