Kamenac rješavam jabučnim octom,
a opkuhavam dudce, flašice, grizalice 1x tjedno.
U toj dobi djeteta ja sam ko i renata i missha sterilizirala jednom tjedno. Dijete je vec dovoljno veliko, kako bi se reklo, neka se "celici"! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Uslo mi je nekako u naviku to steriliziranje :-D, ali prestala san. Prva mi je beba i iskreno vise manje sve koje znam doje,pa se nemogu savjetovat u vezi toga.
Mi imamo sterilizator i nije mi žao što smo ga kupili. Dojimo iskljucivo od prvog dana. dobro mi nekad dođe za sterilizirat izdajalicu i dude. Kod kuhanja mi se ne sviđa sto se dosta kamenca skuplja po dudama
Mi nemamo sterilizator ali prokuhavamo bocicu i dudu od bocice poslije svakog hranjenja..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
U fazi sam kupovine sterilizatora pa mi treba savjet. Koji je bolje kupiti - elektricni ili za u mikrovalnu?
Jucer sam ih malo gledala po ducanima i ovi za mikrovalnu mi se cine bas niski - kao da stanu samo male bocice (npr TT model za mikrovalnu) dok su ovi elektricni puno visi i stanu one vece. Jel stvarno tako ili sam ja nesto fulala??
Ne bih zeljela potrositi novce na sterilizator za koji cu nakon par koristenja shvatiti da nije praktican pa je svaki savjet dobrodosao
Ja sam dobila od frendice Aventov sterilizator za bocice i sva sretna idem ga isprobati, a ono prevelik za mikrovalnu! Naime, imamo manju mikrovalnu, a on je predvidjen za vecu....e jbg. sad...tako da i na to obratite paznju.
Ne znam bi li se smijala ili plakala
Sortiraj odgovore
Najstariji