U fazi sam kupovine sterilizatora pa mi treba savjet. Koji je bolje kupiti - elektricni ili za u mikrovalnu?
Jucer sam ih malo gledala po ducanima i ovi za mikrovalnu mi se cine bas niski - kao da stanu samo male bocice (npr TT model za mikrovalnu) dok su ovi elektricni puno visi i stanu one vece. Jel stvarno tako ili sam ja nesto fulala??Ne bih zeljela potrositi novce na sterilizator za koji cu nakon par koristenja shvatiti da nije praktican pa je svaki savjet dobrodosao
U fazi sam kupovine sterilizatora pa mi treba savjet. Koji je bolje kupiti - elektricni ili za u mikrovalnu?
Jucer sam ih malo gledala po ducanima i ovi za mikrovalnu mi se cine bas niski - kao da stanu samo male bocice (npr TT model za mikrovalnu) dok su ovi elektricni puno visi i stanu one vece. Jel stvarno tako ili sam ja nesto fulala??Ne bih zeljela potrositi novce na sterilizator za koji cu nakon par koristenja shvatiti da nije praktican pa je svaki savjet dobrodosao
nemoj me krivo shvatiti ali zašto ne pričekaš da beba dođe, obično takve stvari bolje kupiti AKO trebaju naknadno.. ako budeš dojila npr neće ti trebati sterilizator, dudice možeš prokuhati u vodici svakih već koliko želiš dana.. izdajalica i sl, to ti je bacanje novaca a nezz jel bude ti trebalo
url=https://lilypie.com]
Jucer sam ih malo gledala po ducanima i ovi za mikrovalnu mi se cine bas niski - kao da stanu samo male bocice (npr TT model za mikrovalnu) dok su ovi elektricni puno visi i stanu one vece. Jel stvarno tako ili sam ja nesto fulala??Ne bih zeljela potrositi novce na sterilizator za koji cu nakon par koristenja shvatiti da nije praktican pa je svaki savjet dobrodosaonemoj me krivo shvatiti ali zašto ne pričekaš da beba dođe, obično takve stvari bolje kupiti AKO trebaju naknadno.. ako budeš dojila npr neće ti trebati sterilizator, dudice možeš prokuhati u vodici svakih već koliko želiš dana.. izdajalica i sl, to ti je bacanje novaca a nezz jel bude ti trebalo
Zato sto vec sada znam da necu moci dojiti s obzirom na operativne zahvate koje sam imala u proslosti. Dobro bi mi dosao savjet oko sterilizatora
Jucer sam ih malo gledala po ducanima i ovi za mikrovalnu mi se cine bas niski - kao da stanu samo male bocice (npr TT model za mikrovalnu) dok su ovi elektricni puno visi i stanu one vece. Jel stvarno tako ili sam ja nesto fulala??Ne bih zeljela potrositi novce na sterilizator za koji cu nakon par koristenja shvatiti da nije praktican pa je svaki savjet dobrodosaonemoj me krivo shvatiti ali zašto ne pričekaš da beba dođe, obično takve stvari bolje kupiti AKO trebaju naknadno.. ako budeš dojila npr neće ti trebati sterilizator, dudice možeš prokuhati u vodici svakih već koliko želiš dana.. izdajalica i sl, to ti je bacanje novaca a nezz jel bude ti trebaloZato sto vec sada znam da necu moci dojiti s obzirom na operativne zahvate koje sam imala u proslosti. Dobro bi mi dosao savjet oko sterilizatora
aha, to je dr stvar.. o tome nezz ništa, sry na upadu
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji