Sterilizacija bočica i duda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    priks
    19. Ožujak 2014. 19:40

eto, imala sam sreće i jedna prijateljica mi je posudila svoju avent izdajalicu pa ju ne moram kupovati...možda i bolje, jer je pitanje dali će mi uopće i biti od koristi s obzirom na vaše savjete (kad neki bebači uopće ne žele na bočicu)  ali eto, bar sam svoju dilemu riješila hehe...

• barabica
    25. Ožujak 2014. 10:10

Meni je aventova izdajalica bila super..cesto sam je koristila,pogotovo u pocetku kad je dojenje trajalo dugo i bili jako cesto..

A sto se tice izdajalice..potpuni promasaj..imamo chiccov sterilizator,mogu bilo koje boce u njega (mi imamo dr.brown's i avent)..koristila ga svega nekoliko puta..smatram da je ucestalo steriliziranje nepotrebno,samo djetetu napravimo medvjedju uslugu..

• barabica
    25. Ožujak 2014. 10:11

Mislila sam sto se tice sterilizatora 

priks
    25. Ožujak 2014. 19:04

Hehe....shvatila sam 
    Vjerojatno neću ni ja previše sterilizirati, ali ako bude potrebno....s obzirom da sam izdajalicu dobila, a sterilizator ću dobiti za babinje (jer sam si to stavila na listu želja ), neću trošiti novce za to a imati ću i jedno i drugo - mama sretna!! 

tinkerbell1911
    02. Lipanj 2014. 15:52

Kako da se riješim kamenca u bocicama,dudicama itd.? Sve se bijel,iako neznam dali to sta smeta bebi,ali ruzno izgleda. Steriliziram sve tako da prokuham 5-6 minuta. Vidim da ne prokuhavate svaki dan,ja imam malenu od 6 ipo mjeseci,jeli pretjerano sterilizirati nakon svakog hranjenja ili sam jedino ja manijak? :D Ili je eventualno dovoljno oprati s cetkom i deterdentom za pranje bocica (trenutno iman Čarli za bocice).

• kukukaka
    02. Lipanj 2014. 16:30

Ja imam staklene bočice i kamenac skidam tako što uzmem žicu za suđe i izribam kad se nakupi. Od kad je napunio 6mj iskuhavam jednom tjedno. Prije toga sam iskuhavala svaki drugi dan. Poslije hranjenja operem bočice u vrućoj vodi i izribam četkom za bočice bez deterženta.

• te_ni1001
    02. Lipanj 2014. 22:05

Ja mogu preporuciti posudu za steriliziranje u mikrovalnoj! Ukoliko planiras  dojiti nece bit potrebno sterilizirat svaki dan ,a puno je jeftinije. Ja sam jako zadovoljna. Ubacim unutra bocice ili izdajalicu,deci vode i 5min u mikrovalnu. Naravno i tu se stvari kamenac,koji se kasnije oriba sa zicicom.
    Ja imam sve bocice pa tako i tu plasticnu kutiju od tomme tippe.

renata6
    03. Lipanj 2014. 09:02

U potpunosti se slažem sa missha, već je dovoljno velika, nije potrebna nikakva sterilizacija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.