Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    11. Lipanj 2021. 08:14

Drage Zadranke, ali naravno i ostale ako imaju info. Trebala bi preporuku za dobrog privatnika u Zadru da se dogovorim za pregled kad budemo na moru, jer plan je da ostanem cca mjesec dana s curkom. Idealno bi bilo da je pratnja dozvoljena. 
    Hvala!!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    11. Lipanj 2021. 08:15

pingo

Lori, Jelenas - čestitke, želim vam dosadnu, školsku trudnoću, ljubim😘💜

Hvala draga Pingo, kao da sam nanjušila da si se javila :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

pingo
    11. Lipanj 2021. 08:38

jelenas, načelno većina je ok...
    missR je hvalila Kulišića, čula sam jako dobra mišljenja o njemu, on radi u bolnici i privatno i jako je teško dobiti termin, zata sam od njega odustala (prije dobijem termin kod svog soc. koji mi je super).
    moja mama je prezadovoljna s dr u Agram poliklinici, sestrična s Anđelićem, jako su pozitivna i iskustva cura i s Marićima (oboje), mamin umirovljeni gin jako hvali Štefanić -Mitrović, frendica od dragog koja je prošla horor Lozu (za moj pojam gina je malo preperverzan, držao mi je na vozačkom prvu pomoć, ali nisam bila kod njega). Ja imam loše iskustvo s ambulantom na morskim orguljama, Vlatković mi nije vidio blizance, a trebao je, sve dok oba srca nisu stala, njegova kolegica iz druge smjene mi nije sjela, mada kažu da je ok.

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

jelenas
    11. Lipanj 2021. 09:21

Hvala ti puno! Pitat ću još svekrvu kad dode vrijeme da mali ispita oko sebe pa ću odlučiti ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Hera✨
    11. Lipanj 2021. 10:57

Cure ja obavila pregled, M je pri kraju. Opet neka deseta doktorica bila, ali kaze da je sve super, folikuli su tu. Pitala sam za pretrage rekla je da ona ne bi nis radila eventualno trombofiliju i s obzirom da je radena kiretaza da jos 2 ciklusa pricekam. Uzimam sve to s rezervom dok me moj ne pregleda. Njemu idem 28.6. pa cu bit pametnija, ali eto najkasnije u 8. Mj krecemo u nove pokusaje 🥳

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Clarissa
    11. Lipanj 2021. 11:02

Svratila sam da vas pozdravim i posaljem support. Drago mi je vidjeti da stvari krecu nabolje i da ima dosta lijepih i pozitivnih vijesti. Novim curkama zelim puno snage, drzite se, bolji dani su pred vama, doci ce.
    Kod mene dan po dan - prvi pregled ce biti sljedeci tjedan (ako dobro racunam, danas sam 5+7 ili 6+0), do tad sam na iglama i svasta prolazi glavom… Jos me ko za vraga neki dan dok sam setala Jarunom pokupio frajer na biciklu, dakle u punoj se brzini zaletio, nekako straga/bocno je naletio, uzas. Od soka sam se jedva snasla, pa bila sam na pjesackoj stazi gdje ne ocekujes da se netko tako manijakalno zaleti… Rukom sam primila guvernal i u padu se zaokretala da ne udarim u trbuh, skljokala sam se na bok preko bicikla. Lijeva strana mi u masnicama ful, par ogrebotina. Da ne spominjem koliko mi sad tek panika kad idem na wc, strahovanja da ne prokrvarim, no zasad je sve okej. Eto, nikad mira… No moramo misliti pozitivno.
    Mislim na vas, saljem hug!

jelenas
    11. Lipanj 2021. 11:38

Hera- super vijesti!!! 
    Clarissa- javi nam se nakon pregleda! Mene isto panika zna uloviti, najgore je kad idem piškiti i samo se molim da ne bude krvi na papiru. Onda pomazim trbuščić i dam mali poguranac mališanu🥰 Odmaraj koliko možeš i želim da ti ozljede čim prije produ! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Tina0409
    11. Lipanj 2021. 13:27

Pozdrav cure,
    Ja danas bila kod svoje doktorice da joj odnesem sve nalaze iz bolnice.
    Poslala me idući tjedan na urinokulturu i vaditi krv.
    Kažem ja njoj da onda ću doći na pregled kad dobijem M (budući da me doktorica u bolnici u srijedu pregledala UZV i vidjela po 2 folikula na oba jajnika) a ona meni kaže pa možda i nedobijem M.Decko i ja nismo jos imali odnose,i kao čekati ćemo dok ne dobijem M pa ćemo onda krenuti raditi na bebici,a moja doktorica mi kaže da ne moramo čekati da slobodno možemo i sada raditi na bebici.Neznam jel znate vi koji slučaj trudnoće u ciklusu odma poslije pobačaja?

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

BlairWaldorf
    11. Lipanj 2021. 15:09

Tina0409

Pozdrav cure,
    Ja danas bila kod svoje doktorice da joj odnesem sve nalaze iz bolnice.
    Poslala me idući tjedan na urinokulturu i vaditi krv.
    Kažem ja njoj da onda ću doći na pregled kad dobijem M (budući da me doktorica u bolnici u srijedu pregledala UZV i vidjela po 2 folikula na oba jajnika) a ona meni kaže pa možda i nedobijem M.Decko i ja nismo jos imali odnose,i kao čekati ćemo dok ne dobijem M pa ćemo onda krenuti raditi na bebici,a moja doktorica mi kaže da ne moramo čekati da slobodno možemo i sada raditi na bebici.Neznam jel znate vi koji slučaj trudnoće u ciklusu odma poslije pobačaja?

Osobno ne, ali pogledala sam više videa na YouTubeu gdje su cure zatrudnjele prije menstruacije nakon S. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Judita
    11. Lipanj 2021. 16:45

Pozdrav curke.

Danas sam zvala bolnicu i nalazi phd-a konačno gotovi.
    Kaže mi Dr ukratko da je nas maleni bio zdrava bebica, a uzrok spontanog u 21.tjednu je upala maternice.
    Prežalosna sam i bas me ovo sad vratilo opet na početak tugovanja. Sama pomisao da bi dogurali do kraja da nije bilo tog nekog uzročnika mi je grozna. 
    Meni samo nije jasno kako je moguće da se događa upala u maternici bez ikakvih simptoma. Apsolutno ikakvih.
    Dakle, brisevi i Papa uredni, krvna slika super, niti sam bila bolesna 

👩🏻34 👨🏻36
    2009.SP u 8 tt
    Nakon toga 4 srećice 👩🏻👦🏻👧🏼👦🏻
    2021. SP 21.tt 👼🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.