Smedji iscjedak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rak
    01. Prosinac 2019. 01:24

Pozdrav! U 6tjednu sam trudnoće.. Danas me je zabolio stomak i ledja pri dnu kao da cu dobiti menustaciju, otisla sam u wc malo je bilo smedjeg iscjetka. Jako sam se zabrinula jer sam vec imala jedan spontani, al od straha i svega ne sjecam se kako je se desio taj spontani .
    Zvala sam svog lijecnika medjitim nedostupan je, tak od ponedjeljak pocinje raditi.. Ja cu poludit do ponedjeljka. Molim za Vase misljenje

Bebs
    01. Prosinac 2019. 02:00

Rak

Pozdrav! U 6tjednu sam trudnoće.. Danas me je zabolio stomak i ledja pri dnu kao da cu dobiti menustaciju, otisla sam u wc malo je bilo smedjeg iscjetka. Jako sam se zabrinula jer sam vec imala jedan spontani, al od straha i svega ne sjecam se kako je se desio taj spontani .
    Zvala sam svog lijecnika medjitim nedostupan je, tak od ponedjeljak pocinje raditi.. Ja cu poludit do ponedjeljka. Molim za Vase misljenje

Ne bi trebalo biti nista ozbiljno, dosta cura ti pise u ostalim temama o tome, pa si mozes procitati, odi u ljetne bebe pa si vidi. Ukoliko zelis biti mirna i ako imas bolove odi na hitnu, cisto radi sebe da si ne razbijas glavu s tim.
    Sve ce biti u redu 💙

• Rak
    01. Prosinac 2019. 14:31

Bebs

Rak

Ne bi trebalo biti nista ozbiljno, dosta cura ti pise u ostalim temama o tome, pa si mozes procitati, odi u ljetne bebe pa si vidi. Ukoliko zelis biti mirna i ako imas bolove odi na hitnu, cisto radi sebe da si ne razbijas glavu s tim.
    Sve ce biti u redu 💙

Hvala puno, danas je mnogo bolje.. Sutra idem svom doktoru 

• Zbunjena
    01. Prosinac 2019. 18:23

Pozdrav svima. Ja isto molim za savjet 😁. Vise od tjedan dana prije menstruacije mi je poceo smedjkasti iscjedak. Menstruacija mi je pocela ranije nego inace a sada i nakon menstruacije i dalje imam iscjedak. Mjesec dana imam jako bolne grudi i natecene da me bole na dodir. Da li neko ima neki savjet?

sierrav
    01. Prosinac 2019. 18:28

Moze biti pucanje kapilara,radtezanje maternice,hematom,ne brini.
    Imam osjecaj da svaka druga zena curka.
    Ja sam imala od 5tog tjedna smedarenje i grceve.
    Sretno ti zelim do pregleda i da utvrde da je sve ok.😊

• Ehli2812
    10. Siječanj 2020. 09:55

Pozdrav.Menstruaciju sam imala prije 18 dana,međutim mi se pojavio smeđi iscjedak,uradila sam test koji je pozitivan,ali jedva se crta vidjela.Isla sam kod doktorice koja nije mogla vidjeti nista,rekla mi je da uradim betu.Ali ja bi ipak sacekala do datuma ocekivane menstruacije,dal je koja mama prosla kroz to? Hvala 

Ehli2812

Pipin
    10. Siječanj 2020. 10:22

Hej, ako si imala prije 18 dana to znači da ti je tek nedavno prošla ovulacija. Smeđi iscjedak je moguc oko ovulacije. A i to je definitivno pre rano za test ili bilo kakve ultrazvuke. Ako si nestrpljiva vadi betu. Ako nisi cekaj izostanak mjesecnice i ponovno uradi test. Sretno!

• Ehli2812
    10. Siječanj 2020. 10:31

Pipin

Hej, ako si imala prije 18 dana to znači da ti je tek nedavno prošla ovulacija. Smeđi iscjedak je moguc oko ovulacije. A i to je definitivno pre rano za test ili bilo kakve ultrazvuke. Ako si nestrpljiva vadi betu. Ako nisi cekaj izostanak mjesecnice i ponovno uradi test. Sretno!

Mene je zabrinuo samo taj smeđi iscjedak,a 3 testa sam uradila koja su pokazalo sve blage plusove,sacekat cu ipak do mjesecnice.Hvala draga

Ehli2812

Pipin
    10. Siječanj 2020. 11:33

Imas sliku testa da nam stavis pa ti mozemo mi reci vidimo li plus. Smedi isjedak moze znaciti i implantaciju, i dolazak menstruacije, ovulacijsku krv....ali ako si zelis trudnocu zelim svu srecu da je to to! Javi nam

• Ehli2812
    10. Siječanj 2020. 11:37

Pipin

Imas sliku testa da nam stavis pa ti mozemo mi reci vidimo li plus. Smedi isjedak moze znaciti i implantaciju, i dolazak menstruacije, ovulacijsku krv….ali ako si zelis trudnocu zelim svu srecu da je to to! Javi nam

Ehli2812

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.