Pozdrav! U 6tjednu sam trudnoće.. Danas me je zabolio stomak i ledja pri dnu kao da cu dobiti menustaciju, otisla sam u wc malo je bilo smedjeg iscjetka. Jako sam se zabrinula jer sam vec imala jedan spontani, al od straha i svega ne sjecam se kako je se desio taj spontani .
Zvala sam svog lijecnika medjitim nedostupan je, tak od ponedjeljak pocinje raditi.. Ja cu poludit do ponedjeljka. Molim za Vase misljenje
Pozdrav! U 6tjednu sam trudnoće.. Danas me je zabolio stomak i ledja pri dnu kao da cu dobiti menustaciju, otisla sam u wc malo je bilo smedjeg iscjetka. Jako sam se zabrinula jer sam vec imala jedan spontani, al od straha i svega ne sjecam se kako je se desio taj spontani .
Zvala sam svog lijecnika medjitim nedostupan je, tak od ponedjeljak pocinje raditi.. Ja cu poludit do ponedjeljka. Molim za Vase misljenje
Ne bi trebalo biti nista ozbiljno, dosta cura ti pise u ostalim temama o tome, pa si mozes procitati, odi u ljetne bebe pa si vidi. Ukoliko zelis biti mirna i ako imas bolove odi na hitnu, cisto radi sebe da si ne razbijas glavu s tim.
Sve ce biti u redu 💙
Ne bi trebalo biti nista ozbiljno, dosta cura ti pise u ostalim temama o tome, pa si mozes procitati, odi u ljetne bebe pa si vidi. Ukoliko zelis biti mirna i ako imas bolove odi na hitnu, cisto radi sebe da si ne razbijas glavu s tim.
Sve ce biti u redu 💙
Hvala puno, danas je mnogo bolje.. Sutra idem svom doktoru
Pozdrav svima. Ja isto molim za savjet 😁. Vise od tjedan dana prije menstruacije mi je poceo smedjkasti iscjedak. Menstruacija mi je pocela ranije nego inace a sada i nakon menstruacije i dalje imam iscjedak. Mjesec dana imam jako bolne grudi i natecene da me bole na dodir. Da li neko ima neki savjet?
Moze biti pucanje kapilara,radtezanje maternice,hematom,ne brini.
Imam osjecaj da svaka druga zena curka.
Ja sam imala od 5tog tjedna smedarenje i grceve.
Sretno ti zelim do pregleda i da utvrde da je sve ok.😊
Pozdrav.Menstruaciju sam imala prije 18 dana,međutim mi se pojavio smeđi iscjedak,uradila sam test koji je pozitivan,ali jedva se crta vidjela.Isla sam kod doktorice koja nije mogla vidjeti nista,rekla mi je da uradim betu.Ali ja bi ipak sacekala do datuma ocekivane menstruacije,dal je koja mama prosla kroz to? Hvala
Ehli2812
Hej, ako si imala prije 18 dana to znači da ti je tek nedavno prošla ovulacija. Smeđi iscjedak je moguc oko ovulacije. A i to je definitivno pre rano za test ili bilo kakve ultrazvuke. Ako si nestrpljiva vadi betu. Ako nisi cekaj izostanak mjesecnice i ponovno uradi test. Sretno!
Hej, ako si imala prije 18 dana to znači da ti je tek nedavno prošla ovulacija. Smeđi iscjedak je moguc oko ovulacije. A i to je definitivno pre rano za test ili bilo kakve ultrazvuke. Ako si nestrpljiva vadi betu. Ako nisi cekaj izostanak mjesecnice i ponovno uradi test. Sretno!
Mene je zabrinuo samo taj smeđi iscjedak,a 3 testa sam uradila koja su pokazalo sve blage plusove,sacekat cu ipak do mjesecnice.Hvala draga
Ehli2812
Imas sliku testa da nam stavis pa ti mozemo mi reci vidimo li plus. Smedi isjedak moze znaciti i implantaciju, i dolazak menstruacije, ovulacijsku krv....ali ako si zelis trudnocu zelim svu srecu da je to to! Javi nam
Imas sliku testa da nam stavis pa ti mozemo mi reci vidimo li plus. Smedi isjedak moze znaciti i implantaciju, i dolazak menstruacije, ovulacijsku krv….ali ako si zelis trudnocu zelim svu srecu da je to to! Javi nam
Ehli2812
Sortiraj odgovore
Najstariji