Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • medicina90
    10. Svibanj 2018. 18:36

Drage ženice ,
    nova sam tu pa bi trebala veliku pomoć . Zadnja menstruacija mi je bila 30.03. Test za trudnoću sam napravila 05.05,18 te mi se test pokazao pozitivnim . 07.05 sam bila na prvom gin.pregledu gdje mi je i potvrđena trudnoća 5tj +3 d ali mi je ginekolog rekao da može biti i manje pošto imam duže cikluse ( po 36 dana ) .Na UZV-u se vidi gest.vrečica te sam naručena u pon 14.05 na ponovni pregled da bi srčeko čuli . Danas sam popodne na WC-u ,prilikom brisanja imala svijetlu krv s jednim ugruškom . Jako sam prestrašena i odma sada idem u ginekologa . Šta vi mislite ?

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.