Skraćeni cerviks, mirovanje, serklaža - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    svea
    01. Kolovoz 2022. 09:28

Mik drago mi je da si mirna 💛 dan po dan i saljem puno pozitivnih vibrica 💙🎶 
    Pepy06 sitni brojite 🤭🤭🤭 
    Puse od nas dvije, šetamo, pijemo kave na Suncu i danas se cak idem i ošišat 😅 

👼 spontani pobačaj 18.tt
    🌈👧2020.
    👶 2022.

• pepy06
    01. Kolovoz 2022. 18:32

svea

Mik drago mi je da si mirna 💛 dan po dan i saljem puno pozitivnih vibrica 💙🎶
    Pepy06 sitni brojite 🤭🤭🤭
    Puse od nas dvije, šetamo, pijemo kave na Suncu i danas se cak idem i ošišat 😅

Jaooo..uzivateee. neka bas lijepo🥰🥰🥰 ..treba iskoristit  ovo lijepo vrijeme..ja se krecem..uredujem sve..malo pretjerala  danas al  u cetvrtak pregled pa se nasam da cu saznat novosti pa da mogu rodit🤭🤭🤭

• klarolina
    02. Kolovoz 2022. 22:48

Evo mene opet. Ajme toliko vas je već pred samim ciljem! Bravooooo!!!Ja sam sva na iglama, mirujem, nije strogo i prosecem se i skuham, al jučer sam bas puno bila na nogama i sjedila zbog sahrane jako bliske osobe pa nisam bas mogla izbjeći. 
    Danas cijeli dan stezanje i probadanje jako nisko u preponama, abdomenu i među nogama. Svjesna sam da beban i maternica i cijeli komplet raste i stvari se rastežu i namještaju samo me sad tako strah jer nije do sad bilo tako

svea
    03. Kolovoz 2022. 09:26

Klarolina zao mi je zbog gubitka bliske osobe... Probaj sad cim vise mirovati, lezati i paziti se 💛 jer probadanja i stezanja mogu biti znak sirenja, ali i znak otvaranja, pa zlu ne trebalo, bolje biti opreza. 💗
    Cure, kako ste? 
    Mi smo jos u komadu, setamo sve vise i cekamo bebušku 🙃 u utorak mi napokon skidaju šav serklaže 🎉

👼 spontani pobačaj 18.tt
    🌈👧2020.
    👶 2022.

• pepy06
    03. Kolovoz 2022. 12:44

svea

Klarolinazao mi je zbog gubitka bliske osobe… Probaj sad cim vise mirovati, lezati i paziti se 💛 jer probadanja i stezanja mogu biti znak sirenja, ali i znak otvaranja, pa zlu ne trebalo, bolje biti opreza. 💗
    Cure, kako ste?
    Mi smo jos u komadu, setamo sve vise i cekamo bebušku 🙃 u utorak mi napokon skidaju šav serklaže 🎉

Karolina zao mi je takoder zbog gubitka  osobe😑..probaj odmarat i popi si magmezij i normabel bar 2 mg..meni kad se to desavalo rekli su mi da mogu slobodno popit ...Svea  brzo ce i utorak..i onda samo iscekivanje bebuske🥰🥰 ja sutra imam pregled i jedva cekam
    .sutra punimo 39 tt🤰🥰💙

svea
    03. Kolovoz 2022. 13:23

pepy06

svea

Klarolinazao mi je zbog gubitka bliske osobe… Probaj sad cim vise mirovati, lezati i paziti se 💛 jer probadanja i stezanja mogu biti znak sirenja, ali i znak otvaranja, pa zlu ne trebalo, bolje biti opreza. 💗
    Cure, kako ste?
    Karolinazao mi je takoder zbog gubitka osobe😑..probaj odmarat i popi si magmezij i normabel bar 2 mg..meni kad se to desavalo rekli su mi da mogu slobodno popit …Sveabrzo ce i utorak..i onda samo iscekivanje bebuske🥰🥰 ja sutra imam pregled i jedva cekam
    .sutra punimo 39 tt🤰🥰💙

Ajme 39 🤩 pa taj momak moze svaki tren 💪💛

👼 spontani pobačaj 18.tt
    🌈👧2020.
    👶 2022.

• pepy06
    03. Kolovoz 2022. 16:54

svea

pepy06

svea

Cure, kako ste?
    Karolinazao mi je takoder zbog gubitka osobe😑..probaj odmarat i popi si magmezij i normabel bar 2 mg..meni kad se to desavalo rekli su mi da mogu slobodno popit …Sveabrzo ce i utorak..i onda samo iscekivanje bebuske🥰🥰 ja sutra imam pregled i jedva cekam
    .sutra punimo 39 tt🤰🥰💙
    Ajme 39 🤩 pa taj momak moze svaki tren 💪💛

Bomeee daaa..🥰🥰

• Tajicul
    03. Kolovoz 2022. 19:27

Svea kako zasluženo guštaaš 🥳🥳 ušla u 38tt ha? Divotaa.. Peppy 39tt 😍😍
    Aaaa kako jedva čekam te tjedne drage žene! Uh. Ma 37., već ću biti u sedmom nebu 😂 Mi ušli u 31tt. Malac je baaš aktivan. Ja se osjećam dobro. Mirujem, prošetam po stanu, terapiju si dajem i ok. Nema druge nego biti strpljiv! Dani nekako lete pa me to veseli.
    Karolina mirovati što više, nema druge. Izbjegavati sjedenje jer baš čini pritisak na cerviks.. Drži se. 💪

• Tajicul
    03. Kolovoz 2022. 19:35

Svea skidanje šava serklaže se obavlja u istim tjednima ili ovisi kod svake trudnice (s pretpostavkom da je sve ok s bebom)? Znači iza 37.tt? 

svea
    03. Kolovoz 2022. 19:39

Tajicul super da ti vrijeme brzo prolazi, puno to znaci 💪🙃 lijepe tjedne i vi brojite! 
    Koliko sam ja skuzila doktoricu šav se skida negdje iza punih 37., vjerojatno ovisi o doktoru. Meni ce skidati na 38+4 🙃

👼 spontani pobačaj 18.tt
    🌈👧2020.
    👶 2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.