Sindrom Turner

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lorina_02

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Pozdrav cure, otvaram ovu temu jer ne mogu nigdje naći ništa slično a htjela bih s vama podjeliti moje iskustvo i čuti vaše priče i mišljenja. Naime, ove godine u 19.tt napravljen mi je inducirani pobačaj zbog sindroma turner i nakupljanje vode u cijelom tijelu moje bebe. Ne želim previše pričati o osjećajima jer mislim da svaka od vas može zamisliti koliko je to teško. Pošto je sad prošlo već dovoljno vremena ( nikad dovoljno da se zaboravi i u potpunosti oporavi) jako bih htjela pokušati sa drugom trudnoćom. Mogu vam samo reči da se jako bojim. Ako koja ima slično iskustvo molim vas da ga podijelite sa mnom. Hvala puno. <3

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.