Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lussy
    20. Studeni 2021. 08:04

Aries85

Lussy dobrodosla 🍀🤗najbolje napravi 9.dan ako je petodnevni embrij😊 sretno 🤞🏻

Hvala puno ♥️ 
    Nadam se da ce biti sve u redu! 
    Trodnevni embrij je u pitanju 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• šesnica
    20. Studeni 2021. 08:08

Aries oprosti nisam popratila, a vraćala sam nazad, u kojoj si ti fazi? Vidim da si imala u 10mj FET..
    lussy Sretno tii. Simptomi su najvjerojatnije od terapije ako uzimas(utrići) ili nešto od toga. 😊 a test ako su trodnevni, onda tamo 12ti dan 😊 nemoj prije, radi sebe 😊

Lussy
    20. Studeni 2021. 08:13

šesnica

Ariesoprosti nisam popratila, a vraćala sam nazad, u kojoj si ti fazi? Vidim da si imala u 10mj FET..
    lussySretno tii. Simptomi su najvjerojatnije od terapije ako uzimas(utrići) ili nešto od toga. 😊 a test ako su trodnevni, onda tamo 12ti dan 😊 nemoj prije, radi sebe 😊

Hvala tii😘 
    Da uzimam utrogestan 3x2 i Estrofem 3x1
    Uh moram biti onda strpljiva🤞🏼🤞🏼
    Joj cure ja svako jutro kad se probudim prekrizim dan na kalendaru 😅

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

ljubičica
    20. Studeni 2021. 09:47

lussy

šesnica

Ariesoprosti nisam popratila, a vraćala sam nazad, u kojoj si ti fazi? Vidim da si imala u 10mj FET..
    lussySretno tii. Simptomi su najvjerojatnije od terapije ako uzimas(utrići) ili nešto od toga. 😊 a test ako su trodnevni, onda tamo 12ti dan 😊 nemoj prije, radi sebe 😊

Hvala tii😘
    Da uzimam utrogestan 3x2 i Estrofem 3x1
    Uh moram biti onda strpljiva🤞🏼🤞🏼
    Joj cure ja svako jutro kad se probudim prekrizim dan na kalendaru 😅

Dobrodošla! Sretno 🍀🍀😁😁 ja navecer orije spavanja već pomaknem dan na kalendaru 🤣🤣
    Danas mi je 14dnt. U ponedjeljak vadim prvu betu. Isto smrzlić. Meni su cice reagirale odmah jak n uz manja estrofema pa je teško razlikovati.

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Lussy
    20. Studeni 2021. 10:35

HVALA LJUBIČICA♥️♥️ 
    Znaci nisam jedina koja se bavi kalendarom😂
    Joooj jos malo i ti si na beti🎉🎉 
    Zelim ti svu srecu ovog svijeta i drzim fige🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Ja ne znam je li mi od estrofema jer sam ga pila jos prije transfera i tad nista nisam osjecala,jedino moze bit sto kazu od utrića meni,bar da su reagirale zbog onog zbog cega zelim da reagiraju😅

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• Adisa1
    20. Studeni 2021. 14:57

Aries jesi li bila na postupku ivf ili? 
    Meni je krvarenje krenulo od 9dpt, a 10dpt krenulo je svezije krvarenje. Danas mi je 12dpt, krvarenje je i dalje prisutno ali je za pola oskudnije od moje inace svakomesecne menstruacije. Ja se ne nadam da je uspelo, prihvatila sam da nije, ali dr gde sam rada ivf kaze da u ponedeljak uradim betu i do tada da pijem terapiju, ona se i dalje nada da je mozda uredu, jer bolova i grceva nemam nikakvih u matericu. Nemam ni menstrualnih, koje inace obavezno imam 2-3 dan ciklusa i to jaceg inteziteta. 
    Malo pre citam da moze da bude krvarenje od hematoma, infekcije, od blizanacke trudnoce itd, ali ja mislim da meni nije nista od toga. 
    Sta znam, videcemo u ponedeljak na betu najbolje 🙄

• tanajcica
    20. Studeni 2021. 15:01

Pozdrav svim hrabrim cekalicama tete bete🙂 Nova sam na forumu a moram priznati dugo sam vas pratila...Ukratko, u fazi sam cekanja bete, 13.11.transfer blastociste iz stimuliranog postupka...od 1.do 5.dt bol u stomaku, osjetljive grudi, povisena tt. Poslednja 2 dana svi simptomi su nestali😪 Za test nemam hrabrosti jos uvijek a plasim se da je sve vec izgubljeno😪 Da li je neko imao slicnu situaciju a ipak docekao pozitivnu betu?

Lussy
    20. Studeni 2021. 15:15

tanajcica

Pozdrav svim hrabrim cekalicama tete bete🙂 Nova sam na forumu a moram priznati dugo sam vas pratila…Ukratko, u fazi sam cekanja bete, 13.11.transfer blastociste iz stimuliranog postupka…od 1.do 5.dt bol u stomaku, osjetljive grudi, povisena tt. Poslednja 2 dana svi simptomi su nestali😪 Za test nemam hrabrosti jos uvijek a plasim se da je sve vec izgubljeno😪 Da li je neko imao slicnu situaciju a ipak docekao pozitivnu betu?

Joj pa mi smo u dva dana razlike radile transfer🤞🏼🤞🏼 

I mene zanima sto ako nema nekih simptoma? Je li i dalje bilo pozitivno? 
    Jos ti je rano za test,treba imat nade..
    Nadam se dw ces docekati pozitivnu betu draga😘♥️🍀

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• marinica86
    20. Studeni 2021. 15:17

tanajcica

Pozdrav svim hrabrim cekalicama tete bete🙂 Nova sam na forumu a moram priznati dugo sam vas pratila…Ukratko, u fazi sam cekanja bete, 13.11.transfer blastociste iz stimuliranog postupka…od 1.do 5.dt bol u stomaku, osjetljive grudi, povisena tt. Poslednja 2 dana svi simptomi su nestali😪 Za test nemam hrabrosti jos uvijek a plasim se da je sve vec izgubljeno😪 Da li je neko imao slicnu situaciju a ipak docekao pozitivnu betu?

Dobrodošla 🙃
    Kada su ti rekli da radiš betu ?

• tanajcica
    20. Studeni 2021. 15:23

lussy

tanajcica

Joj pa mi smo u dva dana razlike radile transfer🤞🏼🤞🏼

I mene zanima sto ako nema nekih simptoma? Je li i dalje bilo pozitivno?
    Jos ti je rano za test,treba imat nade..
    Nadam se dw ces docekati pozitivnu betu draga😘♥️🍀

Hvala draga...i ja tebi zelim pozitivnu, najpozitivniju betu🙂 Citala sam da dosta zena nema nikakvih simptoma a beta ipak bude pozitivna🤗 Vise me brinu ovi simtomi koji se pojave pa nestanu🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.