Pozdrav svim hrabrim cekalicama tete bete🙂 Nova sam na forumu a moram priznati dugo sam vas pratila…Ukratko, u fazi sam cekanja bete, 13.11.transfer blastociste iz stimuliranog postupka…od 1.do 5.dt bol u stomaku, osjetljive grudi, povisena tt. Poslednja 2 dana svi simptomi su nestali😪 Za test nemam hrabrosti jos uvijek a plasim se da je sve vec izgubljeno😪 Da li je neko imao slicnu situaciju a ipak docekao pozitivnu betu?
Joj pa mi smo u dva dana razlike radile transfer🤞🏼🤞🏼
I mene zanima sto ako nema nekih simptoma? Je li i dalje bilo pozitivno?
Jos ti je rano za test,treba imat nade..
Nadam se dw ces docekati pozitivnu betu draga😘♥️🍀
Hvala draga…i ja tebi zelim pozitivnu, najpozitivniju betu🙂 Citala sam da dosta zena nema nikakvih simptoma a beta ipak bude pozitivna🤗 Vise me brinu ovi simtomi koji se pojave pa nestanu🙂
Puno sreće želim!! 🍀🍀❤️❤️❤️
Meni se simptomi pojave pa primire.
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Pozdrav svim hrabrim cekalicama tete bete🙂 Nova sam na forumu a moram priznati dugo sam vas pratila…Ukratko, u fazi sam cekanja bete, 13.11.transfer blastociste iz stimuliranog postupka…od 1.do 5.dt bol u stomaku, osjetljive grudi, povisena tt. Poslednja 2 dana svi simptomi su nestali😪 Za test nemam hrabrosti jos uvijek a plasim se da je sve vec izgubljeno😪 Da li je neko imao slicnu situaciju a ipak docekao pozitivnu betu?
Dobrodošla 🙃
Kada su ti rekli da radiš betu ?
Hvala Marinice...slabo se snalazim sa porukama😁 Betu trebam raditi u utorak
Dobrodošla 🙃
Kada su ti rekli da radiš betu ?
Hvala Marinice…slabo se snalazim sa porukama😁 Betu trebam raditi u utorak
Znači i tebi su rekli 10 dana od transfera, kao i meni. Već sam se zabrinula da je prerano, ali to je zato što su blaste.
Ocito sam ja ovdje jedina koja treba cekat 14ti dan do bete😓
Izgorit cu do tad😂😂
Nema sanse da necu pohrlit po 10 testova😅
Svima Vama sto brzo idete na betu zelim puno srece i sto vecu beticu😘😘🍀♥️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Ocito sam ja ovdje jedina koja treba cekat 14ti dan do bete😓
Izgorit cu do tad😂😂
Nema sanse da necu pohrlit po 10 testova😅
Svima Vama sto brzo idete na betu zelim puno srece i sto vecu beticu😘😘🍀♥️
Lussy, ja bih na tvom mestu ko zna koliko testova napravila 🤣🤣🤣
marinica86 Vjeruj mi tako ce i biti hahaha Suprug me odgovara,ali ja cu potajno sigurno napravit koji ali strpit cu se jos eto bar da bude 8/10 dana ot transfera😅 danas mi je 5 dnt a ja se uhvatim kako gledam imam li koje simptome,pa cim me probode ili nesto kazem sebi super neki znak,a cice opipkujem svako sat da slucajno nebi splasnule 😂😂😂
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Strpi se bar do 10. dana, da se ne razočaraš testom koji može biti negativan, a da je zapravo sve u redu.
Ja nemam nikakve simptome, tu i tamo me nešto pecne, ali ništa značajno. Mislim da se ništa ni ne može osetiti tako rano i da se ne trebamo opterećivati oko toga. Želja je prevelika, ali moramo biti hladne glave. Mene više brine što mi je dr rekla da mirujem 3,4 dana, da ne kuvam, ne izlazim napolje, ni do prodavnice. Pa onda i kada uradim nešto po kući, pitam se da li sam smela i hoću li time naškoditi, a zapravo se dobro osećam. Jedino kada popijem Utrogestan, hodam kao pijana, imam jaku vrtoglavicu, a kada ga koristim vaginalno, bude mi super. Kombinujem, tako mi je rekla.
Mirujete li vi svi ?
Ja sam mirovala prva 2 dana bas,iako mi je dr rekao da nema potrebe za velikim mirovanjem jedino da ne dizem nista tesko,ne budem pod stresom i ne setat do petka onda od petka da mogu lagano ,mene je bilo strah jer zivimo u kuci i te stepenice bojala sam ih se prva dva dana ..3.dan sam sve normalnije ali nista ne radim po kuci ,ne dizem nista tesko,ono pokusavam sto vise mirovati..
Ja utrogestan stavljam samo vaginalno,bas jer mi je dr rekao da on ne preporuca da pijem jer da bude vrtoglavica i umora
Pokusat cu se strpit,ali sumnjam da cu uspit haha jedino sto me tjesi sto ispred ljekarne nema nikad mjesta za parkirat pa onda se tesko odlucim ic😂😂
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Ja sam mirovala prva 2 dana bas,iako mi je dr rekao da nema potrebe za velikim mirovanjem jedino da ne dizem nista tesko,ne budem pod stresom i ne setat do petka onda od petka da mogu lagano ,mene je bilo strah jer zivimo u kuci i te stepenice bojala sam ih se prva dva dana ..3.dan sam sve normalnije ali nista ne radim po kuci ,ne dizem nista tesko,ono pokusavam sto vise mirovati..
Ja utrogestan stavljam samo vaginalno,bas jer mi je dr rekao da on ne preporuca da pijem jer da bude vrtoglavica i umora
Pokusat cu se strpit,ali sumnjam da cu uspit haha jedino sto me tjesi sto ispred ljekarne nema nikad mjesta za parkirat pa onda se tesko odlucim ic😂😂
Jos da kazem ja sam drugi dan nakon transfera imala strasne bolove u trbuhu i provela pola dana na wcu😓 a tek tad panike kao da ce ispast iz mene 😂
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Marinice, ja sam odmarala samo na dan et, posle toga sve normalno osim toga sto ne dizem tesko, ne usisavam i ne cistim kupatilo jakim hemikalijama...to radi mm i ide mi u korist🤭🤭🤭 Tako mi je rekla doktorka
Sortiraj odgovore
Najstariji