Videcemo, ako je ciklus onda do veceras bi krenua sveza krv kao uvek.
Na izvestaju od klinike mi pise da od 7-9 dpt moze da se javi slabo krvarenje i da tada utrogestan ne stavljam vaginalno, nego da ga pijem. Posle cu ga popiti.
Videcemo sve danas.
Hvala Bogu imam 5 zaledjenih blasti u Pragu, pa me to tesi sto ne moram da prolazim drugi put kroz stimulisani proces nego samo bih otisla na transfer.
Meni je danas 10dpt i malo pre sam ugledala mrlju braon na dnevnom ulosku. Sutra mi je dan za ciklus, mislim da mi pocinje menstruacija 😑😑
Mozda je kasnija impl...
,,To moze biti dobar znak i moze se raditi o trudnoci.Nastavite samo sa terapijom i cekajte test." To je odgovor od dr iz klinike.
Tako da sacekacu i videcemo ishod. 🤷♀️
Lucky785 ja ne mogu virovati kako nas dvije imamo iste simptome 🤣 ovako kad čitam što pišeš, umirem od smijeha 🤣
Adisa nadam se da bude sve u redu 💪🤞
Meni je danas 13 dan od transfera osecam da ću procuriti a tu je i bubuljica kao znak !!!!
Meni je danas 13 dan od transfera osecam da ću procuriti a tu je i bubuljica kao znak !!!!
Sta bude bit ce nemozes nesto na silu :(
Videcemo, ako je ciklus onda do veceras bi krenua sveza krv kao uvek.
Na izvestaju od klinike mi pise da od 7-9 dpt moze da se javi slabo krvarenje i da tada utrogestan ne stavljam vaginalno, nego da ga pijem. Posle cu ga popiti.
Videcemo sve danas.
Hvala Bogu imam 5 zaledjenih blasti u Pragu, pa me to tesi sto ne moram da prolazim drugi put kroz stimulisani proces nego samo bih otisla na transfer.
U koju si kliniki u Pragu ?
PFC kod dr Sonje
Sùper jasam kod dr Ljilje skoric ceske budjovice ovo mi zadnja stanica .danas sam trebala dobit mengu nisam al ne nadam se previse kad su mi ti testovi neg
Kako mislis zadnja stanica?
Ne znam draga, samo se osloni na to da mora biti sve kako nam je sudjeno.
Imaj u glavi da za ovu stvar nikada se ne odustaje, uvek treba ici u nove i nove borbe sve dok ne uspe. 🌹
Sortiraj odgovore
Najstariji