Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Adisa1
    16. Studeni 2021. 15:01

sandy11

Drage moje ja sam bas zabrinuta na te negativne testove 11 dan transfera i nista .dali ima jos koja sansa da postoji ?dali se nekoj tako desilo pisitee .

Ako si radila kucni test, mozda je rano uradjen tj nekim zenama se tek 9dpt desi implatancija, sto bi znacilo da Betu HCG hormon treba da se detektuje u takvim slucajevima negde oko 13-14dpt cak 15dpt. Ne znam sve tacno ali ne brini, najpouzdaniji su 14dc testovi ❤️

• Adisa1
    16. Studeni 2021. 15:06

NATALIE0407

Adisa1

Lucky785 na koji dan si radila test? Koje simptome si imala pre testa? 🥰

Adisa1 kako prode sa zubom. Pa taj tvoj zubar nije normalan sto ti je zatvorio zub naravno da ce otec jos vise. Nadam se da su ti izvukli gnoj. Sve najbolje ti zelim.

Da, gnoj koliko je moglo smo izvuklo, pa sada pijem amoksicilin. Bila sam u drugi grad kod boljeg dr tj on je i hirurg stomatologije i rekao mi je da nista ne brinem, otok ce se smiriti od antibiotika, hladne obloge da koristim i da jedno vreme cu biti mirna. Kada se bude opet javilo, moram ili vaditi ili operisati koren. Tako da dobro je, sada odmaram, nemam bol i cekam betu ali me ovo bas namucilo i nasekiralo😞!
    Ali eto, tesi me to sto su mi rekli iz klinike da amoksicilin nije stetan i da mogu trudnice da ga piju za infekcije 😅
    Danas nisam imala mira, strahujem i zamolim snajku moju ( zivi u Nemacku) da pita svoju dr u klinici gde ide da li je stetan ili ne, ona je rekla da je on najblazi antibiotik i da ga smeju trudnice.. tako da malo sam se utesila, ali svakako najvise sam volela bez ikakvih tableti da sve ovo prodjem ali ne mogu🤷‍♀️
    Nadam se da ce biti sve ok 
    Hvala ti na pitanju 🥰♥️

Lucky785
    16. Studeni 2021. 15:19

Adisa1

Ja sam vadila betu 14.dan od transfera (računajući i sam dan transfera). Prije toga nisam radila kućne testove. Imala sam jako puno simptoma, a teško je reći jesu li oni bili prisutni zbog stimulacije ili trudnoće. Odmah nakon transfera bila sam jako napuhnuta i boljeli su me jajnici zbog hiperstimulacije. Morala sam što više mirovati i ici samo u lagane šetnje. 3.dan nakon tranfera vec su krenuli predmenstrualni bolovi i trajali su skroz, samo se intenzitet mijenjal. Oko 5.dana nakon transfera odjednom sam htjela jesti samo kiselo, a slatko mi nikako nije odgovaralo, a ne paše mi baš ni sad. Par dana prije vađenja bete predmenstrualni grčevi su bili jači. To ti je otprilike to. 🙂 S puno umora, puno spavanja, glavobolje... Umetnuli su mi 2 lijepe blastociste, ali eto samo jedna se primila. Drugoj više nema ni traga na uzv.

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• Adisa1
    16. Studeni 2021. 15:32

Lucky785

Adisa1

Ja sam vadila betu 14.dan od transfera (računajući i sam dan transfera). Prije toga nisam radila kućne testove. Imala sam jako puno simptoma, a teško je reći jesu li oni bili prisutni zbog stimulacije ili trudnoće. Odmah nakon transfera bila sam jako napuhnuta i boljeli su me jajnici zbog hiperstimulacije. Morala sam što više mirovati i ici samo u lagane šetnje. 3.dan nakon tranfera vec su krenuli predmenstrualni bolovi i trajali su skroz, samo se intenzitet mijenjal. Oko 5.dana nakon transfera odjednom sam htjela jesti samo kiselo, a slatko mi nikako nije odgovaralo, a ne paše mi baš ni sad. Par dana prije vađenja bete predmenstrualni grčevi su bili jači. To ti je otprilike to. 🙂 S puno umora, puno spavanja, glavobolje… Umetnuli su mi 2 lijepe blastociste, ali eto samo jedna se primila. Drugoj više nema ni traga na uzv.

I meni su se javili grcevi od 3dpt i do sada su se menjali intenziteti bolova, nekad jace nekad manje kako kada. A i ovaj zub me smeo, veruj nisam mogla ni da slusam telo od sekiracije oko zuba 😅

Oko hrane mi se nije nista desilo, a ucestalo mokrenje imam od transfera. Drugo nista nesto 🤷‍♀️

ljubičica
    16. Studeni 2021. 15:36

Adisa1

ljubičica

tandrčak

Ljubičice glasam za visoku betu!!!!! I ne ponavljaj test samo ćeš se zbuniti.

Hvala draga..ne pada mi na pamet više testova radit. Ionako im ne vjerujem. Nema drugog do čekanja bete. Drzim fige i vama cure!! Da bude svima velika sreća 😚😚🍀🍀💪💪💪🤞🤞

Ljubicice, koji dan posle transfera si radila test? Koji test si radila? Betu ili kucni?

Radila sam clearblue digitalni na prvi jutarnji urin. Danas mi je 10 dpt. Na ekrancicu se prikaže + i koliko tjedana

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Aries85🐏
    16. Studeni 2021. 15:38

Lucky785 prekrasno srceko junacko !! Bas mi je drago!!! Sretno dalje 🤗❤️🍀🍀

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

ljubičica
    16. Studeni 2021. 15:39

Lucky785

Adisa1

Ja sam vadila betu 14.dan od transfera (računajući i sam dan transfera). Prije toga nisam radila kućne testove. Imala sam jako puno simptoma, a teško je reći jesu li oni bili prisutni zbog stimulacije ili trudnoće. Odmah nakon transfera bila sam jako napuhnuta i boljeli su me jajnici zbog hiperstimulacije. Morala sam što više mirovati i ici samo u lagane šetnje. 3.dan nakon tranfera vec su krenuli predmenstrualni bolovi i trajali su skroz, samo se intenzitet mijenjal. Oko 5.dana nakon transfera odjednom sam htjela jesti samo kiselo, a slatko mi nikako nije odgovaralo, a ne paše mi baš ni sad. Par dana prije vađenja bete predmenstrualni grčevi su bili jači. To ti je otprilike to. 🙂 S puno umora, puno spavanja, glavobolje… Umetnuli su mi 2 lijepe blastociste, ali eto samo jedna se primila. Drugoj više nema ni traga na uzv.

Kad je sljedeći ultrazvuk? Koliki je razmak? Kako se sad osjećaš? 

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• NATALIE0407
    16. Studeni 2021. 15:42

Adisa1

NATALIE0407

Adisa1

Adisa1 kako prode sa zubom. Pa taj tvoj zubar nije normalan sto ti je zatvorio zub naravno da ce otec jos vise. Nadam se da su ti izvukli gnoj. Sve najbolje ti zelim.

Da, gnoj koliko je moglo smo izvuklo, pa sada pijem amoksicilin. Bila sam u drugi grad kod boljeg dr tj on je i hirurg stomatologije i rekao mi je da nista ne brinem, otok ce se smiriti od antibiotika, hladne obloge da koristim i da jedno vreme cu biti mirna. Kada se bude opet javilo, moram ili vaditi ili operisati koren. Tako da dobro je, sada odmaram, nemam bol i cekam betu ali me ovo bas namucilo i nasekiralo😞!
    Ali eto, tesi me to sto su mi rekli iz klinike da amoksicilin nije stetan i da mogu trudnice da ga piju za infekcije 😅
    Danas nisam imala mira, strahujem i zamolim snajku moju ( zivi u Nemacku) da pita svoju dr u klinici gde ide da li je stetan ili ne, ona je rekla da je on najblazi antibiotik i da ga smeju trudnice.. tako da malo sam se utesila, ali svakako najvise sam volela bez ikakvih tableti da sve ovo prodjem ali ne mogu🤷‍♀️
    Nadam se da ce biti sve ok
    Hvala ti na pitanju 🥰♥️

Ja sam isto to prosla dok sam cekala betu pa znam kakvo je to ludilo.  Samo sam ja isla u bolnicu jer sam imala jake bolove I jer je vikend bio kirurg mi je razrezo i izvukao gnoj. Ja sam inace u Austriji.  Nece ti nastetit sigurno. Bit ce to ok. Kad se situacija malo smiri korjen nek ociste.

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• šesnica
    16. Studeni 2021. 15:54

Ajmeee Lucky785  kako sam sretna ,divno!❤❤❤❤❤❤

Lucky785
    16. Studeni 2021. 16:27

Adisa1

Lucky785

Adisa1

I meni su se javili grcevi od 3dpt i do sada su se menjali intenziteti bolova, nekad jace nekad manje kako kada. A i ovaj zub me smeo, veruj nisam mogla ni da slusam telo od sekiracije oko zuba 😅

Oko hrane mi se nije nista desilo, a ucestalo mokrenje imam od transfera. Drugo nista nesto 🤷‍♀️

Šesnica i ja smo obje imale te grčeve i evo, super je ispalo to. 🙂 Grčevi su mi ponekad bili popraćeni i bolovima u križima. I stvarno se činilo kao da će menstruacija stići svaki čas- neke dane je bilo to sve toliko jako da sam svako malo provjeravala je li možda već stigla. 

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.