Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucky785
    03. Studeni 2021. 14:26

Rita89

Aaa bravooo čestitaam, uvijek je lijepo čuti da je neki postupak uspio ❤️ moja beta je negativna i ovaj put :)

Rita, ne znam zašto nekima put mora biti toliko težak, ali mora se izdržati i uvijek imati nekakav plan za dalje.... Nadam se sreći u svakom slučaju! ❤

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• šesnica
    03. Studeni 2021. 14:26

Rita89

Aaa bravooo čestitaam, uvijek je lijepo čuti da je neki postupak uspio ❤️ moja beta je negativna i ovaj put :)

Baš mi je žao Rita, drži se. Teško je to za poluditi ❤

Tina82
    03. Studeni 2021. 14:36

Rita89

A misa mu.. zao mi je jako.. drzi se glavu gore i idemo dalje i mi smo na redu ♥️♥️🥰🥰

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Tina82
    03. Studeni 2021. 18:10

lotaB

Lucky785

lotaB

Lucky785

Cure, beta 967. Znači po simptomima ništa ne možete znati do samoga kraja jer sam ja bila UVJERENA da bude vještica došla! Ko da ću svaki čas dobiti, potpuno isti osjećaj kao i inače prije menstruacije. Samo ukupno duže traje. U petak vadim opet. Želim vam taj osjećaj šoka svima! ❤

E tebe sam čekala…znala sam….ipak oni simptomi bolova grudi prema pazdusima su točni!!! Iako ih ja nisam imala ali sam trudna….uglavnom čestitam ti od srca i baš baš mi je drago!!! 😝💓💓

Hvala ti Lota…❤ Je, izgleda da su me bolovi grudi prema pazusima odmah odali, samo to nisam kužila! 🤣

Moja beta je bila 1223 , 14.dan transfera, trodnevnog embrija…mislili su svi da su blizanci…ali nisu bili…nego jedna velika cura koja me lupendra non stop..evo nas u 6.mj trudnoće 🤩
    Inace , cure sve vas pratim i bas nesto dugo nikome da se uhvati i to me bas rastužuje…možd sada kreće blagdansko veselje jer stvarno je bilo dosta negativnih beta🙄🤔
    Sretno svima🍀🍀

Hvala puno da u tom duhu blagdana nek se cuda ostvare..  

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Rita89
    04. Studeni 2021. 07:53

Idemo dalje 💪💪💪

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

• Smokvica30
    04. Studeni 2021. 11:53

Drage moje čekalice bete  svima vam držim fige i sama sam već tako nervozna  u isčekivanje.
    Stalno mi je muka, vruće, uopće nema teka, niti imam potrebu za hranom. Malo čudno.i simptoma kao u Lucky785.
    Nadamo se da su to neki dobri znakovi😄
    Ali svakako mi je lakše uz vas i čitanje vaših komentara.
    Do ponedjeljka ću izludjeti 😶😶,
    Rita89 nemoj odustajati i što se kaže isplači se i hrabro glavu gore i znam ništa gore od te negativne bete.
    Ali jednom će svakako biti pozitivna i sjetiti ćeš se, toga kao i ja. 
    Neka sam ti ja kao primjer jer sam rodila u 42 a par dana nakon poroda sam napunila 43 😄😄😄😉
    Lucky785 hvala ti na detaljno opisanim simptomima i sretno još jednom i uzivaj u svojoj trudnoći 🤰😉😘

Aries85🐏
    04. Studeni 2021. 12:34

Pozdrav cure,zanima me da li je koja radila fet u prirodnom ciklusu bez  ljekova i kako to funkcionira? :) 

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

• šesnica
    04. Studeni 2021. 12:49

Aries85

Pozdrav cure,zanima me da li je koja radila fet u prirodnom ciklusu bez ljekova i kako to funkcionira? :)

Eeeej. Odi u grupu potpomognuta  oplodnja 6 , tamo je dosta cura koje su bile ili su krenule 😁

Lucky785
    04. Studeni 2021. 13:51

Smokvica30

Drage moje čekalice bete svima vam držim fige i sama sam već tako nervozna u isčekivanje.
    Stalno mi je muka, vruće, uopće nema teka, niti imam potrebu za hranom. Malo čudno.i simptoma kao u Lucky785.
    Nadamo se da su to neki dobri znakovi😄
    Ali svakako mi je lakše uz vas i čitanje vaših komentara.
    Do ponedjeljka ću izludjeti 😶😶,
    Rita89 nemoj odustajati i što se kaže isplači se i hrabro glavu gore i znam ništa gore od te negativne bete.
    Ali jednom će svakako biti pozitivna i sjetiti ćeš se, toga kao i ja.
    Neka sam ti ja kao primjer jer sam rodila u 42 a par dana nakon poroda sam napunila 43 😄😄😄😉
    Lucky785 hvala ti na detaljno opisanim simptomima i sretno još jednom i uzivaj u svojoj trudnoći 🤰😉😘

Hvala!😊 I ja sam povremeno odjednom jako znala ogladniti, ali na kraju bih jako malo pojela. A povremeno uopće nisam imala apetita! Znači svašta se tu miješalo od simptoma, stvarno ih je bilo vjerojatno i više nego uobičajeno. 🤷‍♀️ Zobene pahuljice s vocem sam prestala jesti za doručak vec prije tjedan dana. Jedem ih godinama, ali doslovno preko noći su mi postale baš 'nepoželjne'. 
    A sada, od jučer sam gladna svakih 2 sata! Cijele dane moram nešto 'žvakati'. 🙈

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Lucky785
    04. Studeni 2021. 13:59

I mislim da nisam spomenula - cijelo vrijeme imam obilan proziran iscjedak. Ne znam je li to samo zbog Utrogestana ili je i to jedan od simptoma, ali eto, ne prestaje. 
    Onih blagih/intenzivnih predmenstrualnih grčeva više nema od jučer ujutro, samo pritisak i povremeno neka čudna bol ako ne pazim pri okretanju na bok. 

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Vuk Vrhovac

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.