Lucky sretno od srca danas 🙏🙏🙏♥️♥️🥰🥰
Hvala Tina, hvala cure! Evo, beta je 3 500, što je navodno super, a 1.ultrazvuk je 16.11. 😊 Jao koliko vam želim isto! ❤🍀🍀🍀
Opaaa…mozda su stvarno duplići 😝🤩🤩
Odlično troduplanje …sretno sretno 🍀💗
😊❤
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Lucky785, čestitam ti od srca, prekrasna vijest, sretno 😉🤰❤️
Također puno sreće! 😊❤
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Tina baš mi je čudno da ti je napravio ET ako ti nije endometrij bio kako treba debljine. Minimalno 8mm treba biti. Znam kad sam ja išla. Moj je strogo pazio na to. Inače ET neće biti uspješan.
Sretno ti dalje 🤞
Lucky785 nemam ti sto reci, sve znaš 😍 čista srića ❤
Mozda nekome pomogne moja preporuka magnezija jer se se sjetimo uvijek svega. 🙈 Pijem magnezij cijeli ovaj tjedan i mislim da mi je dosta pomogao u smanjivanju grčeva. Žao mi je što ga nisam pila i ranije. Jučer i danas ih čak više ni nemam. Možda sam ih mrvicu osjetila samo sinoć i to kratko.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Vuk Vrhovac
Tinabaš mi je čudno da ti je napravio ET ako ti nije endometrij bio kako treba debljine. Minimalno 8mm treba biti. Znam kad sam ja išla. Moj je strogo pazio na to. Inače ET neće biti uspješan.
Sretno ti dalje 🤞
Lucky785nemam ti sto reci, sve znaš 😍 čista srića ❤
Kako si ti, Šesnica? 8.11. nam se bliži! 🙏🍀
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Vuk Vrhovac
Tinabaš mi je čudno da ti je napravio ET ako ti nije endometrij bio kako treba debljine. Minimalno 8mm treba biti. Znam kad sam ja išla. Moj je strogo pazio na to. Inače ET neće biti uspješan.
Sretno ti dalje 🤞
Eto nisam ni ja znala da je tolko dog mi sestra nije donijela papire.. nije mi meni jasno zašto tak i zasto kad je vidio nije reagirao.. samo znam da mi je promakla jos jedna šansa. Hvala puno..
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Sretno ti dalje 🤞
Ja nažalost ne znam koja je bila debljina mog, nije mi doktorica rekla. Samo znam da je bila jako zadovoljna njime i prije i na dan transfera.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Vuk Vrhovac
Tina nekad se ti doktori igraju s nama, ti se boriš kao stoka, prolazis fizički i psihički ogroman stres ,da bi oni to sve "ofrlje" odradili. Nema tu nikakvog osjećaja. Strašno. Bori se i dalje,idi gdje god treba. Želim ti puno snage I strpljenja.
Lucky785 čim je doktorica rekla da je zadovoljna znači da je bio kako treba.😄
Ja sam okej, nisam super ali ide. Imam baš menstrualne grceve, bilo je stalo na jedan dana ali sinoć su opet krenuli. Po datumu mi danas treba doći. Tako da nekako nisam optimistična.
A magnezij ti ja uzimam od početka 😊
Tinanekad se ti doktori igraju s nama, ti se boriš kao stoka, prolazis fizički i psihički ogroman stres ,da bi oni to sve "ofrlje" odradili. Nema tu nikakvog osjećaja. Strašno. Bori se i dalje,idi gdje god treba. Želim ti puno snage I strpljenja.
Lucky785čim je doktorica rekla da je zadovoljna znači da je bio kako treba.😄
Ja sam okej, nisam super ali ide. Imam baš menstrualne grceve, bilo je stalo na jedan dana ali sinoć su opet krenuli. Po datumu mi danas treba doći. Tako da nekako nisam optimistična.
A magnezij ti ja uzimam od početka 😊
Hvala puno na podrsci utjehe za to nema . Al naci cu nekog tko Ce se htijet i biti voljan posvetiti mom slučaju.. a ne da odradi se sve proforme.
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Sortiraj odgovore
Najstariji