Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Principessa_1709
    24. Srpanj 2020. 21:10

NeATALIE0407

Principessa_1709

Bubica1

Principessa_1709

Drage cure, evo da javim svoju betu koju sam jucer popodne vadila i tek danas dobila rezultate.
    Visina bete je 5785. Danas je 26. dan nakon transfera.
    15. ti dan nakon transfera iznosila je 176, pa potom 18ti dan nakon transfera 534. I onda sedam dana poslije, 5785.
    Kako vam to zvuci?
    Takoder, uzimate li vi kakve dodatne vitamine ili dodatno zeljezo? Ako da, u kojem obliku?
    Što smijemo od tih dodataka uzimati, ukoliko ne dobijamo dovoljno krzo hranu?

Odlično zvuči, beta je super 😊 Pitala sam doktoricu za vitamine sad kad sam bila na ultrazvuku, meni je rekla da je najbitnija folna kiselina i da nju nastavim piti do 12. tjedna, a da si onda mogu kupiti bilo koje multivitamine namijenjene trudnicama.

Mene je malo strah da mi sporo napreduje beta.
    Čitala sam negdje da u 6. tjednu trudnoce trudnici treba puno željeza, a najcesce ne konzumira kroz hranu dovoljno. ALi me strah na svoju ruku uzimati željezo bez potvrde doktora pa cu ipak pričekati termin ultrazvuka.

Previse se opterecujes betom bila si na ultrazvuku i doktorica ti je rekla da je sve ok to je najvaznije. Uzivaj u svojoj mrvici. Sad je ultrazvuk vazniji nego Beta jer ona se moze duplat i kad nije sve uredu. Uzivaj i opustit se malo od stresa. 🥰🥰

Mislim da si me zamijenila s Bubicom. Mene tek ceka prvi ultrazvuk.

• NATALIE0407
    24. Srpanj 2020. 22:35

Principessa_1709

NeATALIE0407

Principessa_1709

Bubica1

Principessa_1709

Drage cure, evo da javim svoju betu koju sam jucer popodne vadila i tek danas dobila rezultate.
    15. ti dan nakon transfera iznosila je 176, pa potom 18ti dan nakon transfera 534. I onda sedam dana poslije, 5785.
    Kako vam to zvuci?
    Takoder, uzimate li vi kakve dodatne vitamine ili dodatno zeljezo? Ako da, u kojem obliku?

Odlično zvuči, beta je super 😊 Pitala sam doktoricu za vitamine sad kad sam bila na ultrazvuku, meni je rekla da je najbitnija folna kiselina i da nju nastavim piti do 12. tjedna, a da si onda mogu kupiti bilo koje multivitamine namijenjene trudnicama.

Čitala sam negdje da u 6. tjednu trudnoce trudnici treba puno željeza, a najcesce ne konzumira kroz hranu dovoljno. ALi me strah na svoju ruku uzimati željezo bez potvrde doktora pa cu ipak pričekati termin ultrazvuka.

Previse se opterecujes betom bila si na ultrazvuku i doktorica ti je rekla da je sve ok to je najvaznije. Uzivaj u svojoj mrvici. Sad je ultrazvuk vazniji nego Beta jer ona se moze duplat i kad nije sve uredu. Uzivaj i opustit se malo od stresa. 🥰🥰

Izvini odgovarala sam automatski nisam gledala ima. Jos malo i doce i tvoj ultrazvuk.  A sto se tice vitamina zeljeza i svega ostalog nebrini se to nista nece faliti bebici jer oni uzimaju sve od nas sta im je potrebno a nama sta ostane🥰

• NATALIE0407
    24. Srpanj 2020. 22:58

rose0105

Bok curke čestitam svim čekalicama i svim plusićima. Čitam vas već par dana ali nikako da se javim ne razumijem se baš u tematiku tako dobro kao vi…. Ali eto jučer sam vadila betu i onak niska je nasprema svih vaših iznosi samo 50,67 nadam se da ima nade 😊. Imala sam 08.07. vađenje dvije jajne stanice, i vraćanje obadvije 10.07. Prvi put mi je ova IVF pa mi je sve ovo novo.

Dobro nam dosla i hvala na lijepim pozdravima i cestitkama.  Naucit ces svasta ovdje nebrini uvijek ima netko tko ima slicnu situaciju kao ti i moze ti pomoc savjetom ili prijedlogom nekim.  Samo strpljenja.  Sta ti je doktor rekao za betu. 

• Principessa_1709
    25. Srpanj 2020. 09:08

NATALIE0407

Principessa_1709

NeATALIE0407

Principessa_1709

Bubica1

Principessa_1709

Kako vam to zvuci?

Izvini odgovarala sam automatski nisam gledala ima. Jos malo i doce i tvoj ultrazvuk. A sto se tice vitamina zeljeza i svega ostalog nebrini se to nista nece faliti bebici jer oni uzimaju sve od nas sta im je potrebno a nama sta ostane🥰

Ma nema frke. Hvala na savjetima! 

• Principessa_1709
    25. Srpanj 2020. 09:12

rose0105

Bok curke čestitam svim čekalicama i svim plusićima. Čitam vas već par dana ali nikako da se javim ne razumijem se baš u tematiku tako dobro kao vi…. Ali eto jučer sam vadila betu i onak niska je nasprema svih vaših iznosi samo 50,67 nadam se da ima nade 😊. Imala sam 08.07. vađenje dvije jajne stanice, i vraćanje obadvije 10.07. Prvi put mi je ova IVF pa mi je sve ovo novo.

Draga Rose, dobrodosla.
    Evo da ti mozda olaksam sa svojim slucajem. Ja sam 12dnt imala betu 62,6. Dakle, vrlo niska. No, manje-  vise se skolski duplala i nadam se da ce sve ici kako treba. Beta ti je svakako pozitivna na trudnocu. 
    Odi u ponedjeljak opet vadit betu da vodis kako se razvija. Drzim palceve 

• Donci1508
    25. Srpanj 2020. 12:03

Cure opet ja.. dajte mi savjet sta da radim. 
    Sinoc sam imala jake bolove u maternici i desnom pa ljevom jajniku. Nisam nista pila za bolove, samo sam se skupila i tako u bolovima zaspala 😔 i bas me grudi bole kad ih stisnem, a prije pred menzis bas su me bolile uzasno, i onda kad dobijem dan poslije one prestanu bolit ..

Neznam sta da radim, i danas isto osjecam probadanje u maternici i osjecam se mokro dole, a suha sam tako rec . I nisam pamwtna jel to da cu uskoro dobiti, ili je ipak neka novina. 
    Do srijede ja cu poludit 29.7 kad se treba beta vadit.. ☹☹
    Jeli koja zena imala takvu situaciju? 

Donci1508

• malasreća
    25. Srpanj 2020. 12:33

NelaNela

malasreća

Evo ja dobila M tako da nista od ovog puta. U rujnu idemo na novi IVF.

Zao mi je..
    Koliko sam citala ti nisi imala simptome nego bol u jajnicima?
    Hoce li ti to biti prvi ivf? Sad si u prirodnom bila?
    Meni je dns 8dt i dalje nemam simptome i nazalost osjecam tu bol u jajnicima kao pred M ali sam i na estrofemu i utrog pa tko zna sto se dogadja!

Tako je, samo sam jajnike osjecala i to dosta. Sada sam bila u prirodnom ciklusu i slijedeci bi trebao biti stimulirani. Ja sam ti koristila samo crinone gel, tako da ti ne znam dali tebi ove tablete uzrokuju kakve simptome.

• rose0105
    25. Srpanj 2020. 15:47

NATALIE0407

rose0105

Dobro nam dosla i hvala na lijepim pozdravima i cestitkama. Naucit ces svasta ovdje nebrini uvijek ima netko tko ima slicnu situaciju kao ti i moze ti pomoc savjetom ili prijedlogom nekim. Samo strpljenja. Sta ti je doktor rekao za betu.

Idem u pon ponovno vaditi betu, kaže da je pozitivna beta ali granična kao očekivali su veću, ali ja se nadam da će ipak biti dobro, uvijek neka specifična situacija sa mnom pa se nadam da je i ova u još jedna u nizu, ipak će biti još malo čekanja da se mrvica primi i održi. Hvala na svemu😊

• rose0105
    25. Srpanj 2020. 15:51

Principessa_1709

rose0105

Draga Rose, dobrodosla.
    Evo da ti mozda olaksam sa svojim slucajem. Ja sam 12dnt imala betu 62,6. Dakle, vrlo niska. No, manje- vise se skolski duplala i nadam se da ce sve ici kako treba. Beta ti je svakako pozitivna na trudnocu.
    Odi u ponedjeljak opet vadit betu da vodis kako se razvija. Drzim palceve

Da zaboravila sam napisati da idem u ponedjeljak, hvala na podrški 🥰 traži čovjek u neznanju i čita sve i svašta nada se da ima istih slučajeva i da nisi jedina. Čak sam negdje čitala da je netko tako imao pa je sve raslo kako treba pa su konstatirali da je kasna implementacija ploda 😊 tako da se nadam i pozitivna sam da idemo od pon u nove pobjede ja i mrvica da se borimo zajedno 😊

• NATALIE0407
    25. Srpanj 2020. 21:17

Donci1508

Cure opet ja.. dajte mi savjet sta da radim.
    Sinoc sam imala jake bolove u maternici i desnom pa ljevom jajniku. Nisam nista pila za bolove, samo sam se skupila i tako u bolovima zaspala 😔 i bas me grudi bole kad ih stisnem, a prije pred menzis bas su me bolile uzasno, i onda kad dobijem dan poslije one prestanu bolit ..

Neznam sta da radim, i danas isto osjecam probadanje u maternici i osjecam se mokro dole, a suha sam tako rec . I nisam pamwtna jel to da cu uskoro dobiti, ili je ipak neka novina.
    Do srijede ja cu poludit 29.7 kad se treba beta vadit.. ☹☹
    Jeli koja zena imala takvu situaciju?

E draga to su ti grcevi u maternici i jajnicima za bolove ti nesto posebno pomoc nece. U ponedjeljak pitaj da ti daju magnezij da pijes on pomaze u opustanju grceva.  Ali vidi prvo s doktorom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.