Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Betty1993
    26. Rujan 2022. 09:18

Mozda bude bas dobar poklon za rođendan😃😃😃ja sam imala transfer na rođendan, evo jutros apsolutno nista, a prije bi napravila 1090 testova a sada nikako ne mogu, bojim se minusa ka vraga 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

• inna
    26. Rujan 2022. 09:52

Betty1993

Mozda bude bas dobar poklon za rođendan😃😃😃ja sam imala transfer na rođendan, evo jutros apsolutno nista, a prije bi napravila 1090 testova a sada nikako ne mogu, bojim se minusa ka vraga

Ma nadajmo se ;) 
    Danas prijavljujem zgaravicu i kao neko zarenje na podrucju maternice i ucestalo pikanje u lijevom jajniku. Nema veze sto nemas simptome, ne mora to nista znaciti. Ovo sto i imamo je vjerojatno od tableta.  I ja se ga bojim tj uzasno bih se razocarala ali idemo nas dvije na pozitivu. Trudne smo dok se ne dokaze suprotno 💪🏻

Betty1993
    26. Rujan 2022. 09:57

inna

Betty1993

Ma nadajmo se ;)
    Danas prijavljujem zgaravicu i kao neko zarenje na podrucju maternice i ucestalo pikanje u lijevom jajniku. Nema veze sto nemas simptome, ne mora to nista znaciti. Ovo sto i imamo je vjerojatno od tableta. I ja se ga bojim tj uzasno bih se razocarala ali idemo nas dvije na pozitivu. Trudne smo dok se ne dokaze suprotno 💪🏻

Tako je😃😃😃inace samo ne zanima kako vam dode m dok ste na cyiclogestu ili duphastonu, jel ga remeti to, meni je predzadnji put doslo tocno drugi put sam imala rozi iscjedak 7dpt a sad nemam

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

• inna
    26. Rujan 2022. 10:04

Betty1993

inna

Betty1993

Ma nadajmo se ;)
    Danas prijavljujem zgaravicu i kao neko zarenje na podrucju maternice i ucestalo pikanje u lijevom jajniku. Nema veze sto nemas simptome, ne mora to nista znaciti. Ovo sto i imamo je vjerojatno od tableta. I ja se ga bojim tj uzasno bih se razocarala ali idemo nas dvije na pozitivu. Trudne smo dok se ne dokaze suprotno 💪🏻

Tako je😃😃😃inace samo ne zanima kako vam dode m dok ste na cyiclogestu ili duphastonu, jel ga remeti to, meni je predzadnji put doslo tocno drugi put sam imala rozi iscjedak 7dpt a sad nemam

E to budu ti druge ženice morale dati informaciju, ja to ne koristim. Eto ti mozda jedan mali znak zasto ga sada nemas 💪🏻

Betty1993
    26. Rujan 2022. 10:59

Ipak sam ga napravila, pozitivan je!!!!!! 

• inna
    26. Rujan 2022. 11:31

Betty1993

Etoooooooooo!!!! Super, čestitam od ❤️, evo lijepih vijesti 😍😍

Betty1993
    26. Rujan 2022. 11:51

inna

Betty1993

Hvala, sokirana san, sutra beta pa sta bog da,nakon dvi godine se cudo desilo i prvi pozitivan test

• inna
    26. Rujan 2022. 11:58

Betty1993

inna

Betty1993

Hvala, sokirana san, sutra beta pa sta bog da,nakon dvi godine se cudo desilo i prvi pozitivan test

Ajde bas mi je drago. Biti će sve u redu, samo hrabro dalje.. Beta ce sigurno biti super ❤️❤️Javi nam se

Betty1993
    26. Rujan 2022. 12:31

inna

Betty1993

inna

Betty1993

Ajde bas mi je drago. Biti će sve u redu, samo hrabro dalje.. Beta ce sigurno biti super ❤️❤️Javi nam se

Naravno javin vam se, i vi sve javljate i kad ne pisen nista redovito citam🥰🥰🥰

• NATALIE0407
    26. Rujan 2022. 13:36

inna

NATALIE0407

inna

NATALIE0407

inna

8. dnf test negativan 🥴

Rano je Jos. Nekazu doktori s razlogom da nezurimo sa testovim. Puno strpljena ti zelim za dalje i sretno.

Jesi me malo ohrabrila. Nadam se da je bilo prerano za test. Imam povremene ostre bolove na dnu trbuha i pikanja u jajnicima. Nije ista bol kao kad moras dobiti menstruaciju.

Rano je. I Ako Su blastice Rano je. A imas pravo samo Si Sebi napravila veci stres Ali sta je tu je. Pokusaj se Malo opustit pogledaj kakvu dobru komediju i da te doceka lijepa vijest na kraju.

Hvala ti. Tako cu i dalje, probati biti opustena pa kako bude. Vidjeti cemo u petak na vadenju Bete. Taman na rođendan.

Zelim ti da ti Bude najlipsi rodendaski poklon pozitivan Test i odlicna Beta. 
    Betty1993 kad si imala Transfer?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.