Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maltezer
    25. Rujan 2022. 11:32

inna

8. dnf test negativan 🥴

Inna, svejedno pričekaj betu…

• maltezer
    25. Rujan 2022. 11:33

Sara1611

Da i ja javim svoj rezultat, 10.09. FET 2 blastice, 22.09. beta 988,44! U ponedjeljak ponavljam betu, 1. uzv za 2 tjedna, curke vama zelim puno sreće i velike bete

Čestitam !🥰
    Sretno 🍀

• ružica
    25. Rujan 2022. 11:58

Pozdrav cure,

Prvo da čestitam Maltezer i svim ostalim curama s pozitivnom betom, neka bude uredne i dosadne trudnoće.
    Pitanje, ja se nadam da sutra imam transfer. Kako ste vi koje imate djecu s nošenjem djece, imam sina od godinu i pol, i jednostavno bez nošenja ne može. A ima 15 kila...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• NATALIE0407
    25. Rujan 2022. 12:22

inna

8. dnf test negativan 🥴

Rano je Jos. Nekazu doktori s razlogom da nezurimo sa testovim. Puno strpljena ti zelim za dalje i sretno.

• inna
    25. Rujan 2022. 13:11

NATALIE0407

inna

8. dnf test negativan 🥴

Rano je Jos. Nekazu doktori s razlogom da nezurimo sa testovim. Puno strpljena ti zelim za dalje i sretno.

Jesi me malo ohrabrila. Nadam se da je bilo prerano za test. Imam povremene ostre bolove na dnu trbuha i pikanja u jajnicima. Nije ista bol kao kad moras dobiti menstruaciju. 

• inna
    25. Rujan 2022. 13:13

maltezer

inna

8. dnf test negativan 🥴

Inna, svejedno pričekaj betu…

Daaa, mislim da ce mi ovo biti najdulju tjedan u zivotu. A rekla sam da necu raditi test uopce, ali eto morala sam ja pozuriti i zakomplicirati si tjedan. 

Betty1993
    25. Rujan 2022. 21:08

Pozdrav cure, evo me opet danas mi je 8 dpt blastociste, jucer 7 dan san imala grcenje jajnika i jaku bol u križima kao da cu svaki tren dobiti menstruaciju, danas nista, imam zuti iscjedak vjerojatno od cyclogesta, al nikakvih simptoma, inace me od ovulacije do m bole grudi, sada apsolutno nista, danas sam trebala dobiti m, a test me strah praviti. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

• NATALIE0407
    25. Rujan 2022. 22:30

inna

NATALIE0407

inna

8. dnf test negativan 🥴

Jesi me malo ohrabrila. Nadam se da je bilo prerano za test. Imam povremene ostre bolove na dnu trbuha i pikanja u jajnicima. Nije ista bol kao kad moras dobiti menstruaciju.

Rano je. I Ako Su blastice Rano je. A imas pravo samo Si Sebi napravila veci stres Ali sta je tu je. Pokusaj se Malo opustit pogledaj kakvu dobru komediju i da te doceka lijepa vijest na kraju.

• inna
    25. Rujan 2022. 23:44

Betty1993

Pozdrav cure, evo me opet danas mi je 8 dpt blastociste, jucer 7 dan san imala grcenje jajnika i jaku bol u križima kao da cu svaki tren dobiti menstruaciju, danas nista, imam zuti iscjedak vjerojatno od cyclogesta, al nikakvih simptoma, inace me od ovulacije do m bole grudi, sada apsolutno nista, danas sam trebala dobiti m, a test me strah praviti.

Kako god da ti je tesko, nemoi jos raditi test. Meni je dns osmi dan i napravila sam test i negativan a mozda je prerano. I sad mi je užasno, još se vise opterecujem, stoga je moj savjet da se rađe jos malo strpis da ti ne bude kao meni. 

• inna
    25. Rujan 2022. 23:46

NATALIE0407

inna

NATALIE0407

inna

8. dnf test negativan 🥴

Rano je. I Ako Su blastice Rano je. A imas pravo samo Si Sebi napravila veci stres Ali sta je tu je. Pokusaj se Malo opustit pogledaj kakvu dobru komediju i da te doceka lijepa vijest na kraju.

Hvala ti. Tako cu i dalje, probati biti opustena pa kako bude. Vidjeti cemo u petak na vadenju Bete. Taman na rođendan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.