Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    15. Rujan 2022. 11:17

Lucy08

MalaG

Ružica naravno.🤗❤️
    Miha i Lucy nadam se da ste dobro, cure! Šaljem veliki zagrljaj objema!🤗🤗🤗❤️❤️❤️

Mala G kako si ti, jeli nestrpljenje na vrhuncu?
    Ja sam klonula voljom, ipak treba neko vrijeme da dodem sebi. Cekam menstruaciju da se iscistim i da krenem ja dalje 🙂
    Pitala sam svog mpo doktora da bi volila napravit kompletnu obradu nakon ova dva neuspjeha pa sam dobila cijelu paletu pretraga . Trenutno sam u razmisljanju gdje radit histeroskopiju, privatno ili u kbc. Privatno je skupo, a u kbc je po meni veci rizik od intrahospitalnih infekcija, vjerovatno ce trebat i povuc kakvu vezu za dobit kojeg boljeg ginekologa… zbunjena sam bas 😔

i  ja se pripremam za histeroskopiju, pa da podjelim ono to sam saznala..

ne znam koliko je točno, jer ne mogu provjeriti, ali vjerujem osobi, pa polazim od toga..

na kraju svatko za sebe donosi odluku.

KBC nema adekvatne uredaje, rade to kao operaciju, i dva dana moras biti hospitalizirana te ides pod kompletnu anesteziju

Poliklinika IVF radi dok si budna, postupak ne boli i nalaze salju u Italiju na dodatno pregledavanje, sve skupa traje 2 h i poslije si slobodna...

Nadam se da te nisam dodatno zbunila...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Lucy08
    15. Rujan 2022. 11:19

MalaG

Lucy08

Ja sam klonula voljom, ipak treba neko vrijeme da dodem sebi. Cekam menstruaciju da se iscistim i da krenem ja dalje 🙂
    Pitala sam svog mpo doktora da bi volila napravit kompletnu obradu nakon ova dva neuspjeha pa sam dobila cijelu paletu pretraga . Trenutno sam u razmisljanju gdje radit histeroskopiju, privatno ili u kbc. Privatno je skupo, a u kbc je po meni veci rizik od intrahospitalnih infekcija, vjerovatno ce trebat i povuc kakvu vezu za dobit kojeg boljeg ginekologa… zbunjena sam bas 😔

Joj, ne pitaj! Nervoza je na vrhuncu, od pakiranja. Nikako sve potrpati kako je bilo prvi put.🤦🏻‍♀️😂 Ali i nestrpljenje, uzbuđenje, a i strah, polako rastu. 🤯🤯
    Vjerujem da nije lako, užasno mi je žao.😖😥💔 Uzmi vremena koliko treba da se oporaviš i staneš na noge.
    Odradi sve pretrage koje moraš da znate da je sve u redu. I baš kao što je Inesss rekla, radije idi na teret države, dosta ste se naplaćali do sada pa barem nešto iskoristi besplatno. Ne plaćamo bezveze zdravstveno svaki mjesec.🙄

😅 pitam reda radi , znam ja kao i sve cure ovdje u kojem si ti ludilu sada pred dan istine 😣
    Hvala draga ❤️

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lucy08
    15. Rujan 2022. 11:24

Leeloo101

Lucy08

MalaG

Ružica naravno.🤗❤️
    Miha i Lucy nadam se da ste dobro, cure! Šaljem veliki zagrljaj objema!🤗🤗🤗❤️❤️❤️

i ja se pripremam za histeroskopiju, pa da podjelim ono to sam saznala..

ne znam koliko je točno, jer ne mogu provjeriti, ali vjerujem osobi, pa polazim od toga..

KBC nema adekvatne uredaje, rade to kao operaciju, i dva dana moras biti hospitalizirana te ides pod kompletnu anesteziju

Poliklinika IVF radi dok si budna, postupak ne boli i nalaze salju u Italiju na dodatno pregledavanje, sve skupa traje 2 h i poslije si slobodna…

Nadam se da te nisam dodatno zbunila…

Hvala ti na odgovoru 🤗 Nisi me zbunila, ne sumnjam ja u to. Cinjenica je da nam je zdravstveni sustav u banani i da bi dobio adekvatnu zdravstvenu uslugu nazalost trebas platit

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Leeloo101
    15. Rujan 2022. 11:27

Lucy08

Leeloo101

Lucy08

MalaG

Ružica naravno.🤗❤️

Poliklinika IVF radi dok si budna, postupak ne boli i nalaze salju u Italiju na dodatno pregledavanje, sve skupa traje 2 h i poslije si slobodna…

Hvala ti na odgovoru 🤗 Nisi me zbunila, ne sumnjam ja u to. Cinjenica je da nam je zdravstveni sustav u banani i da bi dobio adekvatnu zdravstvenu uslugu nazalost trebas platit

zaboravila sam dodat poliklinika ivf ima opciju plaćanja preko HZZO, samo još uvijek provjeravam da li obuhvaća i ovaj postupak

• inesss
    15. Rujan 2022. 11:27

Lucy08

Leeloo101

Lucy08

MalaG

Ružica naravno.🤗❤️

E to nisam znala sorry,je lakse je platit lakse se organizirati oko posla i svega,al eto nekako toliko je ovo sve skupa previse za davati da sam mislila nesto sto se moze da se obavi u besplatno

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Monolena
    15. Rujan 2022. 11:28

Lucy08

Monolena

Drage moje Lucy08 i Miha1996, toliko mi je žao radi vaših negativnih beta 😔. Toliko sam navijala za vas. Mozda ce vam doci i da odustanete od svega i da mislite da vam djeca jednostavno nisu u kartama, takve misli su i meni znale dolaziti. Ali, otarasite se takvih misli jer a) nije istina da vam nije u kartama i b) nema predaje sve dok ima nade. Odtugujte, napravite plan što možete poboljšati za idući postupak, probajte i možda neke alternativnije stvari (ja sam osobno u uspješnom transferu išla na akupunkturu, i slušala sam meditacije za začeće, nikad necu znati da li je to pomoglo ali voljela sam znati da sam dala sve od sebe). Sve to daje osjecaj da barem nesto kontroliramo u ovoj neizvjesnosti. Do sljedeceg postupka se odmorite, posvetite se vasoj vezi/braku, putujte, radite male vikend izlete, veselite se malim stvarima i cijenite ono sto imate, a imate puno. A dijete/djeca ce sigurno doci, kad tad. Volim misliti da je moje cekanje imalo poantu, muž i ja smo se samo jos vise zblizili, iako sam mislila da ne mozemo vise nego sto jesmo, jako sam se povezala s prirodom, sa svim živim bićima, na nekoj sasvim novoj razini, počela sam općenito na život gledati jednim sasvim novim očima. Teško je to opisati. Iako sam mislila da gubim dio sebe sa svakom menstruacijom, dio sebe sam zapravo i dobivala. Vjerujem da cete i vi kroz ovaj bolan proces upoznati novu, bolju sebe, a ta verzija vas ce imati jos vise toga za dati vašoj bebici koja vas spremno čeka 🙂.

Hvala draga Monolena ❤️
    Kako ste ti i bebice?

Hvala ti na pitanju, bebice i ja smo dobro, za dva dana ce nam biti 12 tjedana 🙂. Mucnine i povraćanja su još uvijek u punom pogonu, nadam se da će biti bolje za koji tjedan.

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

MalaG
    15. Rujan 2022. 11:29

Inesss hahah, slažem se da je lijepa uspomena imati test sa dvije crtice. 🥰🤗 Ja ću raditi test u subotu, a onda ću betu u ponedjeljak ako će trebati.🤞🤞🤞
    Lucy ma znam, ne brini. 🤗 Hvala ti što pitaš uz svoju situaciju. Stvarno si draga!🤗❤️❤️❤️ Yup,sigurna sam da žene ovdje točno znaju taj osjećaj. 😖🤯🤯 

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• dome13
    15. Rujan 2022. 11:43

Cure evo da se malo javim u petak je bio trasfer ,nemam nikakvih potencijalnih simptoma ,dok sam u prvom postupku imala svega bolne grudi,jutarnju muku vrtoglavicu..i ishod je bio negativan test i Beta ,a sad ne znan sta mislit 🙈 ima li neko slicno iskustvo da je pozitivno zarvšilo? 

Leeloo101
    15. Rujan 2022. 11:56

dome13

Cure evo da se malo javim u petak je bio trasfer ,nemam nikakvih potencijalnih simptoma ,dok sam u prvom postupku imala svega bolne grudi,jutarnju muku vrtoglavicu..i ishod je bio negativan test i Beta ,a sad ne znan sta mislit 🙈 ima li neko slicno iskustvo da je pozitivno zarvšilo?

ima raznih iskustva, i koliko god tesko bilo pokusaj ne misliti na to...

kod mene je i bilo i nije bilo simptoma, kod nekih isto tako

nekad je to dobro, nekad lose... nema univerzalnog odgovora...

samo smireno... :)

Leeloo101
    15. Rujan 2022. 11:58

stella

evo mene sa suplementima

ovako bi to izgledalo (nije reklama, ali sve sam nasla na nutrashop, pa su njihove cijene tu)
    naziv supelmenta   veličina pakiranja     sadrzi         cijena
    myoinositol               200 g                   1000mg    119
    NAC                         150tab

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.