Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaG
    14. Rujan 2022. 20:33

Ružica vjerujem i držim fige da sve dobro prođe.🤞🤞🥰🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• ružica
    14. Rujan 2022. 20:39

Hvala i  ja tebi, pratimo se i javljamo❤️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

MalaG
    15. Rujan 2022. 09:57

Ružica naravno.🤗❤️
    Miha i Lucy nadam se da ste dobro, cure! Šaljem veliki zagrljaj objema!🤗🤗🤗❤️❤️❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

MalaG
    15. Rujan 2022. 09:58

Balto razvali betu danas!🤞🤞🤞🤭❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus

Lucy08
    15. Rujan 2022. 10:47

Monolena

Drage moje Lucy08 i Miha1996, toliko mi je žao radi vaših negativnih beta 😔. Toliko sam navijala za vas. Mozda ce vam doci i da odustanete od svega i da mislite da vam djeca jednostavno nisu u kartama, takve misli su i meni znale dolaziti. Ali, otarasite se takvih misli jer a) nije istina da vam nije u kartama i b) nema predaje sve dok ima nade. Odtugujte, napravite plan što možete poboljšati za idući postupak, probajte i možda neke alternativnije stvari (ja sam osobno u uspješnom transferu išla na akupunkturu, i slušala sam meditacije za začeće, nikad necu znati da li je to pomoglo ali voljela sam znati da sam dala sve od sebe). Sve to daje osjecaj da barem nesto kontroliramo u ovoj neizvjesnosti. Do sljedeceg postupka se odmorite, posvetite se vasoj vezi/braku, putujte, radite male vikend izlete, veselite se malim stvarima i cijenite ono sto imate, a imate puno. A dijete/djeca ce sigurno doci, kad tad. Volim misliti da je moje cekanje imalo poantu, muž i ja smo se samo jos vise zblizili, iako sam mislila da ne mozemo vise nego sto jesmo, jako sam se povezala s prirodom, sa svim živim bićima, na nekoj sasvim novoj razini, počela sam općenito na život gledati jednim sasvim novim očima. Teško je to opisati. Iako sam mislila da gubim dio sebe sa svakom menstruacijom, dio sebe sam zapravo i dobivala. Vjerujem da cete i vi kroz ovaj bolan proces upoznati novu, bolju sebe, a ta verzija vas ce imati jos vise toga za dati vašoj bebici koja vas spremno čeka 🙂.

Hvala draga Monolena ❤️
    Kako ste ti i bebice? 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lucy08
    15. Rujan 2022. 10:54

MalaG

Ružica naravno.🤗❤️
    Miha i Lucy nadam se da ste dobro, cure! Šaljem veliki zagrljaj objema!🤗🤗🤗❤️❤️❤️

Mala G kako si ti, jeli nestrpljenje na vrhuncu? 
    Ja sam klonula voljom, ipak treba neko vrijeme da dodem sebi. Cekam menstruaciju da se iscistim i da krenem ja dalje 🙂
    Pitala sam svog mpo doktora da bi volila napravit kompletnu obradu nakon ova dva neuspjeha pa sam dobila cijelu paletu pretraga . Trenutno sam u razmisljanju gdje radit histeroskopiju, privatno ili u kbc. Privatno je skupo, a u kbc je po meni veci rizik od intrahospitalnih infekcija, vjerovatno ce trebat i povuc kakvu vezu za dobit kojeg boljeg ginekologa... zbunjena sam bas 😔

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• inesss
    15. Rujan 2022. 10:56

Lucy08

MalaG

Ružica naravno.🤗❤️

Ja sam klonula voljom, ipak treba neko vrijeme da dodem sebi. Cekam menstruaciju da se iscistim i da krenem ja dalje 🙂
    Pitala sam svog mpo doktora da bi volila napravit kompletnu obradu nakon ova dva neuspjeha pa sam dobila cijelu paletu pretraga . Trenutno sam u razmisljanju gdje radit histeroskopiju, privatno ili u kbc. Privatno je skupo, a u kbc je po meni veci rizik od intrahospitalnih infekcija, vjerovatno ce trebat i povuc kakvu vezu za dobit kojeg boljeg ginekologa… zbunjena sam bas 😔

Pa mislim da je u bolnici ok skroz puno je troskova i mislim da trebamo iskoristiti nesto i besplatno 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

MalaG
    15. Rujan 2022. 11:06

Lucy08

Pitala sam svog mpo doktora da bi volila napravit kompletnu obradu nakon ova dva neuspjeha pa sam dobila cijelu paletu pretraga . Trenutno sam u razmisljanju gdje radit histeroskopiju, privatno ili u kbc. Privatno je skupo, a u kbc je po meni veci rizik od intrahospitalnih infekcija, vjerovatno ce trebat i povuc kakvu vezu za dobit kojeg boljeg ginekologa… zbunjena sam bas 😔

Joj, ne pitaj! Nervoza je na vrhuncu, od pakiranja. Nikako sve potrpati kako je bilo prvi put.🤦🏻‍♀️😂 Ali i nestrpljenje, uzbuđenje, a i strah, polako rastu. 🤯🤯 
    Vjerujem da nije lako, užasno mi je žao.😖😥💔 Uzmi vremena koliko treba da se oporaviš i staneš na noge. 
    Odradi sve pretrage koje moraš da znate da je sve u redu. I baš kao što je Inesss rekla, radije idi na teret države, dosta ste se naplaćali do sada pa barem nešto iskoristi besplatno. Ne plaćamo bezveze zdravstveno svaki mjesec.🙄

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus

• inesss
    15. Rujan 2022. 11:16

MalaG

Lucy08

Joj, ne pitaj! Nervoza je na vrhuncu, od pakiranja. Nikako sve potrpati kako je bilo prvi put.🤦🏻‍♀️😂 Ali i nestrpljenje, uzbuđenje, a i strah, polako rastu. 🤯🤯
    Vjerujem da nije lako, užasno mi je žao.😖😥💔 Uzmi vremena koliko treba da se oporaviš i staneš na noge.
    Odradi sve pretrage koje moraš da znate da je sve u redu. I baš kao što je Inesss rekla, radije idi na teret države, dosta ste se naplaćali do sada pa barem nešto iskoristi besplatno. Ne plaćamo bezveze zdravstveno svaki mjesec.🙄

Da Ines evo i upoznala sam neke curke sto idu u KBC Split i prezadovoljne su doktorima i sestrama ,nista me brini lipo bi ja ma tvom mjestu sve preko uputnice isla za pretrage jer i tu se skupi puno,a i brzo dodju svi nalazi ne brini.

Mala G ma jel ti brzo testicccc ili ravno beta kao u mene .Ja sam prvo betu vadila i kad je bila pozitivna isla sam kupit test da vidim kako izgledaju dvije crtice i za uspomenu,znam blesava sam😂😂😂

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Lucy08
    15. Rujan 2022. 11:16

inesss

Lucy08

MalaG

Ružica naravno.🤗❤️

Pa mislim da je u bolnici ok skroz puno je troskova i mislim da trebamo iskoristiti nesto i besplatno

Hvala ❤️

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.