Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Meryyy
    04. Svibanj 2022. 16:50

NATALIE0407

Pozdrav svim. Drage cekalice da podijelin s vama svoje iskustvo mozda vam pomogne I smirite se malo. Dva puta fet oba puta uspjesan BOGU HVALA. Ista terapija ali dva skroz rszlicita perioda cekanja bete i trudnoce skroz razlicite. Prvo cekanje test radila 14 dan i mirnija sam bila. Ni jedan jedini simptom nisam imala ni u cekanju bete ni poslije u trudnoci. Drugi fet cekanje bete 1001 simptom od bolni grudi, leda,ziganja jajnika od 10 dana mucnina koja me je pratila i poslije u trudnoci do 16tt. Zelim vam reci sve smo mi razlicite i drugacije reagiramo. Ja dva pokusaja ista terapija tijelo sve a skroz frugacije reagirala. Zelim vam puno strpljenja i da ugledate svoje pluseve i velike bete. Pokusajte se opustit koliko je to moguce, Znam da je lakse reci nego to napraviti.

Hvala punoo na podrsci 🥰🥰🥰

Rita89
    04. Svibanj 2022. 17:18

Natalie, puno hvala na iskustvu, svakako dobro dođe malo nade nama koje smo bez simptoma. Bez zamjerke, ali onaj tko dva puta iz prve zatrudni ne zna što prolaze one koje prolaziti to više puta pa evo ispričavam se ako sam malo bezobrazna, ali meni je već podosta slušanja da se opustimo. Iako vjerujem da ste imali trnovit put i prije toga pa ne želim biti bezobrazna jer sam sigurna da ste nam svojim iskustvom željeli pomoći. Nije osobno protiv vas već protiv te rečenice 😩

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

• Monolena
    04. Svibanj 2022. 18:40

NATALIE0407

Pozdrav svim. Drage cekalice da podijelin s vama svoje iskustvo mozda vam pomogne I smirite se malo. Dva puta fet oba puta uspjesan BOGU HVALA. Ista terapija ali dva skroz rszlicita perioda cekanja bete i trudnoce skroz razlicite. Prvo cekanje test radila 14 dan i mirnija sam bila. Ni jedan jedini simptom nisam imala ni u cekanju bete ni poslije u trudnoci. Drugi fet cekanje bete 1001 simptom od bolni grudi, leda,ziganja jajnika od 10 dana mucnina koja me je pratila i poslije u trudnoci do 16tt. Zelim vam reci sve smo mi razlicite i drugacije reagiramo. Ja dva pokusaja ista terapija tijelo sve a skroz frugacije reagirala. Zelim vam puno strpljenja i da ugledate svoje pluseve i velike bete. Pokusajte se opustit koliko je to moguce, Znam da je lakse reci nego to napraviti.

NATALIE0407 hvala ti na lijepim željama i na tome što si podijelila svoja iskustva s nama 🙂

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

• NATALIE0407
    04. Svibanj 2022. 20:42

Rita89

Natalie, puno hvala na iskustvu, svakako dobro dođe malo nade nama koje smo bez simptoma. Bez zamjerke, ali onaj tko dva puta iz prve zatrudni ne zna što prolaze one koje prolaziti to više puta pa evo ispričavam se ako sam malo bezobrazna, ali meni je već podosta slušanja da se opustimo. Iako vjerujem da ste imali trnovit put i prije toga pa ne želim biti bezobrazna jer sam sigurna da ste nam svojim iskustvom željeli pomoći. Nije osobno protiv vas već protiv te rečenice 😩

Ja sam se 6 godina borila protiv neplodnosti i sta je razlog i uzrok tome. Stalno kontrole pa probaj ovo pa probaj ono.  Vjeruj mi i ja sam mrzila tu rijec kad mi doktor ili netko drugi kaze opustite se. Kad smo trebali tek pocet sa IVF ja sam odustala dva dana prije. Sve je bilo spremno i Placeno znaci samo sam trebala pocet sa terapijom i pitala sam doktoricu mozemo li odgodit da napravim pauzu jer sam bila preumorna od kontrola ciljanog odnosa vadenja nalaza i svi ti stvari i tako da sam pauzirala godinu dana tako da vas potpuno razmijem. Ovdje smo svi manje vise u istoj situaciji. 

Rita89
    05. Svibanj 2022. 05:53

pokepizza

Rita89

Nola_

Jest, trpila sam piskit koja 3h. Imala sam one trakice first sign iz dm, osjetljivost 25. Sutradan ujutro (9dnt) ponovila da vidim jel potamnila, i jest i onda betu vadila 10dnt, jer je 9dnt bio petak

Šta nam sad radiš… U nedoumicu nas stavljaš :D hehe Šta ćemo sad? Sutra ili preksutra? :D

Ajde izdržati ćemo do četvrtka. Jedan dan više manje. Jedva čekam. Javljaj rezultate.

Ja sam u velikom šoku... Moj test je pozitvan, ne znam kako se reagira na ovo 

Nola_
    05. Svibanj 2022. 06:02

Ritaaaa ❤️ Toliko mi je drago radi tebe!! 

Rita89
    05. Svibanj 2022. 06:25

Nola_

Ritaaaa❤️ Toliko mi je drago radi tebe!!

Hvala ti, Nola, od srca ❤️❤️❤️

• NATALIE0407
    05. Svibanj 2022. 07:32

Rita89

pokepizza

Rita89

Nola_

Jest, trpila sam piskit koja 3h. Imala sam one trakice first sign iz dm, osjetljivost 25. Sutradan ujutro (9dnt) ponovila da vidim jel potamnila, i jest i onda betu vadila 10dnt, jer je 9dnt bio petak

Šta nam sad radiš… U nedoumicu nas stavljaš :D hehe Šta ćemo sad? Sutra ili preksutra? :D

Ajde izdržati ćemo do četvrtka. Jedan dan više manje. Jedva čekam. Javljaj rezultate.

Ja sam u velikom šoku… Moj test je pozitvan, ne znam kako se reagira na ovo

Srce ko kuca. Budi sretna i uzivaj.  Sretna sam zbog tebe.. Cestitam i da bude sve uredu.❤❤❤

Rita89
    05. Svibanj 2022. 08:17

NATALIE0407

Rita89

pokepizza

Rita89

Nola_

Ja sam u velikom šoku… Moj test je pozitvan, ne znam kako se reagira na ovo

Srce ko kuca. Budi sretna i uzivaj. Sretna sam zbog tebe.. Cestitam i da bude sve uredu.❤❤❤

Hvala puno❤️❤️❤️bilo je i vrijeme nakon toliko vremena 😅

• pokepizza
    05. Svibanj 2022. 08:26

Rita, čestitam 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    I moj test je pozitivan!!!!! Napravila sam dva, jedan cycletest neki osjetljivi, i druga crtica je jedva vidljiva, ali zato je ClearBlue digital plus ko kuća. 

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
    Vec sam isla izvaditi betu, čekam nalaz. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.