Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    29. Prosinac 2021. 11:22

Tina82

NATALIE0407

Tina82

NATALIE0407

Imam pitanje za vas? Vama vasi ginekolozi govore kakve je kvalitete oplodena jajna stanica ili vi same pitate?

Kod embrio transfera tek uglavnom imala trodnevne i blasticu ocijenjene ko skloski primjerci i izvrsni embiji.. al nisu se primili.

E upravo zbog toga i pitam jer sam procitala kod par osoba sve super a nije uspjelo. Moji doktori to nisu nikad posebno komentirali. Isto tako i beta se radi samo jednom ako je pozitivna nastavlja se sa terapijom do prvog ultratvuka.

Mislim bar ja se tjesim da ima nade dokle god imam takve rezultate ono sto mene najvise muci tao sto se ne primi . Da neki su imali i lose embrije i primilo se . Kaj se to dogodi da se ne primi neznam . Jucer sam isplakala dusu i srce zbog svega … Ni danas mi nije lakse.. nije nimalo…

Dokle kod se moze ici u novi pokusaj ima nade. U to budi sigurna. Uzmi si vremna odmori se budi tuzna jer je to normalno i tako treba biti. Ja sam prije IVF 2god stalno po doktorima kontrolama prati kad je ovulacija pa dobijem pa nedobijem i tako u Krug. I obavili sve nalaze uplatili i trebali krenut u postupak za par dana i ja odgodila. Napravila pauzu od godinu dana. Mislim da je to nesto najbolje sto sam napravila jer sam se odmorila i psihicki i fizicki. I nakon toga prvi Fet uspjesan jedna blastica se primila dvije nisu.

Tina82
    29. Prosinac 2021. 11:56

Anci bananci

Tina82

NATALIE0407

Tina82

NATALIE0407

Imam pitanje za vas? Vama vasi ginekolozi govore kakve je kvalitete oplodena jajna stanica ili vi same pitate?

Kod embrio transfera tek uglavnom imala trodnevne i blasticu ocijenjene ko skloski primjerci i izvrsni embiji.. al nisu se primili.

E upravo zbog toga i pitam jer sam procitala kod par osoba sve super a nije uspjelo. Moji doktori to nisu nikad posebno komentirali. Isto tako i beta se radi samo jednom ako je pozitivna nastavlja se sa terapijom do prvog ultratvuka.

Mislim bar ja se tjesim da ima nade dokle god imam takve rezultate ono sto mene najvise muci tao sto se ne primi . Da neki su imali i lose embrije i primilo se . Kaj se to dogodi da se ne primi neznam . Jucer sam isplakala dusu i srce zbog svega … Ni danas mi nije lakse.. nije nimalo…

Draga, jako mi je žao. Mogu ti samo poželjeti da budeš jaka i pozitivna i spremna za nove pobjede. Mene sutra čeka beta…isto nemam dobar osjećaj, no vidjet ćemo…tu smo jedna za drugu❤

Hvala ti puno drzim ti fige da bude pozitivna 🍀🤞🤞

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

Tina82
    29. Prosinac 2021. 11:57

NATALIE0407

Tina82

NATALIE0407

Tina82

NATALIE0407

Dokle kod se moze ici u novi pokusaj ima nade. U to budi sigurna. Uzmi si vremna odmori se budi tuzna jer je to normalno i tako treba biti. Ja sam prije IVF 2god stalno po doktorima kontrolama prati kad je ovulacija pa dobijem pa nedobijem i tako u Krug. I obavili sve nalaze uplatili i trebali krenut u postupak za par dana i ja odgodila. Napravila pauzu od godinu dana. Mislim da je to nesto najbolje sto sam napravila jer sam se odmorila i psihicki i fizicki. I nakon toga prvi Fet uspjesan jedna blastica se primila dvije nisu.

Da jer mi ovo bas tesko palo i vise nego bi ocekivala..tolko molitve tolko svega .hvala cure na podrsci ...

Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    ,

Lucky785
    29. Prosinac 2021. 12:14

Tina82

NATALIE0407

Tina82

NATALIE0407

Tina, jesi radila dosad kakve imunološke pretrage i kariogram pa onda na temelju toga histeroskopiju i NK stanice? Je li itko od doktora preporučio daljnje pretrage? Mene bi zanimao odgovor, ja sam to odmah imala u planu ako ne uspije. No razumijem ako nemaš snage za to. Drš'se! ❣

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Lussy
    29. Prosinac 2021. 12:42

Anci bananci sretno sutra na beti🤞🏼🍀 ja sam 31.12😅 
    Malo me boli desni,malo lijevi jajnik 
    Ne vjerujem da je dobro ali eto najgore mi se nadamo stalno i ono kad kazes ne ocekujem opet ocekujes bar malo😒 
    Sto ja kazem muzu ja bi najvise volila da ne placem i da to prodem eto nije uspjelo idemo dalje al ne moze,to je jace od nas🙄

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

Nola_
    29. Prosinac 2021. 13:20

Tina misljenja sam istog kao Lucky. Ja bih jos provjerila i vitamin D ako nisi. Kvaliteta zametka je samo segment pri uspjesnoj implantaciji. 
    Prosli put sam bila na transferu prekrasne BC, ali moj endo je poceo kolabirati, prozivjela sam jedan ogroman stres u to vrijeme, beta neg. Ovaj put je isto odlicna BC, dobar endo, mirna glava, cucnjevi😂 i vit D i bilo je uspjesno. Ako ti je ipak previse svega, odmori se i u nove pobjede🍀. 
    Anci sretno sutra 🍀
    Anna necu te pitati kako si, saljem zagrljaj😘

Tina82
    29. Prosinac 2021. 13:23

Lucky785

Tina82

NATALIE0407

Tina82

NATALIE0407

Tina, jesi radila dosad kakve imunološke pretrage i kariogram pa onda na temelju toga histeroskopiju i NK stanice? Je li itko od doktora preporučio daljnje pretrage? Mene bi zanimao odgovor, ja sam to odmah imala u planu ako ne uspije. No razumijem ako nemaš snage za to. Drš'se! ❣

Nisam za sad zbog mioma operirana sam dva puta histeroskopski i laparaskopski . Sad je proslo je od tog godinu dana . Vidjet cu sto Ce bit u 4mj 

,

Lussy
    29. Prosinac 2021. 13:33

Nola_

Tina misljenja sam istog kao Lucky. Ja bih jos provjerila i vitamin D ako nisi. Kvaliteta zametka je samo segment pri uspjesnoj implantaciji.
    Prosli put sam bila na transferu prekrasne BC, ali moj endo je poceo kolabirati, prozivjela sam jedan ogroman stres u to vrijeme, beta neg. Ovaj put je isto odlicna BC, dobar endo, mirna glava, cucnjevi😂 i vit D i bilo je uspjesno. Ako ti je ipak previse svega, odmori se i u nove pobjede🍀.
    Anci sretno sutra 🍀

Koliki je vama vitamin D? 
    Meni je bio prije prvog postupka 74.0

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

Lucky785
    29. Prosinac 2021. 13:40

Lussy

Nola_

Anci sretno sutra 🍀

Koliki je vama vitamin D?
    Meni je bio prije prvog postupka 74.0

Pa da, zaboravih i na njega! I on je jako važan! I meni je 2020. bio 75. A inače sam jako puno vani, dugo smo na moru i obožavam sunce - i znači ništa, bila sam na granici nedostatka. Od sredine 2020. ga koristim i vec je početkom ove godine bio super. 

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• Anci bananci
    29. Prosinac 2021. 13:42

Hvala curke,
    Ne očekujem puno al tračak nade je uvijek tu🥰🤞🤞
    Voljela bih da sam bila hrabrija i sa manje suza i straha...ali iz svoje kože ne mogu😔

👩🏻37 god.
    🧑🏻37 god.,loš spermiogram
    13.12. Aspiracija 12 folikula
    18.12. 4 blastociste, 2 transfer, 2 🐧🐧
    30.12. Beta 20
    3.1.22. Beta 2,3, biokemijska
    28.1.22. Dogovor oko transfera 🐧🐧🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.