Natalie ovisi kako gdje. Ako ne recu ja pitam, i za ocjenu zametka (prije i poslije odledivanja) i kvalitetu endometrija za transfer-ne samo debljinu.
NATALIE0407 meni moj nije rekao😅 ili mozda je prbi put kad su zamrznute al se ja ne sjecam jer sam bila doslovno pod drogama radi bolova od OHSS-a
Samo mi je zadnji put kad sam radila kad nije uspjelo a jednu smo samo vratili rekao da je izabrana ona bolja🤷🏼♀️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Meni su na otpusnom pismu napisali ocjene blastica (5+ dan). Pogledajte što vam piše. Npr 4AB . Broj je oznaka za veličinu (1-6) a slova za kvalitetu sadržaja.
Što se embrija tiče (2/3 dan) oni se rangiraju po broju podijeljenih stanica( idealni broj 2.dan je 4 stanice, i 7-9 stanica za 3.dan), fragmentaciji (nekad se otkidaju i propadnu komadi -ne zna se uzrok) veličini stanica (trebaju biti međusobno što sličnije veličinom, simetrične).
O tome sam malo čitala jer me zanimalo.
U Petrovoj su mi također rekli da je odličan embrij-blastica kad se brzo dijeli... kad je onako proziran nije mutan ...
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Imam pitanje za vas? Vama vasi ginekolozi govore kakve je kvalitete oplodena jajna stanica ili vi same pitate?
Meni su oba puta pisali na nalazu.
Prva vto su vratili 2 embrija sa odlicnim ocjenama,cini mi se 4A da je bila oznaka.
A sad drugi postupak sam radila u Solunu gdje oni drugacije obiljezavaju ali iskljucivo vracaju blastociste a zalede samo one koje oni ocjene da su dobre. Jer im je velika uspjesnost pa ne prave previse zaliha. Mislim da sam tu imala 5 odlicnih i 2vrlo dobre.
Cak imam i sliku blastocista koje su vracene i koje su sad 2 bebice-15a nedelja. 🥰
Ja sam imala hiper i zavrsila tjedan dana u bolnici tako da je bio svaki put fet. Imala sam. 3 doktora i nikad mi nijedan nije rekao da je dobitni. Rekli bi da se dobro razvijaju i da ce oni ucinit sve sto oni mogu da dode do trudnoce ali da ipak je sve u Bozijim rukama. 7 je bilo Blastociste zaledeni. Na 3 nosaca na 1 tri na ostalima po 2. Samo su rekli da se jedan nije razvijo dalje i to je to.
Imam pitanje za vas? Vama vasi ginekolozi govore kakve je kvalitete oplodena jajna stanica ili vi same pitate?
Meni su oba puta pisali na nalazu.
Prva vto su vratili 2 embrija sa odlicnim ocjenama,cini mi se 4A da je bila oznaka.
A sad drugi postupak sam radila u Solunu gdje oni drugacije obiljezavaju ali iskljucivo vracaju blastociste a zalede samo one koje oni ocjene da su dobre. Jer im je velika uspjesnost pa ne prave previse zaliha. Mislim da sam tu imala 5 odlicnih i 2vrlo dobre.
Cak imam i sliku blastocista koje su vracene i koje su sad 2 bebice-15a nedelja. 🥰
Zelim ti da i dalje bude sve uredu🙏🙏🙏
Kod embrio transfera tek uglavnom imala trodnevne i blasticu ocijenjene ko skloski primjerci i izvrsni embiji.. al nisu se primili.
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Kod embrio transfera tek uglavnom imala trodnevne i blasticu ocijenjene ko skloski primjerci i izvrsni embiji.. al nisu se primili.
E upravo zbog toga i pitam jer sam procitala kod par osoba sve super a nije uspjelo. Moji doktori to nisu nikad posebno komentirali. Isto tako i beta se radi samo jednom ako je pozitivna nastavlja se sa terapijom do prvog ultratvuka.
E upravo zbog toga i pitam jer sam procitala kod par osoba sve super a nije uspjelo. Moji doktori to nisu nikad posebno komentirali. Isto tako i beta se radi samo jednom ako je pozitivna nastavlja se sa terapijom do prvog ultratvuka.
Mislim bar ja se tjesim da ima nade dokle god imam takve rezultate ono sto mene najvise muci tao sto se ne primi . Da neki su imali i lose embrije i primilo se . Kaj se to dogodi da se ne primi neznam . Jucer sam isplakala dusu i srce zbog svega ... Ni danas mi nije lakse.. nije nimalo...
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Mislim bar ja se tjesim da ima nade dokle god imam takve rezultate ono sto mene najvise muci tao sto se ne primi . Da neki su imali i lose embrije i primilo se . Kaj se to dogodi da se ne primi neznam . Jucer sam isplakala dusu i srce zbog svega … Ni danas mi nije lakse.. nije nimalo…
Draga, jako mi je žao. Mogu ti samo poželjeti da budeš jaka i pozitivna i spremna za nove pobjede. Mene sutra čeka beta...isto nemam dobar osjećaj, no vidjet ćemo...tu smo jedna za drugu❤
👩🏻37 god.
🧑🏻37 god.,loš spermiogram
13.12. Aspiracija 12 folikula
18.12. 4 blastociste, 2 transfer, 2 🐧🐧
30.12. Beta 20
3.1.22. Beta 2,3, biokemijska
28.1.22. Dogovor oko transfera 🐧🐧🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji