Sex u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mima1604
    23. Ožujak 2018. 14:50

Lijep pozz mame i buduce mame heheh...
    Ovako..30. Sam tjedan ii prohodna sam za prst..e sad..rekli su mi da moram mirovati 3 tjedna pa ako sve buse dobro da cu smjetii raditi sve kao i prije..hodati i sve ostalo..
    Aliii ima jedan tako rec "problem" imam stvarno ludu zelju za sexom i too sad vise nego ikad..aa nije mi doktor nista rekao u vezi toga..pa me zanima jelii postojii bar neki nacin ilii nesto..jel smijem barem malo? Citala sam dosta o tomee na internetu na raznim forumima i vecina kaze da se smije al opreznoo bez svrsavanja unutra aa neki pak kazu da se nesmje iii sad sam skroz zbunjena ali stvarno imam luduu zeljuu..naravno necu ako to stvarno moze naskodit bebi.. I znam da ce vas pola misliti da sam luda a pola ce vas se vjv naci u sutuaciji kao i ja..zato ako koja od vas ima kakva iskustva ili nesto da mi pomogne

23. Ožujak 2018. 14:59

Hm...neznam..mislim da uz mirovanje ide i sexualna apstinencija, barem kod mene..

• Mima1604
    23. Ožujak 2018. 15:17

Ena31

Hm…neznam..mislim da uz mirovanje ide i sexualna apstinencija, barem kod mene..

Znacii bas nikako nesmijem?

23. Ožujak 2018. 15:22

Mima1604

Ena31

Najbolje pitati svog doktora🤔...tu treba i druge stvari uzet u obzir..duljinu cerviksa, otvorenost...

23. Ožujak 2018. 15:23

Mima1604

Ena31

Orgazam potice oksitocin,  koji potice trudove i otvaranje,  ne samo da seks ne dolazi u obzir nego ni mastrubacija ne dolazi u obzir.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

23. Ožujak 2018. 18:46

S obzirom da sami doktori savjetuju sex kao prirodnu indukciju pred termin i nakon termina nisam sigurna koliko vam se radi malo uzitka isplati kockati sa prijevremenim porodom i nedonosenim djetetom. Ja osobno nebi.

• Student24
    25. Ožujak 2018. 15:31

Pregrmit  tri tjedna mirovanja pa vidjet daljnji savijet ljecnika

• Ginekolog
    29. Ožujak 2018. 23:44

Mima1604

Lijep pozz mame i buduce mame heheh…
    Ovako..30. Sam tjedan ii prohodna sam za prst..e sad..rekli su mi da moram mirovati 3 tjedna pa ako sve buse dobro da cu smjetii raditi sve kao i prije..hodati i sve ostalo..
    Aliii ima jedan tako rec "problem" imam stvarno ludu zelju za sexom i too sad vise nego ikad..aa nije mi doktor nista rekao u vezi toga..pa me zanima jelii postojii bar neki nacin ilii nesto..jel smijem barem malo? Citala sam dosta o tomee na internetu na raznim forumima i vecina kaze da se smije al opreznoo bez svrsavanja unutra aa neki pak kazu da se nesmje iii sad sam skroz zbunjena ali stvarno imam luduu zeljuu..naravno necu ako to stvarno moze naskodit bebi.. I znam da ce vas pola misliti da sam luda a pola ce vas se vjv naci u sutuaciji kao i ja..zato ako koja od vas ima kakva iskustva ili nesto da mi pomogne

Pozdrav,
    Prvo, vaginalni pregledi u trudnoći su još uvijek standardna praksa u Hrvatskoj iako nemaju nikakve koristi a eventualno mogu biti štetni. Ja osobno bih odbio svaki takav pregled osim ako ne postoji indikacija (trudovi).
    Ukoliko ste već rađali, nije neuobičajeno da je vrata maternice malo otvoren (kao u Vašem slučaju) pa se zbog toga ne bi trebali brinuti. Ako Vam je ovo prva trudnoća, odnosno, prvi puta ćete roditi, nije na odmet biti malo oprezniji ali u odsutnosti trudova i/ili krvarenja, nema razlog za preveliku brigu,
    Što se tiče spolnog odnosa, ukoliko nije previše agresivan, osobno mislim da se ne trebate ustručavati. Ako poslije osjećate neke tegobe (nepravili trudovi, krvarenj ili slično) treba apstinirati.

Danci22
    28. Lipanj 2019. 11:13

Žene 39 tjedan sam cervix skraćen al zatvoren dali smijem imat odnose ? 

Danci23

28. Lipanj 2019. 11:21

Danci22

Žene 39 tjedan sam cervix skraćen al zatvoren dali smijem imat odnose ?

Navali samo😂😂,meni preporučili sex u tim tjednima da se čim prije pokrene nešto😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.