Hej, mi smo zajedno na proljetnicama.
Ja također heparinska trudnica sa serklažom.
U prošloj trudnoći sam se otvorila u 20 tt i odradili mi serklažu. Izdržala do 37 tt.
Sad sam na prvim brisevima imala ureaplazmu, ali smo je jednim antibiotikom riješili.
Onda se javila e.coli pa ponovo antibiotik… Sad na zadnjim nalazima sve ok.
Ciao, jesi li cijelu prošlu trudnoću morala ležati? Meni je isto napravljena serklaža u 20tt sad sam 27.tt i već sam se ukočila ležeći.
Bok. Puno si ti već izdržala, svaka čast Naziru ti se sigurni tjedni
Suosjećam oko ležanja, ja sam tek 10 dana i umirem. Ne znam koja je tvoja situacija, ali meni su rekli strogo ležanje do poroda, a izgleda da ću veći dio toga ako ne i sve biti hospitalizirana.
💔💔💔
U prošloj trudnoći sam se otvorila u 20 tt i odradili mi serklažu. Izdržala do 37 tt.
Sad sam na prvim brisevima imala ureaplazmu, ali smo je jednim antibiotikom riješili.
Ciao, jesi li cijelu prošlu trudnoću morala ležati? Meni je isto napravljena serklaža u 20tt sad sam 27.tt i već sam se ukočila ležeći.
Bok. Puno si ti već izdržala, svaka častNaziru ti se sigurni tjedni
Suosjećam oko ležanja, ja sam tek 10 dana i umirem. Ne znam koja je tvoja situacija, ali meni su rekli strogo ležanje do poroda, a izgleda da ću veći dio toga ako ne i sve biti
Ne znam mnogo unaprijed ali za sad lezim doma wc-krevet i obratno, od kontrole do kontrole upute pa cemo vidjeti, ali ima tu još lezanja. Ja imam cerviks koji ne moze izdržati očito nego do određenog tjedna tako da glumim inkubator, do sad je šav bio ok i držao imam kontrolu za par dana pa cemo vidjet.
Bok. Puno si ti već izdržala, svaka častNaziru ti se sigurni tjedni
Suosjećam oko ležanja, ja sam tek 10 dana i umirem. Ne znam koja je tvoja situacija, ali meni su rekli strogo ležanje do poroda, a izgleda da ću veći dio toga ako ne i sve biti
Ne znam mnogo unaprijed ali za sad lezim doma wc-krevet i obratno, od kontrole do kontrole upute pa cemo vidjeti, ali ima tu još lezanja. Ja imam cerviks koji ne moze izdržati očito nego do određenog tjedna tako da glumim inkubator, do sad je šav bio ok i držao imam kontrolu za par dana pa cemo vidjet.
A nitko od nas ne zna unaprijed, živimo dan po dan. Ja sam danas oprala kosu nakon 2 tjedna, osjećam se kao da sam na jackpot dobila
Navijam da bude dobro na kontroli
💔💔💔
Pa e 2 puta mjesečno 😂🤣😂😂, dobro haj mozda 3. A tako i ja nekad dan brzo prođe, nekad sporo ali ide...Tv mi je dosadio, knjige su mi dosadile, sve mi je dosadilo. Trenutno vegetiram, malo mob 😂🤣😂 a malo gledam u plafon... Užas ali izdržati cemo, nema druge
Pa e 2 puta mjesečno 😂🤣😂😂, dobro haj mozda 3. A tako i ja nekad dan brzo prođe, nekad sporo ali ide…Tv mi je dosadio, knjige su mi dosadile, sve mi je dosadilo. Trenutno vegetiram, malo mob 😂🤣😂 a malo gledam u plafon… Užas ali izdržati cemo, nema druge
Ja živim za dan kad će me skinuti sa tokolize. Ruke mi izgledaju kao u nespretnog narkomana, podljev kraj podljeva 😂
Vjerujem da dosadi, ja sad maštam o tvojim tjednima 🥰 A vrijeme NE prolazi 😁😁😁
💔💔💔
Koliko si već na tokolizi? Ja sam bila 5 dana tako nesto onda su me skinuli da vide kako cu reagirati pa me otpustili doma. I meni se činilo jako daleko ali evo proslo je 7 tjedana nije brzo ali relativno brzo. A jednostavno sam sw pomirila u glavi da tako mora bit... nekad me uhvati los dan, pa sutra bude bolje i tako u krug. Doci ces ti u moje tjedne samo se smiri sve znam kako ti je, sve boli pa ne znas sta te boli. Meni odlazak na wc stvara paniku, jos pijem željezo pa mi jos gore.
10 dana, bit ću "do daljnjeg" štogod to značilo. Ovo za bolove, oh da. Sve me boli, pojma nemam što je bitno.
Po prirodi nisam paničarka, tako da sam dosta mirna 🙂
💔💔💔
Ma nisam ni ja paničarka inace ali sam imala 2 prijevremena poroda sa lošim ishodom i onda mi nije bas svejedno. Napokon sam nasla gin kojem vjerujem i slušam i sutim nema druge. Želim ti cim prije da te skinu s tokolize, nadam se da se ne treskas puno.
Ma nisam ni ja paničarka inace ali sam imala 2 prijevremena poroda sa lošim ishodom i onda mi nije bas svejedno. Napokon sam nasla gin kojem vjerujem i slušam i sutim nema druge. Želim ti cim prije da te skinu s tokolize, nadam se da se ne treskas puno.
Ufff, jako mi je žao zbog tvog iskustva.
Nije ni meni cvijeće raslo, ali neusporedivo je sa ovim tvojim
Ovaj put ćemo uspjeti!!!!!!
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji