Sedam godina bez seksa u spavaćoj sobi

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar NikolinaMama

    NikolinaMama

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Uvijek sam stava da roditelji najbolje znaju što je dobro za njihovo dijete. Ni slučajno ne osuđujem, pa me nemojte krivo shvatiti. Ali kako npr. u školi ide s tim? Nekako sam uvijek mislila da djeca žele pokazati da imaju svoju sobu uređenu kako oni žele i da ne žele da ih se slučajno naziva “malima” (klinci od dvije i pol alergiju dobiju ako ih se naziva malim bebama:)

  • Avatar Didi19

    Didi19

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Svatko ima svoje prioritete, ali mene ovo izgleda potpuno ludo i neprirodno. Curica od 7 godina ima svoju sobu, svoj krevet, a ne da spava s roditeljima. Spavat s djetetom u krevetu nije ni zdravo, a bome ni ugodno, covjek se ne moze posteno naspavat, a on necem drugom da niti ne govorim.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.