Referat za kceru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninchyca

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    U skolske svvrhe trebala bih napraviti referat s temom dehidracija.znaci sve o tome.razvoj,uzroci ,simptomi.stupanj tezine dehidracije bas sve.guglala sam malo ali nisam nasla nista zaninljivo,nesto iz prve ruke..pa ako je nwtko imao iskuatva s time svaka nova informacija je dobrodosla.  cak mi je i napamet pala ideja da ne pijem nista jedno 2,3 dana da vidim sto ce se dogadati s organizmom.iako me toga ipak malo strah jer neznam koje posljedice to nosi sa sobom.ipak mi nije to toliko vazno da bi riskirala infuzije i neznam sto sve ne.u tom slucaju pristajem na informacine koje cu dobiti ovdje. 

  • Sparkie

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Nadam se da je ovo neka sala

  • Avatar EmEm

    EmEm

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Upisala sam u Google iz znatiželje. izbacuje gomilu članaka. Iako mislim da je trolanje, svejedno ću staviti prvi link koji sam vidjela. ovdje piše sve
    http://www.centarzdravlja.hr/zdrav-zivot/zdravlje-opcenito/dehidracija-uzroci-simptomi-i-prevencija/ [centarzdravlja.hr]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.