Cure citam postove i smatram da su vam bebe super..takav je i moj,nema mira,nista nije zanimljivo ni pet minuta..dok je budan radimo sve i svasta i cesto puta vec nemam ideja,ali mislim da je to normalno..da se on igra sam deset minuta da bar namazem kruh,nema sanse..cendra po sat vremena ali zaspati..nema sanse..nemojte slusati druge koji pricaju da im beba od 5,6 mjeseci sjedi i miruje po sat vremena tj.da se sama igra..moramo im se prilagoditi i to je to..dok ne znam vec sto stavim na cmc i plesemo ko ludi,...ak ne skuhamo i ne opeglamo nema veze..pustite..i ja sam jedno vrijeme ludila,a onda odustala..neka sve ide svojim tokom i to je to..bebe su zakon
Uhh.. Vama ce proc ubrzo, a meni je sve naopako.. Kao mala je bila savrseno dijete, nije bila zahtjevna ni toliko na rukama, a sada kada moze vec hodati za rukice i kolko-tolko puzati sad bi se ona nosila i na rukama bila, a nije bas ni lagana, tesko ju je drzati i sve ostalo raditi kad bi sve vidla i rukice gurala.. Ni jedna igracka ju vise ne zanima, a nove kojih 5-10 min.. I sa spavanjem imamo problema, znale smo se uspavati lezeci u krevetu i gledati crtice i maziti se, ali odkad je otkrila da se moze penjati po uzglavlju i stajati tako to je palo u vodu..
<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3
Sortiraj odgovore
Najstariji