Pozdrav žene! Zanima me ako je neka bila u sličnoj situaciji ili barem čula za slično iskustvo. Naime, rodila sam carskim rezom prije godinu dana i sad sam saznala da sam opet trudna. Doktorica na hitnoj me malo zašpotala. Znam da bi trebalo čekati najmanje 2 godine, a naravno preporuča se i više za sljedeću trudnoću ali što da vam kažem - ovo je bio nezaštićeni spolni odnos i totalno neplanirana trudnoća. Da ne duljim, moja pitanja su: koliko ste vi čekale za sljedeću trudnoću nakon carskog? Ima li koja mama da je bila (ili još uvijek je) u istoj ili sličnoj situaciji kao ja i kako je sve prošlo?
Ja sam u slicno situaciji, s tim da je meni carski bio pred 9 mjeseci.
Apsolutno mi nitko nije nista spominjalo.
Mislim da to nije nista zabrinjavajuće, do poroda koji ce opet biti carski ce proci u tvom slučaju i skoro 2 god, tako da je to sasvim ok
Mislim da to nije nista zabrinjavajuće, do poroda koji ce opet biti carski ce proci u tvom slučaju i skoro 2 god, tako da je to sasvim ok
Mono1111 hvala ti, vidla sam da si na temi Kiretaže bila, nažalost i ja sam tamo našla svoje mjesto jer mi je ginekolog na pregledu rekao da srce ne kuca tako da ipak ništa od moje trudnoće :(
Mono1111 hvala ti, vidla sam da si na temi Kiretaže bila, nažalost i ja sam tamo našla svoje mjesto jer mi je ginekolog na pregledu rekao da srce ne kuca tako da ipak ništa od moje trudnoće :(
Zao mi je!!
Sretno iduci put do kraja!!
Sortiraj odgovore
Najstariji