Razmak između trudnoća nakon carskog reza

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Smješkica
    24. Studeni 2018. 01:14

Pozdrav žene! Zanima me ako je neka bila u sličnoj situaciji ili barem čula za slično iskustvo. Naime, rodila sam carskim rezom prije godinu dana i sad sam saznala da sam opet trudna. Doktorica na hitnoj me malo zašpotala. Znam da bi trebalo čekati najmanje 2 godine, a naravno preporuča se i više za sljedeću trudnoću ali što da vam kažem - ovo je bio nezaštićeni spolni odnos i totalno neplanirana trudnoća. Da ne duljim, moja pitanja su: koliko ste vi čekale za sljedeću trudnoću nakon carskog? Ima li koja mama da je bila (ili još uvijek je) u istoj ili sličnoj situaciji kao ja i kako je sve prošlo?

mono1111
    28. Studeni 2018. 09:09

Ja sam u slicno situaciji, s tim da je meni carski bio pred 9 mjeseci. 
    Apsolutno mi nitko nije nista spominjalo. 
    Mislim da to nije nista zabrinjavajuće, do poroda koji ce opet biti carski ce proci u tvom slučaju i skoro 2 god, tako da je to sasvim ok

Smješkica
    11. Prosinac 2018. 10:07

mono1111

Mislim da to nije nista zabrinjavajuće, do poroda koji ce opet biti carski ce proci u tvom slučaju i skoro 2 god, tako da je to sasvim ok

Mono1111 hvala ti, vidla sam da si na temi Kiretaže bila, nažalost i ja sam tamo našla svoje mjesto jer mi je ginekolog na pregledu rekao da srce ne kuca tako da ipak ništa od moje trudnoće :(

mono1111
    13. Prosinac 2018. 19:40

Smješkica

mono1111

Mono1111 hvala ti, vidla sam da si na temi Kiretaže bila, nažalost i ja sam tamo našla svoje mjesto jer mi je ginekolog na pregledu rekao da srce ne kuca tako da ipak ništa od moje trudnoće :(

Zao mi je!!
    Sretno iduci put do kraja!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.