Putovanje autobusom u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • petra.landripet

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Drage trudnice trebam vasa iskustva:Partner mi odlazi odradit sezonu na moru posto u Zg nikako da nadje posao.

    Zanimaju me iskustva putovanjem busom…putovala bi do Zadra 3h voznje…sad sam u znaci od 4-7mj trudnoce.Kako ste podnosite u tim mjesecima putovanja?eto ja sad u 9tj.trenutno lagana trudnoca

  • Loreen

    Broj poruka: 1090

    Prijavi adminu

    Meni je bilo loše jer nije bilo kisika  ali preživila sam 6 sati u par navrata, znala sam sto me ceka pa sam se obukla slojevito i pripremila mrzlu bocu vode kojom sam zalijevala vrat ako bi mi tlak pao i naravno nisam putovala sama…  Ja još uvik imam navale vrućine i tako cijelu zimu od prvog tjedna trudnoće ( to je bilo ljeti ali svejedno) tako da je na mene tako utjecalo. Ako puno piškiš i na to pripazi…Inače obožavam vožnju busom…

    Ma preživit ćeš :)

  • antonija2

    Broj poruka: 181

    Prijavi adminu

    Uf, ja putovala svaki dan 30 km u svakom smjeru i jedva docekala da izadjem van iz busa, bilo mi je slabo za pop.! I tak 3 mj. 

    [lilypie.com]

  • Tinka32

    Broj poruka: 45

    Prijavi adminu

    Uopće ne razumijem zašto bi ti škodilo. Trudnice po cijelom svijetu putuju svaki dan. Pa nije to off road, to je vožnja po uređenom autoputu, sigurno ćete imati i stanku za wc. Sve će biti ok.

  • Avatar Pepita2109

    Pepita2109

    Broj poruka: 2751

    Prijavi adminu

    Meni je doktor rekao osobno da ne putujem dok ne prođe 12tj, redovno sam svakih par mjeseci putovala 350km i istina po autocesti dok se vozi nema treskanja, ali xy puta se dogodilo da bi bus na kraju išao starom cestom bez da se prije obavjesti to je 5 sati, katkad i 6 treskanja, tako da i ja čekam još tih par tjedana pa da mogu na put… Mene naime zanima drugo,a to je da li se smiju uzimati tablete protiv mučnina u toku vožnje? Do sad nikad nisam putovala bez njih na tako duže vožnje, pitat ću ja svakako doktora,ali ima li koja iskustva?

    <3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

  • Avatar matteeaa

    matteeaa

    Broj poruka: 49

    Prijavi adminu

    Ne znam hoće li ti pomoći, ali ja sam sa 10 tt bila na putovanju - Azurna obala s autobusom, znači stvarno smo se navozali. Nikakvih problema

    [lilypie.com]

  • Avatar Nixie

    Nixie

    Broj poruka: 1015

    Prijavi adminu

    Putovala sam autobusom na posao svaki dan 100 km u jednom smjeru sve do 28.-og tjedna trudnoće bez ikakvih problema. u 32.-om tjednu sam busom prevalila put od 600 km. ako je trudnoća uredna, nema problema 

  • Avatar Nixie

    Nixie

    Broj poruka: 1015

    Prijavi adminu

    I da do zd stane bus nakon 2 sata na 15 minuta, cesta je super, čak i kad je maslenica zatvorena pa ide vijugavim zaobilaznim putem . barem puntamika i app. ja putujem samo s njima na relaciji zd-zg i obratno.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.