prvi trimestar

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gurux

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    zdravo posto sam nova ovde moli za pomoc bila sam kod ginekologa na pregledu trudna sam kako oni racunaju 8tjedan od zadnje menstruacije ali ja znam da se oplodnja desila 20 ili 21.06 jer tad je suprug bio kuci eh sad doktor mi je rekao da ovako ima zumanjcana vreca ali ne i embrij pa je rekao da za sedam dana ako ne pocnem krvarit da cemo obaviti kiretrazu. zanima me dali se neka imala slican slucaj? unaprijd vam hvala

  • Avatar Eni.6

    Eni.6

    Broj poruka: 146

    Prijavi adminu

    Ja sam imala blighted ovum odn.prazan mesak,t je prekinuta na pocetku 8 t
    Ukoliko je oplodnja bila kasnije nego sto se racuna kalendarski,treba jos sacekati.Vrlo je moguce da se embrio pojavi za 7 dana.
    Ja sam radila betu na 3 dana i kad sam videla da se vise ne dupla pravilno,a ujedno se ni embr ne pojavljuje na uzv,znala sam da to nije ok.

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]
    To get the code: Tap and

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.