Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    22. Svibanj 2020. 18:42

brankica09

Danas je Riti imendan ❤❣❤

Sretan imendan 🍬❤️🍬

Boa35
    22. Svibanj 2020. 18:49

malina08

I koji jastuk ste kupili?

Uzeli smo baby moov jastuk. 

Hany92
    22. Svibanj 2020. 18:50

maybaby

Pozdrav!
    Koliko ste vi puta dnevno dojile bebu svoju?
    Moja bas voli odspavati nakon dojenja jedno 4h.
    Sinoc mi je spavala isto 4h u komadu i bilo mi žao buditi je, al sam svejedno je probudila.
    Napreduje i ima ok probavu.
    Danas su nam 4 dana tek ❤️

Hm po skolski bi kao tako male bebe trebale jesti svaka 3 h najvise,jer imaju mali zeludac..al svatko zna sto je najbolje za njegovo dijete i to se vidi po kilazi,ponasanju...Srecom moj je jelac od pocetka,pa se zaista i budi svaka 3 sata😊 osim kad nema skok..onda samo zeli jesti a manje spavati.
    Sretno!🤞🙂

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Boa35
    22. Svibanj 2020. 18:52

jagodica_bobica25

Moja je prihvatila dudu evo jučer, imam Nuk dudu i bas ju lijepo hoce. Dali smo joj jer vise nisam znala šta bi, ona je stalno htjela sisu, znam da je sita i presita Al gura rukice i plače cim joj maknem sisu pa smo dali dudu i bas ju hoce tak da to nam je spas.

Danas sam kupila bio gaiu po preporuci pateonazna sestre pa cu joj to davat, zasto vi prelazitr na druge kapi, sta ne valja ju te biogaia?

Naša nikako ne zeli kinderbet, ne znam zasto. U bolnici sam ju normalno nahranila kod sebe u krevetu i preselila u Kind i sve super a cim smo dosli doma kaos, čim ju stavimo u Kind ona se probudi i plače. Ali topa jučer sam je zaspala u kolicima. Imala je dudu u ustima i muz ju je malo vozio po stanu i lijepo je spavala u kolicima. Pokusa ćemo danas malo stavljat u Kind opet pa da vidimo.

Cure jel vi svoje dizete da podrignu? Meni su u bolnici rekla da ne treba, nego je samo stavim na jastučić neki i na stranu i da će ona sama podrignut, a svi kom god kazem da ju ne dizrm da podigne svi se cure i govore da moram to. Ja se bojim nekako da ce se razbudit dok ju dignek i čekam da podigne i da mi onda neće spavat vise. Nisam pametna uopce 😐😐

Probaj staviti jastuke oko nje u kindač..on je veliki, pa se možda boji..oni vole biti stisnuti i ušuškani kad su tako mali.

Boa35
    22. Svibanj 2020. 19:00

malina08

skoljka

malina08

My baby - jebote! Svaka cast :D
    Skoljka - ma znam sve, moj je stalno pristekan, ja hodam po stanu samo u gacama, ne vidim smisao vise nikakvoj odjeci :D samo saltamo cice, lijeva desna lijeva desna, kakanje, lijeva, desna :D bas se zaokruzio, izgleda kao sumo borac

🙊😂😂😂😂😂 Sry al bas si ne nasmijala

Nema problema :D

Tina, znaci sve papas! E ja se nabrijala na palacinke, reci cu muzu da ih napravi s vodom pa kud puklo. Jedino treba odoljeti nutelli :D

Ako ne želiš kravlje mlijeko imaš ovčje, kozje, zobeno, rižino.. super su palačinke s bilo kojim - isprobano ☺️

Hany92
    22. Svibanj 2020. 19:05

MiniMa

Evo nas s pregleda…. Nema nikakve promjene… U ponedjeljak indukcija 😶
    Moram vam priznat da sam bas nekako tuzna i razocarana u sebe…… Znala sam da postoji mogucnost za induciranim, al sad kad je sigurno, bas neki jadan osjecaj kako nisam sposobna sama sve potaknuti i normalno se poroditi… Jasno, ni prva ni zadnja s indukcijom i ne bih htjela radit dramu oko toga, al bas me jako pogodilo…….

Sretno!Takvi osjecaji su normalni,sve mi imamo neka ocekivanja ali fokusiraj se na onu srecu kad ces vidjeti bebicu.Bit ces majka..na koji god nacin rodila!❤🤞

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara
    22. Svibanj 2020. 19:39

Napisala sam ogroman komentar i stisnula odustani, upucala bi se🤪
    Vaki hvala ti do neba, napokon sam uspjela!😘
    .
    Monalisa sretno!
    .
    Sagi mozda te odmah i ostave u radjaoni😉
    .
    MiniMa draga nemoj tako razmisljati. Ma kakvo razocarenje... Ti ces donijeti bebicu na svijet bez obzira na koji nacin i kada sve prodje i ugledas bebicu bit ce ti tako svejedno jel bilo prirodno, inducirano ili carski. Bit ces mama prekrasnog malenog stvorenja❤ drzi se, i samo pozitivno! Sretno!
    .
    Sretan imendan Rita!💕
    .
    Jos sam nesto htjela al pojma nemam...
    .
    Nije mi jos mlijeko dovoljno naislo, bar ne toliko koliko njemu treba. Kad stisnem ne sprica, nego kapljice samo idu. Trazila sam danas dohranu nakon sisanja i tako cu i veceras, samo da dobije prirast kako bi mogli kuci sutra!
    .
    Izgleda da sam dobila hemice, prva stolica je bila iznenadna kao da su me klistirali, ne znam sta se dogodilo, al ugl poslije tog nikako jer je bas bolno.  Skoljka ti si spominjala neke cepice sto mogu trudnice i djeca, pretpostavljam da mogu i dojilje. Znas kako se zovu? 

brankica09
    22. Svibanj 2020. 19:47

Hvala vam cure u Ritino ime ❤
    Jahanara eva qu cepici, mene su spasili 👀💪

MickeyMouse
    22. Svibanj 2020. 19:54

Pozdrav svima! Idem po sjećanju pisati, danas me dočekalo puno stranica.
    Rita sretan imendan!
    Moja je od prvog dana dolaska kući prihvatila dudicu kad joj je starija stavila. I još uvijek je voli. Ali samo MAM dudicu, i to smo probali s onom iz bubamara paketa 😄
    MiniMa nemoj tako razmišljati, samo razmišljaj da ti uskoro na svijet stiže tvoje malo čudo, a ti postaješ mama.
    Sagi i Monalisa sretno!
    Nakon jučerašnjeg dana ne spavanja, danas je situacija bila puno bolja.
    Moja isto spava samnom, al se divim manama kojima djeca spavaju u krevetiću. 🙈

My baby
    22. Svibanj 2020. 20:03

Moja spava samnom isto u krevetu no preko dana je u kinderbetu bez problema bas odspava i ne buni se.sto se tice budenja ne znam tko je stavio ja svoju ne budim,ona se budi sama preko dana svak 3h a preko noci ju ne diram jer dobiva na kilazi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.