Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2020. 14:48

skoljka

malina08

My baby - jebote! Svaka cast :D
    Skoljka - ma znam sve, moj je stalno pristekan, ja hodam po stanu samo u gacama, ne vidim smisao vise nikakvoj odjeci :D samo saltamo cice, lijeva desna lijeva desna, kakanje, lijeva, desna :D bas se zaokruzio, izgleda kao sumo borac

🙊😂😂😂😂😂 Sry al bas si ne nasmijala

Nema problema :D

Tina, znaci sve papas! E ja se nabrijala na palacinke, reci cu muzu da ih napravi s vodom pa kud puklo. Jedino treba odoljeti nutelli :D

Fever
    22. Svibanj 2020. 14:54

Netko je potao za povracanje u mlazu- ovisi od bebe do bebe stvarno, vecinom nakon par mj ali nista za zabrinuti se, osim ako se ne nastavi i kasnije

It’s a baby boy💙

22. Svibanj 2020. 15:02

maybaby

Pozdrav!
    Koliko ste vi puta dnevno dojile bebu svoju?
    Moja bas voli odspavati nakon dojenja jedno 4h.
    Sinoc mi je spavala isto 4h u komadu i bilo mi žao buditi je, al sam svejedno je probudila.
    Napreduje i ima ok probavu.
    Danas su nam 4 dana tek ❤️

Ja sam prestala brojati. Samo ju stavljaj kad god trazi. Ako dobiva na tezini ja ju ne bih budila

neverland
    22. Svibanj 2020. 15:14

MiniMa

Evo nas s pregleda…. Nema nikakve promjene… U ponedjeljak indukcija 😶
    Moram vam priznat da sam bas nekako tuzna i razocarana u sebe…… Znala sam da postoji mogucnost za induciranim, al sad kad je sigurno, bas neki jadan osjecaj kako nisam sposobna sama sve potaknuti i normalno se poroditi… Jasno, ni prva ni zadnja s indukcijom i ne bih htjela radit dramu oko toga, al bas me jako pogodilo…….

Ma ne brini. I ako samo krene, ne znaci da će tako lako i završiti.. meni je sve samo krenulo, ali opet sam imala 10p intervencija. Kad neće, onda neće. Ako te tješi, 90% trudnica koje poznajem su tako završile..  čini se da je to neka normalna u zadnje vrijeme. Samo razmišljaj da ovako znaš točan datum 😃 ne moraš očekivati i trzati na svaki pokret.. I da će tako prije završiti sve 😃

.
    Za bljuckanje  - ja sam imala scene iz egzorcista. Stavljamo ju da leži i spava na povisenom i puni je bolje. Čak sad imam manje mlijeka pa se Ne prejede toliko. Prije je išlo u potocima 

maybaby
    22. Svibanj 2020. 15:41

malina08

maybaby

Pozdrav!
    Sinoc mi je spavala isto 4h u komadu i bilo mi žao buditi je, al sam svejedno je probudila.

Ja sam prestala brojati. Samo ju stavljaj kad god trazi. Ako dobiva na tezini ja ju ne bih budila

i mislila sam.. bzvz buditi bebu, ako joj je fino.. Dobiva na težini i puni pelenu. Samo primalje u bolnici izmišljaju. 

url=https://lilypie.com]

Valkris
    22. Svibanj 2020. 16:08

maybaby

malina08

maybaby

Pozdrav!

i mislila sam.. bzvz buditi bebu, ako joj je fino.. Dobiva na težini i puni pelenu. Samo primalje u bolnici izmišljaju.

Tako male bebe bi trebalo buditi do 6 tjedana starosti. Em zbog sidsa em da ne padnu u sok (zaboravila sam kakav, patronazna mi je objasnila: dijete toliko pregladni da se nema snage probuditi)
    Moj je isto bio spavalica, ali budila sam ga svako 3-4 sata, nekad nam je trebalo skoro sat vremena da ga razbudimo i sav je znao bit kilav kao da nema snage..
    Moj savjet je buditi ga bar na 4h.
    P. S. Ostao je spavalica po noći :) vise ga ne budim i po 6-8h odspava u komadu. 

skoljka
    22. Svibanj 2020. 16:09

MiniMa a nemoj tako 🙁 bitno da je bebica dobro, a to hoce li samo krenuti ili ne nema veze samo da sto prije bude gotovo 🤗 i da se mazite, vidjet ces kad ga primis u narucje pozeljet ces da je i prije bila indukcija 😉
    Monalisa 😃 znaci dvije bebice iscekujemo u pon 🥳

Ja sa pronasla dudu iz Bubamarinog paketica, bedem vidjela hoce nju htjeti. 
    Cure ma samo dajte dude, to vam je spas za vas, moj je na pocetku htio. 

Jagodica nisam ni ja svog dizala za podrignuti sigurno prva tri tjedna, ni netreba, i meni su pilili da zasto ga ne dizem al ja sam po svome 😉 kad je poceo bljucati u vecoj kolicini, ne ono samo malo, pnda sam ga pocela dizzat i tapkat po ledjima i brzo uzdrigne, rijetko se desi da ne.samo ti na bok i da je malo poviseno i super 👍🏻 Sto se tice kapi, sve one valjaju, samo je razlika u tome kako ih koji organizam prihvaca, nekome pasu nekome ne. Mome bebacu odgovaraju i Biogaia i Espumisan i K1D3, tako da nista nisam mjenjala. Sad trebamo preci na neke samo D od tri mjeseca, moram otici do ljekarne mislim da mi je ped pustila recept. 

skoljka
    22. Svibanj 2020. 16:11

Sanja89

jagodica_bobica25

Moja je prihvatila dudu evo jučer, imam Nuk dudu i bas ju lijepo hoce. Dali smo joj jer vise nisam znala šta bi, ona je stalno htjela sisu, znam da je sita i presita Al gura rukice i plače cim joj maknem sisu pa smo dali dudu i bas ju hoce tak da to nam je spas.

Danas sam kupila bio gaiu po preporuci pateonazna sestre pa cu joj to davat, zasto vi prelazitr na druge kapi, sta ne valja ju te biogaia?

Naša nikako ne zeli kinderbet, ne znam zasto. U bolnici sam ju normalno nahranila kod sebe u krevetu i preselila u Kind i sve super a cim smo dosli doma kaos, čim ju stavimo u Kind ona se probudi i plače. Ali topa jučer sam je zaspala u kolicima. Imala je dudu u ustima i muz ju je malo vozio po stanu i lijepo je spavala u kolicima. Pokusa ćemo danas malo stavljat u Kind opet pa da vidimo.

Cure jel vi svoje dizete da podrignu? Meni su u bolnici rekla da ne treba, nego je samo stavim na jastučić neki i na stranu i da će ona sama podrignut, a svi kom god kazem da ju ne dizrm da podigne svi se cure i govore da moram to. Ja se bojim nekako da ce se razbudit dok ju dignek i čekam da podigne i da mi onda neće spavat vise. Nisam pametna uopce 😐😐

Samo cu se nadovezat za podrigivanje bez obzira sto je na boku bilo bi dobro da imate naviku tog dizanja,oni znaju podrignut i do 7 puta u jednom hranjenju a to nece postic lezanjem na boku,a i vazno im je za probavu zeludac i sta je vec sve povezano,meni su u rodilistu rekli netreba nisam se toga drzala obavezno bi dizala a kad mi je zavrsio u bolnici rekli su obezno radit pauze i dizat ga bar 3 puta

Mislim da to vrijedi za hranjenje na bocicu da se dize po par puta. Tvoj deckic je imao problema sa gutanjem pa su ti zato tako i savjetovali. 

skoljka
    22. Svibanj 2020. 16:16

brankica09

Danas je Riti imendan ❤❣❤

Sretan imendan Rita 😘❤️

22. Svibanj 2020. 17:23

Cure, ja jos nisam bebu odvela van. Ne znam ni kad bi kad on non stop nacicava i krace spava :( a kad se probudi ide vriska za cicom, sumnjam da bi ga izdojena bocica zadovoljila :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.