Meni je u ovoj trudnoci kaos sa mucninama.. sve mi smrdi, cak i vlastiti pas. Znaci strasno nesto. U prve dvije mi uopce nije tako bilo. Nesto tek toliko, al normalno sam jela. A sada se hranim iskljucivo hranom bez mirisa. Krekeri, jabuke, jogurt nekad mogu nekad ne, ljesnjaci. I to je to. Grozno.

🧔44
👧36
👱♀️6
🙋4
💙 u iščekivanju...
Termin 15.3.
Kada su vam sljedeci pregledi?
Ja jedino ne mogu prat zube bas mi se dize zeludac, jogurt sam obozavala sad ga ne mogu uopce.
Imala sam u 6tj neke mucnine sad se smirilo, ponekad zgaravice.
Pozz. Vidim u opisu da imate pai1 i MTHFR. Imam ih i ja. Da li pijete/koristite neku terapiju zbog toga?

🌸 2011
🌸2015
💙2018
2025 bligt o 6tjedan
2026 spontani 12.tjedan
MTHFR, PAI-1

👱♂️ 40, spermiogram (uredan nalaz) ✅️
👩 31, hipertireoze, Uterus subseptus, PAI-1 i MTHFR,
amh- 3.25 ng/l
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 miss.ab.-5tj.💔
29.06.2026. ➕️🤞🍀🩷
Prirodna trudnoca- 22.7.26 imamo ❤️🍀
https://www.tickerfactory.com]
Ja mislim da se meni polako stisavaju mucnine, iako, necu se prebrzo veseliti 🤣 ali puuuno gore mi je bilo prije tjedan-dva nego sada
Danas sam dobila zgaravicu prvi put nakon 2023. (prve trudnoce) i isla guglati je li moguce u ranoj trudnoci vec dobiti, tj. da je uzrok trudnoca, naravno da je 🙃 bit ce veselo do kraja
Kako vrijeme ide pocetak ove trudnoce mi je dosta tezi nego prve, sto se tice i simptoma i komplikacija

J🐥💙
Termin 10.03.2027.❤️🐥
Pozz curke. Cestitam svima od srca i zelim svu sreću svijeta. Pridružujem vam se i ja. Danas ugledala plusić i nadam se najboljem jer me strah zbog 2 spontana.
Cestitam TI i zelim TI sada skolsku trudnocu kada Si imala zadnju menstruaciju tu smo.otplilike iste

Hvala ti. 05.07. Je bila zadnja m

🌸 2011
🌸2015
💙2018
2025 bligt o 6tjedan
2026 spontani 12.tjedan
MTHFR, PAI-1

🌸 2011
🌸2015
💙2018
2025 bligt o 6tjedan
2026 spontani 12.tjedan
MTHFR, PAI-1
Ja Sam danas zavrsila na urgentni jer Sam imala nesto braon uplasila se jutros i bila Sam do urgentnog pregledu SVE je ureduu Samo moram na svakih 48 h vaditi krvi i ultrazvuk 29 vadila bhcg bila 81.5 danas je bila 389

Ovde kod nih je takav procedura ja Sam u francusku i SVE sad dok ne vidi plod u kesici Tako CE Mi prave svakih 48 sati da vidu kako se dupla bhcg i ultrazvuk jer nemam poima ja Mislim da ponovo sumljaju na bliznance jer Mije bhcg Puno skocila a predhodnog Sam.imala dve t sa bliznancima ja i dalje Imam neko braon Dali je krvarenje ili je braon Sekret ja neznam od simptoma nemam apsolutno nista Samo Sto me bolucka stomaku nekad nekad i to je to

Da li je netko od vas koristio nuperal?

🌸 2011
🌸2015
💙2018
2025 bligt o 6tjedan
2026 spontani 12.tjedan
MTHFR, PAI-1
Pozdrav curke, Cestitam svima. Ja sam ugledala prvi blijedi plusic u petak i jucer na digitalnom +1-2. Inace, u prosloj trudnoci sam od prvog dana imala grceve i bolove u grudima, a sad gotovo nista pa brinem dal je sve okej. Sutra zovem gin za vađenje bete

Meni bi iduci pregled trebao biti 6.8. Ginekolozi se mijenjaju non stop sad preko ljeta. Valjda ce me zvati za taj termin. A nakon toga bi kad budem 10-11 tj trebala raditi prenatalni test. Tako mi je rekao jer imam 36 godina. A realno radila sam ga sa oboje djece pa cu i sad.

🧔44
👧36
👱♀️6
🙋4
💙 u iščekivanju...
Termin 15.3.
Ja bila juce da Vadim krvi i ultrazvuk Beta Mije 756 nemam vise tog braon sekreta ja nemam nikakve simptomi tek Sutra idem.ponovo na uz i ponovo vadjenje bete Dali se mozda neko razumem u zuto telo na ultrazvuku

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji