Anxiety i Plavooko čestitaaam vam! 🥰 Baš ne mogu vjerovati kako su proljetne bebe počele pristizati.
Ima li još koja curka da je pubicna kost boli? Ja osjećam vec neko vrijeme, ima dana kada je jače i kada je slabije, danas je jedan od jačih dana pa se gegam kao patka 🤣
Krevetić koji smo dobili od šogorice smo danas obojali u bijelo da ga malo osvježimo, sutra ćemo ga probati sastaviti i neka tako stoji u spavaćoj 🥰
Drugi tjedan ću polako početi kupovati za torbu za rodilište da je počnem pakirati, neka stoji jer se svi čude kad kažem da nemamo još ništa spremno. 🤣 I tako i kod mene kreću lagani pripremice.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Peja ajde super, bas mi je drago, probaj nekako bit optimisticna, prvo super si tjedan, drugo nije to tako uzasna dijagnoza, doktori je moraju pratiti, ali sve ce biti ok samo ce biti manja. Ako sto krene s protocima izvadit ce je van gdje je sigurnija. To je vec beba od 2 kg, to je komad bebe, tu na SD su se bebice manje od kilu radale pa je opet sve bilo ok. A i ne bi doktori ni spominjali da ides doma ako to nije sigurno😊
Tako da misli pizitivno, ja sam stava da na puno toga utjecemo svojom glavom i mislima.
Plavooko cestitam ti na deckicu💙zao mi je za tako tezak porod😔jako je veliki decko, je li se to zato dogodilo? Kako si sada? Gdje si rodila? Ja te nemam na listi ali cu upisati sada porod💙
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Rose moze dodam😊ok pomalo i izgurat cete to, dan po dan😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Pejaajde super, bas mi je drago, probaj nekako bit optimisticna, prvo super si tjedan, drugo nije to tako uzasna dijagnoza, doktori je moraju pratiti, ali sve ce biti ok samo ce biti manja. Ako sto krene s protocima izvadit ce je van gdje je sigurnija. To je vec beba od 2 kg, to je komad bebe, tu na SD su se bebice manje od kilu radale pa je opet sve bilo ok. A i ne bi doktori ni spominjali da ides doma ako to nije sigurno😊
Tako da misli pizitivno, ja sam stava da na puno toga utjecemo svojom glavom i mislima.
Plavookocestitam ti na deckicu💙zao mi je za tako tezak porod😔jako je veliki decko, je li se to zato dogodilo? Kako si sada? Gdje si rodila? Ja te nemam na listi ali cu upisati sada porod💙
Rodila sam u vinogradskoj. Trenutno lezim na intenzivnoj no ako bude sve ok sutra bi me prebacili na odjel. Digli su me na noge veceras i islo je dobro tako da se nadam dobrom ishodu. Nisu nist konkretno rekli zasto ali je jedna primalja rekla da se to događa zbog velikih beba. On je inace bio procjenjen na 4 kg. Ja sam naivno racunala da ce to biti jos nesto malo ispod, nikako ne iznad.
Čestitam svima na porodima, i želim mamama brz oporavak. ❤️
Htjela sam vas pitati koje madrace ste uzele za krevetiće? Imam Nemo iz perfecta dreams za maloga, to sam bila uzela prije 2 godine prema tadašnjim preporukama, al tog madraca više nema u ponudi, pa sad više nisam pametna.
💙 5/2023
Plavooko cestitam 💙 i zelim brz oporavak.
Cure, hvala svima na odgovorima ❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sretan nam dan žena 💪💃
anxietylevel100 i Plavooko cestitke na deckicima.
anxietylevel100 bas je velik bebac za te tjedne. Koliko sam skuzila svu ranije rodenu djecu stavljaju u inkubator preventivno na par sati ili cijeli dan, nadam se da ste uskoro zajedno i da cete brzo doma 🤗
Plavooko zao mi je zbog tebe, sreca pa je sve dobro proslo. Nadam se da se ti i beba brzo druzite zajedno.
22.08. +
Pozdrav cure,
iako rijetko pisem citam redovito forum. Moj veliki deckic je rođen jucer s 4200g i 51cm. On je hvala bogu super, ja malo manje. Dogodila se ruptura zile na maternici po porodu i veliki hematom pa sam hitno operirana. Sad lezim na intenzivnoj i odbrojavam nestrpljivo dane kad cu se vratiti svojim deckima.
Čestitke ❤️🎉
Cestitke na bebicama❤️
Sretan dan zena❤️
Nama je super, cuvamo se, uzivamo, mazimo.. provodimo vrijeme sa tatom i sekom 🥰 tata nam od ponedjeljka radi i dode u cetvrtak nazad pa da iskoristimo maksimalno🤗
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Cestitke na bebicama anxiety i plavooko! Nadam se da se dobro i brzo oporavljate i vi i bebe!
Mi smo jos u bolnici, beban je bio jedan dan na respuratoru i par dana na promatranju i bas kad smo trebali bit otpusteni, dobije zuticu pa je sad i na fototerapiji. Nadamo se sutra doma al vidit cemo kako bilirubin ide
Kod mene je dojenje najveci problem, doslo mi je previse mlijeka, kad su ga sestre dokotrljale iz intenzivne meni u sobu sise su mi pocele same od sebe curit od uzbudenja Imam fleke po svoj odjeci, ne mogu spavat na boku jer bole, kad bebu stavim na jednu, druga krene kapat 😅 mali treba 50ak ml po obroku, meni po sisi bude brat bratu triput toliko, ne znam uopce sta da radim, ne zelim se izdajat da ne povecam jos kolicinu dodatno a ne zelim ni ne izdajat jer su neugodno krcate 😅 u bolnici nema ni frizider ni zamrzivac, pa tako hladne obloge improviziram sa rucnicima i vodom iz pipe, ne pretjerano uspjesno. Dodatni problem je sto su mi bradavice uvucene a mlijeko curi samo pa je mali lijen i ne zna sisat uopce, koristimo sesiric al on to bas ofrlje isprazni, a bez sesirica kad vradavica malo i nadode, on ne zna sta bi s njom, a ni ja ne znam sta bi s njm, pa nakon par minuta odustanemo i vratimo se sesiricima jer mi je bed da vristi tu doksmo sa sto zena u sobi, doma cemo probat al dotad mozda bude i prekasno naucit njega kako hvatat i mene kako ga drzat. Svaki savjet je dobrodosao 😅
Inace, obavezno si ponesite masku za spavanje u bolnicu. Ne mozes spavat kad beba spava pod neonskim svjetlima.
Eto, sretno svima, cure sa zastojima i zabrinutosti zelim vam sve najbolje, sve ste u skroz solidnim tjednima, sta god se desi sanse su vam izvanredne 😊
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji