I ja obavila pregled,hvala Bogu sve je dobro. Nalaz se nije mijenjao od zadnji put tako da mi je to veliko olaksanje. Mirovat ovako jos do 34 tj pa ce biti lakse sto se toga tice. Rekla je da ne sjedim vec lezim da se smanji taj pritisak,da slusam svoje tijelo koliko i sta mogu. Bebica je isto super,sve kako treba🩷🙏🏻Drago mi je zbog dobrog pregleda, samo nisam pohvatala što je bilo na zadnjem i zašto trebaš mirovati?
Na predzadnjem pregledu se kreno cerviks skracivat,na zadnjem se isto jos skratio a sada miruje
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Bok cure ni ja nikako da procitam sve zaostatke i javim se Ari zao mi je sto se titar vec podigao ali vjerujem da ce sve biti u redu, vec je to veca bebica i cula sam za dosta primjera gdje su bebe ranije rodene i da je sve u najboljem redu. Saljem ti zagrljaj i pozitivne energije 🥰Mi smo jucer obavili pregled imamo kilu , kaze ginelolog malo je veci ali sve u granicama, ja sam dobila 5 kg do sad ali od ranije imam dosta viska pa je ovo okej.
Radila sam i ogtt, pozlilo mi je jedno 15 min sam dolazila sebi ali kaze sestra koja mi je vadila krv da je to normalno i da samo nesmijem povracat jer bi morala ponovno.
Secer mi je bio 4.3, pa 6.3 onda 6.2.
Umor cure kak stojite s umorom? Ja sam malu otpremila u vrtic, vratila se u krevet i spavala 2 sata, skuham rucak moram lec bas me umor ubija.Krevetic umjesto krevetica cemo kolijevkicu prvih mjesec dva dok se ne krene okretat beba , kolijevka je na kotacicima pa je mogu sa sobom po stanu vuc.
Kolica imamo neka od male, nije poznata marka i super nam je, koliko se htjela voziti ko nova je, vise smo u kisobran kolicima bili joie marka ali ne znam tocno koja.
Nosilja da li koja od vas planira kupiti nosiljku i koju? Kad se mala rodila nisam 3 rucka u mjesec dana napravila jer se stalno htjela nositi ali doslovno stalno a cula sam da kod malih beba nije pozeljno da su u nosiljci, zanimaju me vasa iskustva.
Ispricavam se na dugackom postu nema me dugo pa se raspisem😆 nemojte zamjerit.
Cestitke na urednim pregledima i sretno cure na pregledima u narednim danima
, Ari sretno 😘
2021.🩷
02/24. 💔
2025. 🌈💙⏳
i ja sam definitivno za whatsapp ili druge kanale :)
tea super za uredan pregled i ogtt :)
meni stigli nalazi, glukoza 4.7, 7.7 i 5.1 sto je u referentnim vrijednostima, ali su mi parametri zeljeza snizeni. pregled mi je pomaknut za utorak pa cemo vidit sto dr kaze.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
little baby cestitke na dobrom pregledu, super za nalaz, to je onda jos 10ak dana lezanja pa si mirna
Za krevetic ja se jos razmisljam bi li uzela neki koji raste s bebom pa prvo imat kolijevku uz krevet, ili odmah klasicni krevetic pa u podnozje kreveta, imamo mali stan i ne mogu bas kupit dva, nemam gdje sa stvarima.. a ne znam poslije carskog sto ce mi bit zgodnije, nakon operacije ce mi se bit tesko ustajat svakako pa ne znam oce li mi tako next to me opcija zapravo otezat zivot ako mi blokira ustajanje. Sto vi mislite?
Nosiljku sam ja posudila ergobaby embrace, ta bi se trebala moci skoro odmah pocet koristit pa cemo vidit kako bude islo.
02/2023 💔👼 22tt
I htjela sam vas pitati, pijem andol od 100 preventivno radi spontanog i jucer mi je gin rekao da ne moram vise jer sam u sigurnim tjednima medjutim ja sam nekako sigurnija sa njim i mislila sam ga piti do 30tt , kaze gin da mi ne moze skoditi, isto mi je rekao da folnu ne moram vise, pijem folbelu na recept i sad bi presla na novalac.
Da li koja curka pije andol ili je pila i do kad ? Citala sam da se ne preporuca u zadnjem tromjesecju i da li je koja pila folbelu i presla na novalac kasnije?
2021.🩷
02/24. 💔
2025. 🌈💙⏳
Curke meni je službeno dijagnosticiran gestacijski dijabetes, povišen mi je dosta onaj nakon sat vremena, ostala 2 su ok 😞
Sutra ću dobiti aparat gdje 4x dnevno kroz tjedan dana moram kod kuće testirati šećer. Užasno me strah sada kakve komplikacije mogu biti za bebu? Kažu rađaju se veće bebe dok je moja još i manja za oko6 dana..šta još može biti? Do kakvih komplikacija može još doći? Da li je netko to već imao ili ima?
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
I meni je zeljezo na granici, 9 je a trebalo bi biti od 8-30 i hemoglobin mi je 119 sto je donja granica, isto mi je rekao gin da cemo provjerit slj put.
Kawa super je nalaz ogtt-a :))
Jen_dva mislim da je next to me super bas zbog toga sto je pored kreveta,laksi je za pomaknuti i moze se spustit lagano stranica da se ne moras dizati po noci, bebu nahranis i vratis u krevetic :)
Hvala za nosiljku pogledat cu je
2021.🩷
02/24. 💔
2025. 🌈💙⏳
I htjela sam vas pitati, pijem andol od 100 preventivno radi spontanog i jucer mi je gin rekao da ne moram vise jer sam u sigurnim tjednima medjutim ja sam nekako sigurnija sa njim i mislila sam ga piti do 30tt , kaze gin da mi ne moze skoditi, isto mi je rekao da folnu ne moram vise, pijem folbelu na recept i sad bi presla na novalac.
Da li koja curka pije andol ili je pila i do kad ? Citala sam da se ne preporuca u zadnjem tromjesecju i da li je koja pila folbelu i presla na novalac kasnije?
Ja pijem andol,i danas mi je bas rekla da ga pijem do 36tj i onda prestanem
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Da li koja curka pije andol ili je pila i do kad ? Citala sam da se ne preporuca u zadnjem tromjesecju i da li je koja pila folbelu i presla na novalac kasnije?Ja pijem andol,i danas mi je bas rekla da ga pijem do 36tj i onda prestanem
Koliki ti je sad cerviks Tea? Oprosti ako sam dosadna, ali me brine da to i mene ne čeka na idućem pregledu zato pitam. 🙂
Peja nisam sigurna, ali mislim da nekih komplikacija osim veće bebe nema koliko sam čitala. Vjerojatno ćeš morati biti na drugačijoj prehrani da se to koliko toliko drži pod kontrolom i to je to.
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Bok cure! Morala sam doći škicnuti ima li kakvih novosti od Ari. Cijelo vrijeme mislim na nju. Vidim da spominjete nosiljke, ja sam s malom koristila ergobaby omnia, ali tek negdje od 5mj. i bila mi je odlična i voljela se nositi, samo da nije u kolicima. Ona je deklarirana od rođenja, ali mi se nekako čini bolje neka marama za prva 2-3mj ili nešto tip embrace koju ste spomenule. Ja ću uzeti next to me da imam u boravku prvih par mjeseci, a kindac klasični će biti u spavaćoj. Little baby super za dobar pregled, mirovanje se isplatilo. Peja, sestra mi je imala tr.dijabetes i rodila baš sitnu bebicu. Bila je na propisanoj dijeti i pridržavala se svega.
22.08. +
Sortiraj odgovore
Najstariji