Kod nas u stanu vise ne stoji posuda s vocem vec posuda s gumenim bombonima 😂 kupim po 5-6 vrecica onih najkiselijih pa ubacim unutra. A prije trudnoce nisam uopce jela slatko, ni bombone, ni cokolade, nista. Nikad me nije privlacilo kao sada. Katastrofa 🙈 Htjela sam vas pitati za krevetic, ima li ijedna Kinderkraft Koya krevetic mozda? Zanimaju me iskustva.
Joooj, ja taj krevetic lovim ali nigdje nije dostupan odmah. 🥺 Citala sam da je ful praktican i samoj mi se cini puno prakticniji od onog stokke i cutie cloud koji se prosire. Jer je kod tih krevetica taj najmanji mini krevetic ful mal i dijete ga preraste vec sa cca mjesec-dva, a kod koya krevetica je duzina 90cm i moze ga se puno duze koristiti u smanjenoj verziji. Super je i ona mala bocna stranica pa ga mozes spojiti sa svojim krevetom. Doslovno sam se zaljubila u taj krevetic 😍
Jutro cure....Ari sretno danas 😘
Meni su rezultati dosli of ogtta...ne znam kako funkcionira no čini mi se kao da je povišeno ..jel ima tko da se kuzi u ovo? fP-Gluk 0 min: 5.1 mmol/l P -Gluk 1 h: 11.6 mmol/l P -Gluk 2 h: 7.9 mmol/l😕
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Ari sretno danas! Držim fige fa su protoci i dalje ok kao i pred tjedan dana, mislimo na tebe sve 🤞🏽❤️
Samka, Anxiety, Jen_dva, Little Baby, Tinchilina i vama sretno da se javite s lijepim vijestima! 🥰
Peja mene ogtta tek čeka i isto me strah jer sam imala po krvi malo povišen šećer, ima puno cura koje su to vec obavile i znaju granice pa će ti se javiti. 🙂
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Kod nas u stanu vise ne stoji posuda s vocem vec posuda s gumenim bombonima 😂 kupim po 5-6 vrecica onih najkiselijih pa ubacim unutra. A prije trudnoce nisam uopce jela slatko, ni bombone, ni cokolade, nista. Nikad me nije privlacilo kao sada. Katastrofa 🙈 Htjela sam vas pitati za krevetic, ima li ijedna Kinderkraft Koya krevetic mozda? Zanimaju me iskustva.Joooj, ja taj krevetic lovim ali nigdje nije dostupan odmah. 🥺 Citala sam da je ful praktican i samoj mi se cini puno prakticniji od onog stokke i cutie cloud koji se prosire. Jer je kod tih krevetica taj najmanji mini krevetic ful mal i dijete ga preraste vec sa cca mjesec-dva, a kod koya krevetica je duzina 90cm i moze ga se puno duze koristiti u smanjenoj verziji. Super je i ona mala bocna stranica pa ga mozes spojiti sa svojim krevetom. Doslovno sam se zaljubila u taj krevetic 😍
Da tocno to! A nekako imam dojam da ga nitko ne kupuje, vec da svi kupuju bas ove Stokke i Cutie Cloud. Pa sam malo pocela razmisljat postoji li neki razlog zasto nitko njega ne uzima. LeJe ako si u Zagrebu vidjela sam da ce biti dostupan u West Gateu u BabyLandu na 30% u petak od 12. imaju nekakvu rasprodaju svih artikala iz trgovine
Cure thx😊🤞
Peja ref vrijednosti u Hr su redom 5,1, 10, 8,5. Tako da po tome to je poviseno, ali najbolje vidjeti s doktorom tamo😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Jutro,
AriBari sretno, znam da ce tvoja beba izdrzati abrem jos ta 2 tjedna koja su kljucna, ako ne i vise. Knjiga ponesi, slusalice, i lagano. Sta drugo da kazem.Ja sam malo preumorna danima, jako se kasno budim, sto ne volim, jer onda trcim da radim dorucak, kafu i sve odjednom, a djeca ko male gorile skacu.
Ne znam s cime bi to moglo biti povezano.
Takodje sam primjetila da nakon ustajanja, pa sve do podne nakon svake rijeci hvatam zrak da udahnem.Kad odem na kontrolu sljedece sedmice pitat cu doktora da mi da uputnice za analize krvi, da vidim da nije sta bas nisko.zzuzi, i kod mene se ne slazu termini, prema zadnjem ciklusu 3.3, prema prvom uzv 13.3, a prema drugom mislim 16.3, tako da uglavnom ocekivati cim pocetak marta. Jer i prethodne dvije trudnoce sam imala po 2,3 termina, i vazda je porod bio priblizan prvom terminu.
Ja jos nisam nista krenula spremati, cekam ovaj pregled da doktor potvrdi spol, pa cu onda da trazim robicu za prva dva mjeseca, da operem, i pripremim, a krevetac, cu uzeti od sestre pred porod. Trebam mjenjati i krevet u sobi, ali to necu prije februrara, snijeg je, i nigdje ne maknemo sa kombijem. Takodje krecenje ce morari ici u februaru.
Cure hvala, puno, evo nas u Zgu vec, s obzirom da nemam termina vec su samo rekli da dodem, vj cu morati pocekati. Osim ako me ne smatraju hitnom. Ja bebu bas osjecam cijelo vrijeme pa se nadam da je ok😊
Samy_lo provjeri zeljezo, ono se inace prema 3.tromjesjecju.
Mama_ana meni je Kinderkraft jeftinija verzija ovih skupljih, a ja sam sa svime sto imam od njih jako zadovoljna. Nemam puno, imam onaj krevetic Neste koji je alternativa na onaj Next to me, i meni je bio super. Isto tako imam onu podlogu za igranje kad je beba mala, ona koja ima one lukove preko s raznim igrackicama koje vise. Super je podloga moja je bas gustala tamo, krenula se okretati i ful cesto bi je na to stavljala i bas bi gledala u sve te visece stvari. A oboje je bilo puno jeftinije od drugih marki😊s ovim kreveticem nemam iskustva, al mozda negdje vidjeti ako nades neke recenziie na nekoj grupi il nes😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Sortiraj odgovore
Najstariji