Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Minnieus

Broj poruka: 244

Prijavi adminu

Yvone skracen mi je cerviks 22mm prije tjedan dana. Poslana sam nadalje u bolnicu na pracenje trudnoce. Termin tek za 3 tjedna 🫣. Zuzi super da ste izabrali ime, to je velika stvar! Mi jos nemamo nista u rukavu. Ti si bome vec jako blizu termina 🤗.
    Cure da li vi osjecate udarce bebe gotovo na spolovilu? Osjetim ju i oko pupka, a ponekad me bas izlupa lijepo skroz nisko. Nije mi to bas ugodan osjecaj.

22.08. +

Yvone

Broj poruka: 400

Prijavi adminu

Peja slobodno smiješ piti vodu sve dok ne kreneš s tom glukozom. Čak i tamo na uputama u DZ piše da je tijekom testa dozvoljeno piti vodu ali su mi rekli da je bolje ne piti tijekom izbođenja testa. Za kolica ti stvarno neznam. 
    Minnieus kužim, možda će i kod tebe biti sreće pa da to bude samo privremeno, Držim fige! Evo baš večeras dok sam sjedila me tako lupao dolje baš kako opisuješ, nelagodno je, i mislim si baš me zanima s čim tak lupa…?rukama..nogama ..😳
    Žuži ti si već u prilično visokim tjednima tako da nas više manje sve to čeka. U drugoj trudnoći mi je bilo tako pod kraj i imala sam osjećaj da se “raštimavam” ali sam si to predočila kao - sve se širi i lakše ću roditi 😊 tako je i bilo. Inače imam energije i ja bi sve okrenula i pospremila, ali me tijelo ne pušta. Iako generalno kad pogledam cijeli dan sam vise manje u pogonu i ne mogu se žaliti. Najviše mi smetaju nesanice.

mama_ana

Broj poruka: 139

Prijavi adminu

Yvone meni na kraj pameti nije bilo da bi sve to moglo biti od zgaravice 🤦🏻‍♀️ 

Yvone

Broj poruka: 400

Prijavi adminu

Inače bila sam kod endokrinologa večeras. Nalaz mi je uredan!!! Ispada da sam cijelu torturu u prošloj trudnoći imala zbog tog šecera na tašte koji je bio s minimalnim odstupanjem jer sam se najela svega i svačega večer prije. 

mama_ana

Broj poruka: 139

Prijavi adminu

Peja

Večer cure..pitanje imam koje su to već radile..sutra ujutro imam u 8:25 ogtt, piše ne jesti 12 sati prije..to mi je i ok..a šta je sa pijenjem vode tokom noći? Ja užasno budem žedna da se probudim i jednostavno moram nešto popiti..da li i voda utjece na nalaz?
    I pitanje još jedno, da li koja ima Cybex talos kolica? Mi smo upravo naša kupili 3u 1 sa onom g bazom ali ne znam više jeli to ok što smo kupili ili ne..previše je izbora pa smo se izgubili u odabiru 😅

Peja mi smo uzeli Cybex Balios isto s G bazom. Nekako mi se cini da je jako mala razlika izmedju Baliosa i Talosa, ali mi smo uzeli Balios jer su laksa. Ostalo mi se cini da je vise manje isto. Svi hvale Cybex pa se nadam da nismo pogrijesili ni ja ni ti 😄

Minnieus

Prijavi adminu

Yvone kako je Moina prosla je stvarno cudesno!!! Daj Boze da tako i kod mene bude, ali kazem biti cu sretna da na iducem pregledu ne bude losiji nalaz odnosno da bude barem jednak ovom.
      Odlicne vijesti za endokrinologa!!! Ne mogu vjerovati da si imala torturu zbog te jedne vrijednosti koja nije bila osnovana. Da su barem ponovili vadenje....kaos. dobro da si sada dobila strucno misljenje i da se ne moras gnjaviti s dijetom, vadenjem krvi i sl.

22.08. +

little baby

Broj poruka: 537

Prijavi adminu

Kad smo vec kod kolica,ima koja ergobaby metro+? Imamo kolica jedna ali planirala sam uzet ova mozda radi mjesta u autu i prakticnosti jer ova su nam glomazna 3u1 sto imamo. A u ta metro+ koliko sam skuzila moze tek rodena bebica jer ima nulti polozaj i sastrane neke bocne stranice sto se sloze

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Minnieus

Prijavi adminu

Mama_ana samu sebe si izlijecila 😁. A simptomi su bili grozni. Dobro da si skuzila o cemu se radi. Cybex je odlican. Ja cu uzeti jaje cybex i kolica cybex melio. Za njih sam trenutno zapela jer su lagana, a ja sam s malom bila stalno u pokretu dok je bila mala. Ali su me ubila teska kolica nekoliko puta na dan u auto, iz auta. Zato sada gledam sto laksa i manja kolica da mi bude zgodnije kretanje. Pogotovo kad cemo malu voditi u vrtic i ici do ducana brzinski s autom i sl. Super mi je i sto mogu jaje na njih za krace setnje. Imamo i od male glomazna kolica koja cemo koristiti za po doma i setnje po kvartu ili kad muz ide s nama negdje da ih on tovari 😁.

22.08. +

rosie0111

Broj poruka: 282

Prijavi adminu

little baby

Kad smo vec kod kolica,ima koja ergobaby metro+? Imamo kolica jedna ali planirala sam uzet ova mozda radi mjesta u autu i prakticnosti jer ova su nam glomazna 3u1 sto imamo. A u ta metro+ koliko sam skuzila moze tek rodena bebica jer ima nulti polozaj i sastrane neke bocne stranice sto se sloze

Imam ja metro+, prezadovoljna sam, neću uzimati druga 😉 može u nulti položaj, imaju i način kako da se napravi košara od njih ustvari, ali može se kupiti i košara baš, a ima i popis sjedalica koje mogu na njih. Imaju mislim 7kg nekako, uska, a prostrana, svuda s njima, top 👌
    Inače imala sam Cybex Talos 3u1, kolica su top, isto kao i Balios, jedino su teška kao i sva ta glomazna.
    Ari jako mi je žao, drži se i javi novosti 🫶🩷

Minnieus

Prijavi adminu

Little baby meni su bile na vrhu popisa kolica, ali sam skuzila da su dosta niska, pa kad trebas podici dijete iz njih nije bas zgodno. Pogotovo mom muzu od 2m. Tako da sam odustala. Ali inace se cine bas dobra i zgodna jer su lagana i mala. I ne idu u oba smjera, ako ti je to bitno dok je beba mala?!

22.08. +

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.