Evo i mene cure.
Jutros djaba stojala sat vremena u redu, kad tamo nemam uputnicu, vjerovatno je doktor nije pustio. Moram opet sljedeci utorak ici onda vaditi krv, djaba se nastojala.
Pregled uredan, sada je beba okrenuta na zadak, htio doktor da potvrdi spol, al nije dala bebica, i cim je tako cura je definitivno jer one se kriju.
Bar kod mene.
Evo neko je spominjao mjere, na danasnjem uzv, neke odgovaraju 21+2, neke 22+0, neke 22+5 tako daa.. teska je nesto vise od 400 grama, nisam dobila pisani nalaz, jer im je sistem nesto stekao.
Rekao mi da oggt ne moram raditi, sam od sebe.
Ja prosla bez i jedne analize ovu trudnocu 🙂
Moja djeca su bila bolesna od ponedjeljka popodne, do nedjelje popodne. Svi. Temperatura, i uho kod jedne curice. Jedva sam stizala i jesti. I evo po povratku me uhvatila malaksalost i hladnoca. Lezim, pokrila se, i tresem se.
Sljedeca kontrola 14.01.2025. godine 🙂
Za ogtt vrijednosti su tocno kako je napisala aribari na mom nalazu tako pise, tako da monika uredan je nalaz😊
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Evo i mene cure.
Jutros djaba stojala sat vremena u redu, kad tamo nemam uputnicu, vjerovatno je doktor nije pustio. Moram opet sljedeci utorak ici onda vaditi krv, djaba se nastojala.
Pregled uredan, sada je beba okrenuta na zadak, htio doktor da potvrdi spol, al nije dala bebica, i cim je tako cura je definitivno jer one se kriju.
Bar kod mene.
Evo neko je spominjao mjere, na danasnjem uzv, neke odgovaraju 21+2, neke 22+0, neke 22+5 tako daa.. teska je nesto vise od 400 grama, nisam dobila pisani nalaz, jer im je sistem nesto stekao.
Rekao mi da oggt ne moram raditi, sam od sebe.
Ja prosla bez i jedne analize ovu trudnocu 🙂
Moja djeca su bila bolesna od ponedjeljka popodne, do nedjelje popodne. Svi. Temperatura, i uho kod jedne curice. Jedva sam stizala i jesti. I evo po povratku me uhvatila malaksalost i hladnoca. Lezim, pokrila se, i tresem se.
Sljedeca kontrola 14.01.2025.godine 🙂
Zar nemas prednost kao trudnica proci red za vadjenje krvi? Ja isto uglavnom imam problem s uputnicom ali mi se uvjek smiluju to obave a ja naknadno zovem da ponovno pusti uputnicu😊
Kbc St
Cokoladice nemam iskustva sa hemaroidima, tako mi je zao sto te to uhvatilo😐
Kbc St
Dobar dan cure,nisam se javljala vec dosta vremena.. stalno neka strka zbrka,cerku mi dobro pere pubertet nekad pomislim da bi je zadavila,bas ide iz krajnosti u krajnost.. napokon mi partner dolazi nakon 2,5mjeseci i sva sam u pripremama.. Danas sam bila na OGTT nezalim nikoga uplasiti,ali meni je bilo katastrofa.. popila sam tu slatku vodu,nakon par minuta mi se pocelo vrtjeti u glavi,muka,povracanje,oblio me znoj,groznica i na kraju sam pala u nesvjest i tako tri puta, od svega sam dobila teemperaturu i 3 groznice na usnama.. Nadam se da ste vi izdrzljivije,ja da ovo moram ponoviti nebi isla vise sigurno.. jedva sam se dovezla kuci, nikako se nemogu ugrijati..
Kako ste vi? Dali se bebe ritaju?
Ja sam isto tako išla prošli put na ogtt oko cca 30 tjedna i bilo mi baš loše, sad se nekako nadam da će biti lakše ako sam manje trudna 🫣🤣
Citam iskustva ogtt-a i sve me strah 😅 prosli ogtt mi je bio super (osim tri pikanja) i kad citan tu komentare sve mi je lose..
Mi danas bili u sumi po mali boric, mala ga upravo kiti sa lampicama i kuglicama (inace smo cekali do badnjaka s tim) 🙂
Ima jos koja da se ne osjeca trudno? Cekan da krenu udarci da bude za stvarno, iako je posteljica opet naprijed!
Nadan se radit jos 2 tjedna, pa su skolski praznici, da u 1.mjesecu zican komplikacije (vec su nam krenule gripe u skoli, nakon vala vodenih kozica)
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Kokili ja sam u 16. tjednu počela osjećati leptiriće i migoljenja i posteljica mi je straga a kad sam to rekla ginekologici rekla je da su crijeva, da je jos rano..ali ja sam znala da je to to..i točno se sjećam da se tada nisam osjećala trudno osim tih leptirića..negdje iza 20og tjedna sam počela osjećat bublanja a sada već udarce 🥰 zadnjih 2 tj recimo.
Citam iskustva ogtt-a i sve me strah 😅 prosli ogtt mi je bio super (osim tri pikanja) i kad citan tu komentare sve mi je lose..
Mi danas bili u sumi po mali boric, mala ga upravo kiti sa lampicama i kuglicama (inace smo cekali do badnjaka s tim) 🙂
Ima jos koja da se ne osjeca trudno? Cekan da krenu udarci da bude za stvarno, iako je posteljica opet naprijed!
Nadan se radit jos 2 tjedna, pa su skolski praznici, da u 1.mjesecu zican komplikacije (vec su nam krenule gripe u skoli, nakon vala vodenih kozica)
Kokili evo me, tu sam 🤣 mada danas osjecam mjehurice, ali opet moguce da je to samo probava 🤣 kako da znam razliku.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Čokoladica znat ćeš da nije probava jer bebica kao da zaškaklja i migolji..kao kad ti si u moru pa ti ribica dodirne dio tijela..😁 ne znam kak opisati
Pejabas citam u knjizi 'sto očekivati u trudnoci ' i pise da je to normalno, taj bjelkasti iscjedak.
Tera drago mi je da ti je bolje 🍀
AriBari & Monikabravo za ogtt, jeste dobile rezultate?
Ja mjerim secer nekad ujutro nataste i uspila sam snizit sa tih granicnih 5,1 na 4,4 pa se nadam da ce tako i ostat 🤞🤞🤞
Cure, jel neka imala hemoroide u trudnoci i ako je sta ste koristile, a da je pomoglo? Takoder sam dobila i akne, uzas 🙈🙈🙈
Prosla prije 2 tjedna muku sa hemeroidima,plakala od bolova. Hodat nisam mogla. Sta mi je pomoglo je od aromare hemo ex,njega smiju i trudnice/dojilje. Kantarionovo ulje i smilje je u sastavu. Plus nevenovu mast sam ja mazala. I to sam trackala kod svakog odlaska na wc. Trebalo je par dana da krene djelovat,ali pomoglo mi je. Kazem,toliko me bolilo da hodat nisam mogla,sjedit ustat se ajme meni
AriBari,curica je kod nas💞
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji