Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

AriBari

Broj poruka: 690

Prijavi adminu

Jen_dva ma nece, jer je ja bas ne dizem puno od kad je trbuh krenuo, kazem da me leda bole, tako da se vec navikla, znao mi ju je suprug dignuti pa je pridtzavati pa je kao ja nosim. Uglavnom sjednem i onda ona dode pa se mazimo. Ali ovo se potrefilo da smo same u djiru, a njoj se piskilo, javni wc, i nisam imala izbora nego je podici, i ne samo to nego drzati da se popiski, ona je skoro 20 kg teska, a ja 50 i kusur prije trudnoce. Tako da mislim da je to bio uzrok jer se to krvarenje dogodilo dan nakon, a mene je kad sam je tako drzala sve nekako steglo bas sam skuzila da nisam to trebala napraviti, ali nisam znala sto u tom trenu😐
    Dobro je da je to bilo to kapilarica je pukla i gotovo, nije to sad neko krvarenje koje ce trajati. Tako da ni mirovanje nije strogo😊prvih tjedan dana sam bas lezala, a sad sam se lagano pokrenula. Jedino sam trudnicke vjezbice morala izbaciti za sada. I dogovor je sa suprugom da ne idem sama s malom, il ide i on, il su cure iz drustva pa je neka od njih moze tako podici ako zatreba😊
    Minnieus divnooo🥰cestiram ti na curetku, ja sam isto nekako naginjala za curicu, bas mi je divno da budu dvije sekice🥰 cula sam par puta da tako bebice imaju cisticu koja sr povuce tako da i ja vjerujem da to nije nis strasno😊
    Tera ja nemam strija, ni sada, za sada, a ni iz prve trudnoce, makar mi je trbuh bio ogroman. Al ni moja mama nema nakon tri trudnoce tako da vjerujem da su to geni😊
    Trudnicki kaput ako ikako mozete izbjegnite, mislim da je to najneisplativija odjeca ikad😅toliko para za 2 mjeseca. Ja imam oversize tedi, a zimske jakne koje ne mogu zazipati stavim onaj veliki sal preko. Tako da rade si kupite novi overzise kaput koji cete i kasnije nositi nego trudnicku jaknu😉

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

AriBari

Prijavi adminu

Flower  sretnooo, i sretno s cekanjem😊ma bit ce sve dobro😉
    Javi nam se😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

AriBari

Prijavi adminu

Encian caj isto potpisujem, par puta sam ga spominjala ovdje, njega i onaj kiseli bio sok od brusnice iz dma, pila sam oboje i u prvoj i u ovoj trudnoci svako toliko. Jer sam u obje imala urinkinfkeciju na pocetku, u jednoj echerihiju u drugoj enterococus.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

• Bebika

Broj poruka: 88

Prijavi adminu

Cure, moj pregled je prošao odlično jučer što se tiče bebe. Prvo mi je vaginalni radila da provjeri ušće a onda preko trbuha. U 2 tjedna je dobio 220g 🥰 a mama 2,5 kg 😩😅 držao je rukice kao boksač pa opet nismo uspjeli vidjeti lice ali nema veze. Bitno mi je da je sve ok s bebom.
    A meni je našla cistu na desnom jajniku…staru koja je mjesecima bila sakrivena. Rekla je da nije nis strasno, da bi mogla sama puknuti pa ako me zaboli jako to znači da je pukla i da idem na hitnu. ta cista mi je otkrivena kad sam imala spontani u 4 mj a kad sam zatrudnila u 7mj i imala prvi pregled u 8 mj nije je bilo i evo sad je opet tu. 
    AriBari drago mi je da je sada sve uredu s tobom i bebom. Možda je to malo upozorenje da usporimo jer mi sad imamo energije ful u ovom drugom tromjesječju pa zaboravimo na trudnoću jer sve moźemo..i ja se zaletim i krenem pičit kako sam i prije jer sam tako navikla a onda navečer znam osjetit da mi je baš bilo previše pa legnem i odmaram. 
    Minnieus čestitke na curici 🥰🥰 sekice dvije 😁🍀 
    Ja strije nisam zasad dobila, a nemam ih ni od prije kao ni moja mama i sestre koje su rodile tako da se nadam da će genetika odraditi svoje. A iskreno ne mažem se nešto puno. Mixa plavi losion mi je najbolji tako da 1 put tjedno se namažem dobro. Po grudima imam bas izrazito vidljive vene. Čitala sam da je to normalno. 

• Bebika

Broj poruka: 88

Prijavi adminu

I sljedeći pregled mi je 30.12. A sad u idućih 10 dana mi je rekla da napravim ogtt prije Božića naravno. 😁

flower

Broj poruka: 172

Prijavi adminu

Evo i mene, sve je super, mjere odgovaraju, mozak, srce, trbušna šupljina, sve je dobro :) i težak je 412g
    A meni srce ko kuća 🥰

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

AriBari

Prijavi adminu

Bebika cestitam ti na urednom pregledu😊vjerujem da ta cistica nije nis strasno a i super da te upozrila na to da znas sto je ako zabolj😊
    Popis za rodiliste to sam razmisljala da bismo mogle skoro sastaviti, ja ga imam negdje zapisano, ali da ne zab, stalno razmisljam o tome, uzmite si jednu onu vrecicu za zamrzavanje jer chico ulosci su onako u pakiranju bez da svaki ima svoju zastitnu kosuljicu i onda kad dodete u wc da vam je to u toj vrecici da mozete odloziti dok se presvucete😊ja bi si unutra ubacila jedan ulozak i mrezaste gacice i da negledam u wcu di cu s njima. Meni je to bilo jako korisno😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

AriBari

Prijavi adminu

Flower bravo cestitam i tebi, sad mozes odagnuti,
     Daj i ti termin sljedeceg pregleda pa vas odmah sve upisem😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

flower

Broj poruka: 172

Prijavi adminu

Meni sljedeci upisan već :) 20.12. 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

AriBari

Prijavi adminu

flower

Meni sljedeci upisan već :) 20.12.

A vidi stvarno, ok super super😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.