Lussi sretan i blagoslovljen rodjendan💐NevaEvanikakve veze strije s pucanjem doli 🥴. Ja nit pucala nit sivana nit rezana..a strije dobila doslovno na ctg-u kad sam legla na leda vidilo se kako “cvatem” od jednom ka narančina kora..iako nemam ih puno svejedno tu su,mene je osjecaj to nesto izmedu češanja peckanja brijanja suhe koze nezz,ono
Oad te sve od jednom uvati pa se poceses i eto strije😬
Joj hvala ti mom nasa draga.. sad mi je malo lakse.. ja sam si mislila ako puca koza na jednom mbestu od rastezanja, pucat ce posvud. Hvala ti 😘😘😘
Cure evo mene, bila ujutro na testiranju za covid i da vam pravo kazem nije bas ugodno da ti čačkaju po nosu, nevolim to nikako taj osjećaj ali dobro je jer je za čas gotovo.
.
Ridja kod mene ti je totalna opuštenost odjednom neznam sta se događa 🤣🤣 znači 2 tjedna konstatno sam mislila valjda svakih 2h da ću ić rodit kako sam bila iscrpljena, umorna, bolovi itd i stalno sam mislila evo sad će krenut i čak do toga da sam mislila joj kako sam sad umorna nemoj da sad krene jer sam premorena kako cu sad rodit itd da bi se od prekjučer totalno promjenila situacija ono kao da sam trudna 6 mjeseci a ne da sam prošla termin. Znači ništa od osjećaja da ću rodit. Ali baš ni blizu kao da je to ful daleko. 🤣🤣 Isto kao za čudo inače me bebač noću cijelu izlupa i imam preko noći dosta jake kontrakcije a noćas ništa niti je on lupao niti sam imala kontrakciju. Znači smijeh živi 🤣🤣
.
Lonmi ja sam imala vec zadnja dva tjedna svakakve bolove i lažne blage kontrakcije i jake kontrakcije i bolovi svugdje i leđa i noge i trbuh i pritisak ogroman dole i osjecam vec zadnjih par dana kako se beba glavom gura dole bude i probadajuća bol kao da ti netko zabije nesto dole i svasta nesto i svašta sam već prosla ništa se ne otvaram tako da uopće nemoj brinut nije ti to baš samo tako. Ne otvaraš se baš samo tako lako samo uz te povremene bolove. Ne brini 😉
Lussiii-sretan rođendan...sve najljepseeee želim 🥰🤩🎂
Strije,- ma dajte...😅🤣 ja nisam dobila u prve dvije...nisam ni u ovoj za sad...pretpostavljam da ni necu...al to nema veze s pucanjem dolje....da me nisu recnuli prvi puta popucala bi na sve strane 🤪 drugi puta nisam ni rezana nit pukla...al to je vec drugi porod...sad cemo vidjet hoce bit rezanja il pucanja...😅 a i to nema veze s tezinom bebe...moje seke su rodile manje bebice od mene...a one su vise i jace od mene i popucale su po trbuhu i to grdo...ja nisam...moja mama ima isto par strija ispod pupka...to vam je tak...lutrija...hocete il necete tu se ne moze nis...jedino mozete se mazat i pit puno tekucine pa barem znate da ste napravile sve sto ste mogle da sprijecite.....da se ne grizete kasnije zasto niste...evo ja se ne mazem bas cesto...i to ono 2x tjedno...sad cu podebljat to...al nis me ne svrbi...iako kazu beba je veca...vidjet cemo. 😊
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
NevaEva vjerujem ti. Ja ih imam nesto od prije (srednja skola) kako sam imala faze debljanja i mršavljenja, ali to pricam o 5kg gore pa dolje, od 18-te godine intenzivno vjezbam i drzim pod kontrolom. S obzirom da me vole mislila sam da cu u trudnoci odmah popucati, ali dobro se drzim jos sad, makar to kroz noc dođe, a sad me cekaju tj kad cu se do kraja nategnuti.
Te strije ce ti izblijediti i bit ce jedva primjetne, uopce se ne zamaraj s njima, po ljeti u badicu to nece nitko ni vidjeti osim da te bas proucava.
Lijepa si mlada zena, sta je tih par strija na tebi. 🥰
Hvalaa vam curkee punoo💖💖 mislim da cu ovaj 24. dobro zapamtiti,a svaki iducu bude ispunjeniji🥰
NevaEva slazem se, morat cemo nazdravit sve skupa ☀️🤗
.
Jagodice ja sam uzela u mulleru Tomme Tippe sesirice
Vjerujem da je bila neugodna situacija,ja bi isto samo cekala kak smugnut,pogotovo kad se zena razvezala 🤭
.
Bacila sam se na peglanje,oprala sam prvu turu bebinog vesa, ispeglala 10ak bodica i sad lezim dalje, tocno me noge bole dok stojim dugo🤭 izgleda da cu majku zaposlit ako dode za vikend da spegla malo😅
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Lussi sretan ti rodjendan ❣🎂🥳
Strije nisam dobila zasad nijednu, nisam se nesto pretjerano ni mazala, kad sam se sjetila,.koza mi je inace masna i rastezljiva. Bilo je dana kad sam mislila uu sad cu popucat kolko mi se trbuh znao rastegnut , tu i tamo me zasvrbilo! E sad dal to ima veze i za dolje, ako je tako nadam se da necu popucat onda. Al ja sam uska dolje ne znam jel to ima kakve veze, bojim se da ce me rascetvorit 😏
I meni ginic rekao da je rodnica uska. Nije bas zvucalo ohrabrujuce 😂
Hvala cure 😘😘
Lussi i ja uzela Tommee Tippee al cure koje jos niste, nemojte te, to je bio zaje*, patronazna rekla sve samo ne TT, uzmite avent. Ja jos isto mozda odem po druge, vidjet cu jel ce mi se dat opet u ducan 😂😂
EmEn tako i ja nekako, otkad sam bila ušla u sigurne tjedne, kao svako malo nešto si mislim sad bi moglo, sad bi moglo, rekoh ajde ništa, sve će to pred termin 😂 uopćd neznam kako bi se ponašala, kao isplanirala bi si dan, ošla još malo saditi kaj mi je ostalo, možda na kavu poslije, pa si mislim, ženo danas ti je termin, ajde ti lijepo sjedi malo i čitaj 😂😂
I sjetim se Ines i njenog dana termina kako je sve to fino odradila školski, pa u nadi je spas 😂
A opet tu je i Bebolinka kojoj je svaki dan bio kao da se ništa ne dešava od termina do neki dan 😂
Ajojoj, neću lagat, zamišljala sam si da ću ga već držat na današnji dan. A on mlati od jutra. Jedino što imam dojam da mlati ful niže nego do sad. Ajdee sinee 🤱🏼
Dobro jutro cure 😃 Sretno s pregledima i porodima. Nadam se da će se cure koje su išle roditi javiti uskoro s lijepim vijestima 😊
.
Ninnach ako mi ostane samo utrnuto kod reza nije strašno, trenutno mi je koža okolo koja nije otrnula osjetljiva pa mi smeta roba. Nadam se da će to onda proć 🙃
.
Lussi sretan rođendan, uživaj danas 😘
.
Što se strija tiče, ja nisam u trudnoći dobila ni jednu tako da imam samo stare po guzici još iz puberteta. Mazala sam onu Biobazinu kremu poslije tuširanja, al tek zadnja dva mjeseca skoro svaki put, inače kak bi se sjetila. Bila mi je bolja nego ulja, ona su mi nekak sjedila na koži i ne bi se upila ni malo. I pila sam po 2-3 litre vode dnevno, doslovno sam si mjerila u aplikaciji da popijem dovoljno. I na početku trudnoće na moru mi se koža užasno osušila i svrbila pa bi ja namazala debeli sloj aloe vere par puta dnevno i pustila da se upija na zraku, to mi je za 2 dana riješilo svrbež pa možda nekom pomogne.
Hvala cure 😘😘
Lussi i ja uzela Tommee Tippee al cure koje jos niste, nemojte te, to je bio zaje*, patronazna rekla sve samo ne TT, uzmite avent. Ja jos isto mozda odem po druge, vidjet cu jel ce mi se dat opet u ducan 😂😂
A baš mi stigla dostava 😂😂 a tak su mekaneeeee te TT 🙈🙈😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji