Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Ožujak 2021. 10:13

Dobro jutrooo drage 🤗
    Želim Vam borben i sunčani 8.mart, živjele žene, stavljam sliku kao upute kako ga danas odradit 🤣
    Kad sam završavala ženske studije, onda smo radile na ovim uputama hhh( teža feministkinja sam kaj da Vam kazem 🤣) https://ibb.co/gM5k8gJ
    .

Ja upravo izašla iz petrove, odradili ctg, ništa od trudova, malo razgovarala sa doktoricom, nisu me htjeli gledat dolje jer su me gledali prije tjedan dana, pa ako se nista je pomakne do srijede, u srijedu opet pregled. Tako da evo, Jan je tvrdoglav i dalje 😅
    .
    Svim curama koje imaju preglede dns, sretnoo. 
    Terminke i Vama, neka nam se pokrene više 😂

kety992
    08. Ožujak 2021. 10:35

NevaEva divna buša 💞💞 bit ce to pravi momcic 😍 
    Ispadanje cepa,,,pa meni ni jednom nije ispao...otvarala sam se bez njega...kad su krenuli trudovi krenula i sukrvica...al nikad to zuto/zeleno sto pricate 😝🙈  
    Divan je dan,uzivajte zenice drage....sretno onima na porodu i vama u terminu drzite se 😘😘😘😘 
    Netko je pitao za bradavice,slazem se s curama sto su rekle...svoje mlijeko nakon podoja...ja sam uzela purelan i multimam komprese..i naravno luftat...s vremenom se naviknete i bol prestane 💪

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• eleonora
    08. Ožujak 2021. 10:45

Hvala na savjetima vezanim uz zatvor i željezo. Otišla u trgovinu i naoružala se svime :) I sa cvijećem naravno :)

• ertzui
    08. Ožujak 2021. 10:47

Sretan vam dan zena! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
    .
    .
    Nikac drago mi je da je bilo akcije! 👍😆 zao mi je zbog pritiska ali drago mi je da prestalo. Iz prve trudnoce se sjecam da bi mi trbuh bio tvrd poslje seksa i to je normalno. Ja bi lezala na boku dok nebi popustilo. A za ovaj pritisak stvarno neznam.. Slika je predivna, sto bi dala da sam sada tamo 😍😍😍
    .
    Ruska koliko ja znam bar za zg da se same narucujemo. Dobijemo upitnicu i narucis se u bolnicu u kojoj zelis rodit. Osim ako se sto promjenilo nakon 5god. 🙈 Sluzni cep ne mora ispat, bar ne doma da ga vidis.. 😆 u prvoj trudnoci mi nije ispao.
    .
    Bradavice mazat svojim mlijekom, purelan masti ili multi mam komprese stavljat. Stvarno djeluje ako se purelan krene mazati jos u trudnoci? 

[/ url

• ertzui
    08. Ožujak 2021. 10:50

NevaEva lijepa busa! 🤰❤  i ja volim tulipane, ma sve volim, samo da nam stigne proljece sto prije! 😍🌻🌺🌹🌼🌷⚘🐝🐞🦋🍀 

[/ url

Principessa🌺
    08. Ožujak 2021. 10:52

NevaEva divna busa🥰🥰😍😍
    Iva🤣🤣🤣 tak su nase bebe stalno🤣🤣 mali borci🙈🥰😍
    Ja sam se bacila na pospremanje sobe di su nam ormari i moj "salon" kak ja to zovem, ima da me nema do popodne hahah opet cu kukat,al tak je sunce i ja bi svee radila🙈
    Sutra me ceka farbanje zida u nasoj sobi u baby rozo🤩😍

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

mom_of_4
    08. Ožujak 2021. 11:00

Hej hej...evo da se javim dok sidnem pet min u meduvremenu izmedu mijenjanja plahti i kuhanja rucka... ja sam mazala prije poroda nisam sad ciki trudnocu Al od 38 tj sigurno ono svako toliko da mi budu mekane i da imaju neku zastitu i njegu jer posli kad raspucaju i beba ih sažvače uzalud mi trud svirači ,prva trudnoca su mi bile ne rozeeee nego crvene s krastama kad god bi isla dojiti plakala sam unaprid od stresa toliko me peklo da sam skakala na krevetu posebno ako beba ne uhvati dobar vakum pa bradavicu iritira jaoo.tako da ponukana vlastitim iskustvom mazem na vrimee✌🏻

Lonmi
    08. Ožujak 2021. 11:09

Sretan Dan zena divne moje mamice i skoro mamice 😊
    Jagodice sve je super s tlakom, nemoj biti u panici 😊
    Mom necu vise gatati 😂😂😂 pisam od smijeha na tvoje postove. Nisi se otvorila dolje je i dalje armirani beton. To se ti zelis pridružiti u nas klub ulozivih za vrsak prsta 😂😂
    Je, je idemo mi prema 50 💪💪, tjeramo ozujak, cekamo Uskrs. Ja vec tamanim mladi luk, prizivam travanj. 
    Muzu je divno disati kraj mene.

Pridruzujem se klubu sova. Ne zelim tipkati kroz noc jer onda vise uopce necu zaspati, ali jucer sam bila budna do 2h ujutro i jos se svaki cas budim. 
    4 pis pauze imala usput. 
    Hocu spavati sad ce mi jos i noci biti duge, a dani na kapaljku. 

• ružica
    08. Ožujak 2021. 11:12

Ridja draga,

Bude to nama brzo.
    Imaš ti kakve bolove ili ne kad je ctg tako miran? Ja cijelu noć menstrualna bol na jako, ali eto nema tih razmaka...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Girl1234
    08. Ožujak 2021. 11:13

Mene je sad jedna zena na cesti pitala jesam li ja ona Raspudić iz Sabora... I jos mi nije vjerovala kad sam rekla da nisam 😂😂 kaže, lijepa si i dobro si obučena.  

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.