Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    08. Ožujak 2021. 06:50

Jutro žene! Sretan nam naš dan! Meni će biti posebno sretan ako mi na viziti kažu da mogu doma 🥳 držim si fige na rukama i nogama.
    Bebolinka čestitam od srca! Napokon si i ti dočekala svoju štrucu sreće! Žao mi je koliko je potrajalo ali bitno da si ti to riješila i da je iza tebe. Vjerujem da si u sedmom nebu gledajući bebicu 😍😇
    Bubice, sretno i hrabro danas, mislimo na tebe ❤️
    Moj bejbi je super za sada, ja sam bila dosta loše fizički prva dva dana i moram priznati da mi je bilo puno teže nego prvi puta iako je ovaj porod bio lakši. Ne znam, možda zato što je išlo tako brzo mi je tijelo ono, baš baš bilo iscrpljeno. Danas je evo znatno bolje i baš mi je laknulo jer sam bila već lagano zabrinuta. Čula sam da drugi/treći put budu jače te kontrakcije maternice kasnije, i zbilja je tako. Dok doji stvarno me rasturaju grčevi u trbuhu a nakon prvog poroda toga uopće nije bilo. Ali proći će i to...
    Samo da ja odem doma danas da vidim svoju prvorođenu 😍

Jagodica125
    08. Ožujak 2021. 07:10

Dobro jutro! Otpratila decka na posao, odslusala meditaciju i sad planiram zapocet dan🤗
    .
    Sinoc sam se prije spavanja toliko izbedirala sa tim tlakom, da sam sjedila u mraku u krevetu, disala skoro pa na skrge jer sam imala napad panike i to onaj kao iz skolskog uzdbenika🤯 osijecaj da nemam zraka, otvaraj sve prozore, pa ne mogu disat, mali se uzvrpoljio u trbuhu, kaos😱 
    .
    Mom - hvala ti na postu vezanim za tlak🙏 sceeenshotala sam si to da mogu procitat ako opet pocnem smisljat sve i svasta....😏 
    .
    Mislim da sam imala sinoc prije tusiranja i danas oko 06h00 BH kontrakcije - obadvije su dosle kao val 🌊 samo mi se trbuh i dolje sve zgrcilo i nisam mogla duboko disat i udahnut
    Uglavnom proslo odmah, hvala Bogu 🙏
    .
    Bubice nasa, sretno ti danas! Tebi koja si na "popisu" i svim curkama koje ce "neplaniramo" zavrsit tokom dana u rađaoni🥰🤗
    .
    Ja oko 11h zovem Vinogradsku, narucujem se za TA!🥳 nova etapa pocinje, jedva cekam🤗🥰
    .
    Koje ste danas na pregledima - sretno! 🤞 

Jagodica125
    08. Ožujak 2021. 07:11

E da, i sretan vam dan zena!☺👭🦸‍♀️

• EmEn9
    08. Ožujak 2021. 07:20

Hvala Petra, Lunica i NevaEva. Eo otuširala se i sad čekam da se starija spremi za školu pa krećemo. U 8 i 30 mi je pregled.  Noćas jako puno lažnih kontrakcija i od noćas konstantna neka nova bol skupa sa pristiskom u donjem dijelu trbuha koja bas i ne prolazi, jedva čekam da vidim šta će reć. Petra ja uopće ne sumnjam da ćeš ti još malo odspavat, ako ne odmah onda sigurno kasnije 🤣🤣

• EmEn9
    08. Ožujak 2021. 07:23

Da također SRETAN VAM DAN ŽENA 🌻🌼🌷⚘

mom_of_4
    08. Ožujak 2021. 07:41

Merry christmas 😂😂😂😂✌🏻 Ahhahahhaahhha legendeee
    Koji dan zena svaki je nas dan Aj nek kazu drugacije 😉🌹 365 dana sam zena ipo,sad kad se dignem iz kreveta pa mestra narucim da mi dode spojit ormar,odoh kupit boju i sobu si obojam pa ne da sam zena sve sam 🤝... zivile Vi meni dase moje 🥂
    Sretno danas svima u novom tjednu i novim pobjedama

Emmie
    08. Ožujak 2021. 07:42

Sretan vam dan žena!!! 🥰⚘💖🌷❤.
    .
    Bubice sretno danas....veliki dan za tebe. Neka sve bude što brže i što lakše❤❤❤
    .
    Jagodice, u ovoj trudnoći sam imala sam gestacijski dijabetis, zatvor iz pakla, svakakve bolove, neplanirani carski itd...ali ništa, baš ništa mi nije bilo gore od mjerenja tlaka. Sama pomisao na ponovna mjerenja me uveliko sprečava da opet zatrudnim. Tako da suosjećam sa svima koje imaju bilo kakve brige u vezi tlaka. Tvoj nije loš Jagodice. Mene su slali kući i sa višim tlakom od tvoga, ali ako se brineš, svakako spomeni doktoru.⚘⚘⚘⚘

• thera
    08. Ožujak 2021. 07:44

Sretan vam dan zena cure!🥰 Sretno na pregledima danas i Bebolinka,cestitaaaaaaaaam🤗
    Mi smo budni od 5, cesto sam i ja medu sovicama ali pokusavam ne uzimati mobitel u ruke da se ne razbudim. Bebacu se nije spavalo i plivao je nekih 2 sata❤️ A sad cekam majstore😰

• ružica
    08. Ožujak 2021. 07:44

Cure drage,

Od srca želim sretan dan žena!❤️❤️
    EmEn9 kad ti je pregled?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Ruska1986
    08. Ožujak 2021. 07:50

Jagodica125

Dobro jutro! Otpratila decka na posao, odslusala meditaciju i sad planiram zapocet dan🤗
    .
    Sinoc sam se prije spavanja toliko izbedirala sa tim tlakom, da sam sjedila u mraku u krevetu, disala skoro pa na skrge jer sam imala napad panikei to onaj kao iz skolskog uzdbenika🤯 osijecaj da nemam zraka, otvaraj sve prozore, pa ne mogu disat, mali se uzvrpoljio u trbuhu, kaos😱
    .
    Mom- hvala ti na postu vezanim za tlak🙏 sceeenshotala sam si to da mogu procitat ako opet pocnem smisljat sve i svasta….😏
    .
    Mislim da sam imala sinoc prije tusiranja i danas oko 06h00 BH kontrakcije - obadvije su dosle kao val 🌊 samo mi se trbuh i dolje sve zgrcilo i nisam mogla duboko disat i udahnut
    Uglavnom proslo odmah, hvala Bogu 🙏
    .
    Bubice nasa, sretno ti danas! Tebi koja si na "popisu" i svim curkama koje ce "neplaniramo" zavrsit tokom dana u rađaoni🥰🤗
    .
    Ja oko 11h zovem Vinogradsku, narucujem se za TA!🥳 nova etapa pocinje, jedva cekam🤗🥰
    .
    Koje ste danas na pregledima - sretno! 🤞

Sta nije da nas nasi ginekolozi narucuju u TA il sam ja nest krivo shvatila? 🙈 tako je meni zadnji put rekla sestra kod soc.gin., a privatnik je rekao da dodjem na zadnji pregled kod njih u 36 tt i da ce me on naruciti u TA... I da, kad vec budes gore, ako se sjetis, poslikat sve sta bi trebalo za porod gore.. Cisto da imamo napismeno 😊 i da, cure, sretan 8.mar i info: nasa Bajo je u neko doba sinoc imala trudove u razmaku od 5 min 😊😊 mozda je vec sada sa svojom beburinom 💜❤ a sluzni cep joj ispao jucer prijepodne... 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.