Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Ožujak 2021. 03:22

🦉🦉🦉🦉
    Nikac ne znam za pritisak kad ne prakticiramo nista. Taman planirala uvest pa je ispao cep i sad ceksm pregled i zeleno svjetlo. Jel proslo u medjuvremenu? Vjerojatno je ok dokle nema krvarenja i bolova.
    🦉🦉🦉🦉
    Vec sam ranije pisala da ni kod nas nema muskih i zenskih poslova. Skupa sve radimo i zbog toga mi je samo veci muskarac u ocima a ne manji i jedva cekam da ga vidim u ulozi oca jer znam da bude i njezan i izgubljen i stijena istovremeno.

• EmEn9
    08. Ožujak 2021. 03:28

Bebolinka pa čestitammmmm tiiii🎊🎉🎊🎉 Želim ti brz oporavak i žao mi je što je toliko trajalao ali vjerujem sad kad si vidjela bebicu da je već pola toga zaboravljeno. 😉
    .
    NevaEva ništa se kod mene ne događa novo stalno isto, lažne kontrakcije i dalje prisutne, pritisak dole, tvrd trbuh često,  baš me interesira sad jedva čekam pregled da vidim dal se što dole promjenilo u ovih tjedan dana konstantnih kontrakcija ali sudeći po prošlim porodima čisto sumnjam. Ni prije se nisam otvorila prije ni ništa tek zadnji čas tako da i sad sumnjam da se nešto promjenilo. 🙂 I da nadam se da će mi radit utz danas na pregledu da vidimo dali je još uvijek isto stanje s pupčanom ili se nešto promjenilo. Nadam se da neće samo ctg napravit. 😉
    .
    Meni cure svaku noć ista stvar probudim se oko 2 i pol - 3 za wc i onda vas pročitam pa gledam seriju i nikako zaspat opet i sad evo prognoza bit budna do nekih 5 i onda pokusavat zaspat na silu i onda ako zaspim uopce to bude ono jedva do 7 ali vecinom ni ne zaspem. Mogu se kladit kad dođe beba jer mi je tako svaki put kad rodim da cu bit neispavana od buđenja zbog bebe a sad budna provedem pola noći svaku noć i uopće nisam pospana preko dana ni neispavana ni nista. 😁

08. Ožujak 2021. 03:36

EmEn ni ja ne spavam a preko dana ne nadoknadjujem jer nisam umorna. Mislila sam si da je to ok jer bude tak kad beba dodje pa si ti sad ovo napisala 😅😅
    Mislis onda da te inducirani porod ceka? Stepenice, sex, ananas, datulje, nist ne pomaze?

• EmEn9
    08. Ožujak 2021. 03:42

Ma ništa za sad, te kontrakcije su mi a nisu bas ni bezbolne zna zabolit bas dosta i česte su i već dva tjedna mislim sad će se evo pokrenut i ono ništa. Stvarno neznam za indukciju vidjet cemo sto ce danas rec. Mislim iskreno da ce jos probat ovaj tjedan čekat da samo krene jedino neće čekat ako doktor sutra odluči zbog pupčane i zbog kg od bebe da je bolje da rodim pa me zadrzì na indukciji jer je inače moj bebač po utz stalno za tjedan veći. Vidjet cemo danas nista neznam dok oni ne odluče što i kako kad mi nemožemo na to utjecat. 😁

08. Ožujak 2021. 04:07

Kuzim, drzim fige da sta god odluce bude brzo i uz sto manje stresa. Ovo s pupcanom je nest sta mene isto jako plasi a dr. me uvjeravaju da se brdo djece radja s pupcanom oko vrata i da je to nist al ipak, ako je beba veca i sporije ce ic van, zvuci logicno da je bolje da nije pupcana oko vrata. Ti imas iskustva, u glavi si smirena i odradit ces to kao profic tak da se i mi neiskusne budemo manje bojale 😎🤗 

• EmEn9
    08. Ožujak 2021. 04:29

Ma da bit će sve ok, ubrzo su bebice s nama 🤗🤗 Idem probam zaspat na silu ako uspijem 🤣🤣 Javim se poslije pregleda. 😉

Lunica
    08. Ožujak 2021. 05:40

EmEn9

Ma da bit će sve ok, ubrzo su bebice s nama 🤗🤗 Idem probam zaspat na silu ako uspijem 🤣🤣 Javim se poslije pregleda. 😉

Sretnoo🙏🙏💕💕

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Petra982
    08. Ožujak 2021. 06:07

Jutro drage!
    Bubice u mislima si! EmEn sretno na pregledu, kažem ja da ti je 10. sretan dan! 
    Mene probudio mjehur, pa me neš grlo zafrkava, a i prerano sam zaspala! Ne brinem da neću nadoknaditi oko 10 🤣🤣
    Mom,tvoji postovi su kao uvijek top! 

Petra982
    08. Ožujak 2021. 06:13

Umalo zaboravih
    Sretan vam 8.mart! 💐💐💐💐💝

• Ivancica90
    08. Ožujak 2021. 06:47

Dobro jutro mamice 😊 Sretan vam svima dan žena, želim vam super preglede i brze porode bez komplikacija danas 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.