Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • julesica
    07. Ožujak 2021. 19:44

Zara - potpuno te kuzim, i ja sam slična, zivjela solo, imala hrpu aktivnosti, putovala svaki produženi vikend, ljeti i više tjedana, i imala fakat slobodu društvenu, financijsku, nisam baš zena od kuhinje, obavim šta moram, ali samo zato, sve drugo je zanimljivije 😊..sad se tješim kao nema veze što sam trudna, korona je pa ionako nigdje ne mogu😁 i mene nekad uhvati  takvo razmišljanje, ali promijenila sam više stilova života i mjesta gdje sam zivjela i sve ima svoje pozitivne i negativne strane. Meni će, kao i tebi sigurno, ove pozitivne prevladati, ja znam da se veselim skitanju s malcem i da ga vodim po svijetu ❤️

Petra982
    07. Ožujak 2021. 19:45

Jagodice, i meni je to palo na pamet, al pošto sam zatvorena, nekako sam bez straha! 
    NevaEva, divna ti je ta haljina, a i ručak izgleda fino, samo se ja ne usuđujem jesti vani povrće i pljeskavice. 
    Ja sam stvari dobila praktički odmah, 2 tjedna nakon lohija uz svo dojenje... 🙄
    Nakon njega mi dugo nije bilo do sexa. Kaže muž da sam tad bila kao koludrica. Nakon nje sam bila horny I mislim da smo to obavili relativno brzo bez problema. A sad ovisi i o bebi i oporavku itd. U mojim godinama nema forsiranja nit velikih očekivanja. 
    Taj okret mi ne djeluje nikako lijepo! Al opet kod višerotki u Ri nije indikacija carski ukoliko je dijete na zadak. Ne znam koja opcija mi gore zvuči. Booo! I ja se bojim napadaja panike pri spinalnoj anesteziji. Općenito se bojim napadaja panike jer sam s tim imala dosta problema u ranim dvadesetima. 
    Nokti - ajme ajme! Danas sam ih još nekako i odrezala, ali sljedeći put zovem ili mamu ili idem na pedikuru. 
    Total sam koma, a nisam radila niš osim što sam bila na obedu kod sveki. Lijepo smo se pridružili. Mileramka je pravi hit! Svakako za ponoviti! 

• EmEn9
    07. Ožujak 2021. 20:04

Cure ja se danas bas opustila i našetala i baš sam lijepo provela dan. Ujutro ono bila u plodinama poslije šetala s djecom oko 7km i bas sam se začudila da sam uspjela toliko jer nisam šetala bome toliko već dosta vremena i sad lijepo ležim i odmaram i jedva čekam sutrašnji pregled da vidim situaciju. 🙂
    .
    Bubice mislit ćemo na tebe da prođe što brže i da čim prije upoznaš svoju bebicu.🥰🤗
    .
    Na pitanje od Lonmi nisam htjela odg jer sam znala da AnaAn ima  sigurno odgovor i savjet za to pa sam prepustila njoj to je njezino područje🤣🤣🤣🤣 šalim se, zezam malo AnuAn. 🤣🤣
    .
    Ja isto imam već zadnjih tjedan i pol pojačan vodeni iscjedak ali baš dosta i rekla mi gin da je to normalno tako da ništa za zabrinuti se. 😉
    .
    Zara kad sam ja isla na operaciju žuči u općoj anesteziji dali su meni ali sam vidjela i svima u sobi koji su isli na bilo kakvu operaciju prije mene ako se ne varam praksiten kao daju neku tabletu za opustanje prije anestezije da budeš smiren i opusten. 😉

Petra982
    07. Ožujak 2021. 20:06

*podružili
    Ines, predivno napisan post! Bravo! 
    Bubice, u mislima si mi! Nadam se da će proći brzo i čim bezbolnije! 
    Meni neka težina u nogama i osjećam se kao da bih mogla zakuhati! Nadam se da je samo umor! 

bebolinka
    07. Ožujak 2021. 20:08

ROOOOODILAAAAA SAMMMMM 🤩🤩🤩🤩🤩
    Sinoć u 2 i po pukla voda, rodila u 4 popodne 😊
    Porod je bio dosta težak, sporo sam se otvarala, beba 3950 na moju gradu i visinu bila knap pa su je morali malo vakumom izvuci ali predivna je život moj ljepi 💖
    NevaEva kraljice zivota 😁😁❤️
    Citam vas sve kad stignem i napišem sve kad stignem 

07. Ožujak 2021. 20:11

Bebolinkaaaaa!!!!!! 💕💕💕💕💕💕💕💕 pa ti si mama! 💜 eto ja sretna ko da mi je sestra rodila. Bravo btw, 4kg je punoooo!

Jagodica125
    07. Ožujak 2021. 20:12

Jao, Bubice, mislimo na tebe, proci ce sve u naaajboljem redu, uskoro si mamica for real i Sara je pored tebe uskoro🥳🙏🥰🤗
    .
    Jao cure, ja mislim da se moj dikan totalno ohladio 😳 znaci otusirala sam se, obrijala, namazala uljem, seksi-keksi, legla na bok, mokra kosa i ... nis🤔 tobolac je dobio pusu i jos mi je dragi povukao spavacicu dolje uz napomenu "pazi na mjehur, ljube!"🤣🤣🤣 ako je ovo novo normalno, mene strah, majke mi 🤣🤣🤣😻🙉🙊🙈

Jagodica125
    07. Ožujak 2021. 20:13

Bebolinka, cestitam!🥳🥳🥳 ajme divno, sretna sam za tebe🤗🥰

07. Ožujak 2021. 20:14

Zara, mene je to sram pisati jer sam mislila da sam jedina. Al meni vec sad fali moj zivot od prije. Muz i ja vise necemo biti sami, idem kam hocu kad hocu, kupim si sta hocu, ne moram mislit na nikog drugog osim ako ne zelim. Sad se sve mijenja i zelim ga vise nego ista (i sto je veci to ga zelim sto prije 😅) ali jbt.. moje tijelo i moj zivot vise nikad nece biti kao onaj stari koji sam sama kreirala i obozavala. Bit ce bolji reci ce optimisticne mame, ali to jos ne osjecam a sve sto sam imala prije mi polako kao pijesak klizi kroz prste.

07. Ožujak 2021. 20:15

Petra ni ja ne jedem pljeskavice vani jer ih obicno ne ispeku do kraja, ovo je pulled pork, po mekoci mislim da se bar 6 sati pekao 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.