Zara - potpuno te kuzim, i ja sam slična, zivjela solo, imala hrpu aktivnosti, putovala svaki produženi vikend, ljeti i više tjedana, i imala fakat slobodu društvenu, financijsku, nisam baš zena od kuhinje, obavim šta moram, ali samo zato, sve drugo je zanimljivije 😊..sad se tješim kao nema veze što sam trudna, korona je pa ionako nigdje ne mogu😁 i mene nekad uhvati takvo razmišljanje, ali promijenila sam više stilova života i mjesta gdje sam zivjela i sve ima svoje pozitivne i negativne strane. Meni će, kao i tebi sigurno, ove pozitivne prevladati, ja znam da se veselim skitanju s malcem i da ga vodim po svijetu ❤️
Jagodice, i meni je to palo na pamet, al pošto sam zatvorena, nekako sam bez straha!
NevaEva, divna ti je ta haljina, a i ručak izgleda fino, samo se ja ne usuđujem jesti vani povrće i pljeskavice.
Ja sam stvari dobila praktički odmah, 2 tjedna nakon lohija uz svo dojenje... 🙄
Nakon njega mi dugo nije bilo do sexa. Kaže muž da sam tad bila kao koludrica. Nakon nje sam bila horny I mislim da smo to obavili relativno brzo bez problema. A sad ovisi i o bebi i oporavku itd. U mojim godinama nema forsiranja nit velikih očekivanja.
Taj okret mi ne djeluje nikako lijepo! Al opet kod višerotki u Ri nije indikacija carski ukoliko je dijete na zadak. Ne znam koja opcija mi gore zvuči. Booo! I ja se bojim napadaja panike pri spinalnoj anesteziji. Općenito se bojim napadaja panike jer sam s tim imala dosta problema u ranim dvadesetima.
Nokti - ajme ajme! Danas sam ih još nekako i odrezala, ali sljedeći put zovem ili mamu ili idem na pedikuru.
Total sam koma, a nisam radila niš osim što sam bila na obedu kod sveki. Lijepo smo se pridružili. Mileramka je pravi hit! Svakako za ponoviti!
Cure ja se danas bas opustila i našetala i baš sam lijepo provela dan. Ujutro ono bila u plodinama poslije šetala s djecom oko 7km i bas sam se začudila da sam uspjela toliko jer nisam šetala bome toliko već dosta vremena i sad lijepo ležim i odmaram i jedva čekam sutrašnji pregled da vidim situaciju. 🙂
.
Bubice mislit ćemo na tebe da prođe što brže i da čim prije upoznaš svoju bebicu.🥰🤗
.
Na pitanje od Lonmi nisam htjela odg jer sam znala da AnaAn ima sigurno odgovor i savjet za to pa sam prepustila njoj to je njezino područje🤣🤣🤣🤣 šalim se, zezam malo AnuAn. 🤣🤣
.
Ja isto imam već zadnjih tjedan i pol pojačan vodeni iscjedak ali baš dosta i rekla mi gin da je to normalno tako da ništa za zabrinuti se. 😉
.
Zara kad sam ja isla na operaciju žuči u općoj anesteziji dali su meni ali sam vidjela i svima u sobi koji su isli na bilo kakvu operaciju prije mene ako se ne varam praksiten kao daju neku tabletu za opustanje prije anestezije da budeš smiren i opusten. 😉
*podružili
Ines, predivno napisan post! Bravo!
Bubice, u mislima si mi! Nadam se da će proći brzo i čim bezbolnije!
Meni neka težina u nogama i osjećam se kao da bih mogla zakuhati! Nadam se da je samo umor!
ROOOOODILAAAAA SAMMMMM 🤩🤩🤩🤩🤩
Sinoć u 2 i po pukla voda, rodila u 4 popodne 😊
Porod je bio dosta težak, sporo sam se otvarala, beba 3950 na moju gradu i visinu bila knap pa su je morali malo vakumom izvuci ali predivna je život moj ljepi 💖
NevaEva kraljice zivota 😁😁❤️
Citam vas sve kad stignem i napišem sve kad stignem
Bebolinkaaaaa!!!!!! 💕💕💕💕💕💕💕💕 pa ti si mama! 💜 eto ja sretna ko da mi je sestra rodila. Bravo btw, 4kg je punoooo!
Jao, Bubice, mislimo na tebe, proci ce sve u naaajboljem redu, uskoro si mamica for real i Sara je pored tebe uskoro🥳🙏🥰🤗
.
Jao cure, ja mislim da se moj dikan totalno ohladio 😳 znaci otusirala sam se, obrijala, namazala uljem, seksi-keksi, legla na bok, mokra kosa i ... nis🤔 tobolac je dobio pusu i jos mi je dragi povukao spavacicu dolje uz napomenu "pazi na mjehur, ljube!"🤣🤣🤣 ako je ovo novo normalno, mene strah, majke mi 🤣🤣🤣😻🙉🙊🙈
Zara, mene je to sram pisati jer sam mislila da sam jedina. Al meni vec sad fali moj zivot od prije. Muz i ja vise necemo biti sami, idem kam hocu kad hocu, kupim si sta hocu, ne moram mislit na nikog drugog osim ako ne zelim. Sad se sve mijenja i zelim ga vise nego ista (i sto je veci to ga zelim sto prije 😅) ali jbt.. moje tijelo i moj zivot vise nikad nece biti kao onaj stari koji sam sama kreirala i obozavala. Bit ce bolji reci ce optimisticne mame, ali to jos ne osjecam a sve sto sam imala prije mi polako kao pijesak klizi kroz prste.
Petra ni ja ne jedem pljeskavice vani jer ih obicno ne ispeku do kraja, ovo je pulled pork, po mekoci mislim da se bar 6 sati pekao 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji